Mer än jag kan beskriva....

Aså sommarvädret, ad ska man säga? det e så härligt att jug inte riktigt kan besktiva. Jag skulle kunna säga att det e jävligt nice, men det e det mycket som är. Man känner sig ju bara så glad och fri på sommaren, vad härligt, tycker ni inte?

Igår var jag , sofi och magda hemma hos sara. Det var asnice, vi satt ute, och det var riktigt härligt väder. SEn chilla vi lite och cykla till gullmars och sen hem och såg på robinsonfinalen, ellinor?! Hon har lliksom legat lite bakom och sen anstränger sig på slutet, men lite konstigt att det slutgiltiga skulle vara en utröstning. Men ändå lite slugt att anstränga sig när det behövdes, för det är ju typ den taktiken mn måste ha för att vinna liksom, eller typ asbästa på allt och typ best friend med allt och alla.

Men innan dess var jag också i stan och träffa magda, sara och sofia. Jag köpte en klänning och ett par ascoola brillor;) Sen var det hem och Alishan med T, och sen som sagt till SAra:)

Idag har jag vrit på min kusses konfimation. Han var fett stilig;) Sen var det lite fika och sen mat hosa dom. Sen drog jag in till slussen och djurgården, och picknickade med sars, torb, sofi och emp. Det var fett myzz, och det var verkligen sommar. Vi satt på stenarna vid vattnet och kände hur solen stekte;) SEn skulle vi bege oss, men sofia och jag ville glassa lite i tan först. Vi träffa magda i toakön som hade brunchat med ngra människor också:) iaf. så gick vi längs strandvägen bort till tcentan, och sen drog vi hem. Plus en glass på vägen:) ASsoft att bara spatsera längs vattet...:)

Inatt ska jag sova gottt, för jag e redan trött!, Sofia kanske slänger upp några pics från dagen strapatser?:)

Have a good one, mina sweetnosar <3 !

Klassreuinon:)

Igår kväll hade jag och sofia vart hemma hos sara och chillerillat. Hade sagt att jag skulle vara hemma vid halv ett, men icke. Först var jag sen därifrån, och sen vid tbanan träffade vi av en slump Emp som stod och snagga med oskar, henrik och anton från gamla klassen.!? Helt sjukt att ala träffades samtidigt liksom!? Aaa, sen stod vi i alla fall där och snacka med dom i typ en timme, så jag kom typ hem vi halv tre istället. Fåglarna hade redan börjat kvittra:) Men det var ändå kul att träffa dom:)

Idag e det sthlm maraton! ska nog dra in och kolla på em om jag hinner.:) Se you guys!

Hej:)

Nu är jag glad:) Jag vet att det handlar mycket om skolan, och jag pallar egentligen inte bara snacka om det, för hur kul är det att läsa egentligen, men när man har massa skola att tänka på är det liksom det som kommer upp ihjärnan. Men snart e det ju sommarlov med massa härliga sommarbloggisar:)!

Iaf. Det gick ju inte så bra på ma-provet, och mitt hopp om ett mvg rann nästan ut i sanden. Men nu har hoppet tänts igen. Det man får lov att göra nu för att höja sig eftersom alla prov är slut är att muntligt framföra uppgifter på det man inte har uppfyllt. Så idag på lektionen frågade han om någon ville redovisa, och det var ngra som gjorde det, men jag tänkte vänta tills halvklasstimmen. Men Sen skulle vi ändå sluta, och så frågade han igen om det var nåon så kunde de stanna kvar. Det var det ag gjorde, men jag hann inte på lektionen, men som tur var var det fördjupning sen på plan 4, så dit drog jag. Och jag fick visa mvg på kap 5, och vet ni vad, ? ... jag nailade den!!, så jäkla skönt asså! Och jag var fett smart i min uträkning med enhetscikeln och trigonometriska ettan. Jag klarade det! så nu har jag bara mvg på kap 7 kvar, och jag ska fan ha den! det finns ingenting annat! SKa ta så många chanser jag kan nästa vecka, men oavsett hur dte går, det viktiga är att inte ge upp!

I helgen blir det plugg och lite ab´nnat, min kusse ska konfirmera sig, Men vet ni vad plugget känns inte ens jobbigt, jag känner mig astaggad! SKa bli jävligt nice med sol och kanske bad?! i helgen:) Njut av den! Puss och kram!



Bajsa

Idag hade jag som sagt matteprov. Men det gick bajs, så det lär ju inte bli mvg:t iaf. :(......

Sen hade jag träning iaf. och jag var typ där 40 minuter innan, så först gick jag till konsum och köpte banan och kiwi. Sen vandrade jag till ip, men la mig på bryggan lite och slappade. Sen var dte ombyte och mv-träning, och även om jag var först där så var jag sist ut, som vanligt;) Sen var det dubbelträning 2,5 tim, så nu e jag lite trött, både i fötterna och i ögonen. När jag kom hem fanns det som tur var mat, och då blir man ju alltid glad:)

Imorrn ska jag ta sovmorgon och verkligen sova ut, för det har jag inte gjort på länge, sen e det skolan och sådära.

Förresten, idag såg jag världens äckligaste kille på tuben, man måste ha varit där för att veta, går inte att beskriva!

Nu är det detta jag har kvar typ vad jag vet, egentligen inte så mycket. Det jag borde satsa hårdast på är nog engelskan eftesom det finns två arbeten kvar och de andra typ redan e kirrade. Men men, asså matten...det har liksom aldrig funnits någonting annat än att jag sulle få mvg liksom!?
  • Maprov
  • Fysikuppgifter som blev istället för prov.
  • Fysiklabb på engelska
  • Engelska muntliga nationella
  • Svenska filmanalys
  • ENgelska läsa bok+rapport
Imorgon ska det bli 15-20, på lördag 20-25 och på söndag och måndag 25-30, undra om det kommer bli så, hoppas, hoppas, så att man får en riktigt narre sommarhelg! Nu är det duscha och sen är det sägen, kanske läsa lite i min engelska-bok!

Nighty, night!

Somar´n smyger sig på visst?

Nu känns det som en evighet sen jag skrev, men aaa, ett tag sen iaf. Har haft mkt plugg och så, så jag ska köra hela vägen till lovet liksom, men det känns ändå som om man börjar så småt att komma in i sommarlovsmooden, men inte riktigt än. Idag hade jag tre examinationer, men en blev inte för den blir imorrn, matteprov som är avgörande för hela kursen asså... Tänkte jag skulle lista det jag har kvar, alltid skönt att kunna stryka liksom.

  • Maprov
  • Fysikuppgifter som blev istället för prov.
  • Fysiklabb på engelska
  • Engelska muntliga nationella
  • Svenska filmanalys
  • ENgelska läsa bok+rapport
Ja typ detta, så det e ju inte slut än om man säger så;) SÅ eftersom inte matten blev idag ska jag läsa lite på det, men grejjen ärat jag e så jäkla trött.. började kl 8, slutade kl 5 inte kul, asså inte kul.. vill bara sova, och så ska jag kolla på greys, fan va relaxing det ska bli, bara i lungn och ro enjoya ett tv-program, assoft!

Ikväll e det champinjonernas liga-final, barca, man u? Vilka vinner? Aa inte vet jag, och jag bryr mig faktiskt inte så mycket heller, men matchen blir säkert en höjdare, kanske slår mig en titt på den iaf.;)

I helgen har jag möblerat om i mitt rum också, ny hårdare säng, nice:) Har även köpt en ny stool och skrivbord, som jag sitter vid nu, fast ryggen käns redan ont och stel, men jag kanske bara måste hitta rätt iinställning. Nu ska jag som sagt ta mig en titt i matteboken igen. Puss puss!


Långhelgen:)

Denna helgen har varit som ett mini-lov, väldigt skönt!

På onsdag var det taco-bar som vanligt, mums! Sen var det  tag-rugby och fotboll på gympan, sen duscha och iväg till tcentralen för avfärd mot nyköping. Efter lite om och men eftersom man inte fatta vart man skulle kom vi ändå på rätt buss, oc glada i hågen spännde vi fast våra säkerhetsbälten. Jag, Sofia, Clara och Sara. Det var kö ända till södertälje, så det gick väldigt segt..Vi blev en timme sena, men eftersom vi hade två timmar i nyköping så han vi handla trots att det bara blev en timme. Vi kånkade kassarna till bussen 701 mot Eskilstuna, och satte oss att vända på bussen. När vi skulle gå på så fick vi typ betala för mycket, och sen visste inte chauffören vilken statione det var vi menade, men sen kanske han visste det, eller så åkte vi bara iaf. Vi kom av rätt tack vare Sara iaf., men inte så konstigt eftersom det e hennes landställe. Vi installerade oss stugan,  eller villan eller vad man ska säga, och sen var det middag. Pasta med pesto och soltorkade tomater, riktigt gott föör en hungrig mage:) Sen var det myskväll med brasa framför teven som gällde:) Och så småningom även sova...

Nästa dag sken solen in bakom rullgardinen, och det bådade för en riktigt fin dag. Det blev också fin, men lite tidvis molnigt och så.,.men man ska inte klaga:) DÅ var det frukost bl.a. yoghurt med jordgubb , vanilj och lakrits?! Den gick ner iaf. Sen gick vi och mötte torb vid bussen för hom var lite krasslig, och kom därför en dag senare. Sen bara glassade vi runt på ägorna och chillade, assoft! Lite krocket och land och stad var kul! Jag vann ju båda!så....;) nej, men jag gav allt iaf. och deet är det som räknas;) Till lunch gjorde jag pankisar, och det tog typ två timmar kändes det som.  Sen tänkte vi ta en prommenad eller så, men icke. Sara mådde lite dåligt så hon la sig och vilade en stund, medans jag klädde ut mig till bonde och dom andra skratta.

Till middag var det grilla som gällde, och det bjöds på en riktig festmåltid. Spätt med majskolv, oliverooch paprika, klyftpotatis, kött för de som ite var veg. och lite tillbehör sådär,. MYcket gott, det gjorde ni bra girls! Jag skötte då mest grillen, med att få upp en glöd, vilket jag och sofia lyckedes riktigt bra med.,. och sen fick jag ju disken också..haloumin ochså förresten får man ju inte glömma , visste völ att det var ngt jag glömde. Sen var vi ute lite tills solen var helt nere, och förflyttade oss till insidan. Då var det nämligen bonde!! Vi var bänkade och földe varje litet drag, asså bästa programmet!:) EFtre ytterligare tv var alla trötta och sussade sött:)

Nästa morgonv var det uppstignig vid 8 för hemförd. Vi var typ 15 min tidiga till bussen och ändå fick vi vänta typ 20..fett segt..men men . SEn var det ävenväntan i nyköping med tidningar och godis, och när vi skulle på såg vi ngra cheerleaders som anagligen skulle vara med på cheer leadeing SM som hölls där denna helg. SEN var det hem med bussen , och det gick faktiskt snabbt, kanske för att det gick snabare hem. Trippen var iaf. asnice, så jäkla skönt att bara softa i skogen liksom:)!

Sen var det hem, och sen en lång bussresa ut till NIna. Hon har nämligen fyllt år!!!! 18 också, grattis igen!, så vi skulle fira henne, och anna som också fyllt, grattis på er!
Det var väldigt trevligt iaf. med od mat, och kul att träffa hennes människor, och så! SIngstar blev det också, och sen glass till efterrätt!:) SEn fick jag skjuts hem, och sussade:)

Idah har jag varit hos mamma och fixat i mitt rum, bla har jag köpt ny säng, som e mycket bättre än den gamla för den e mkn hårdare, som e bra för ryggen. Sen var det städa, som blev lite väl segt. Nu ska jag dscha, för sen e det middag och sedan teater,. får vi se hur det blir:) Puss på er!















Dripp dropp dripp dropp......

Tja, har haft mycket att stå i och så, så det har inte blivit så mycket skriva. Jag har fortfarande mycket att stå i, men kände att jag kunde ta några minuter till det här:)

Idag har jag haft fysikprov, det gick bra hoppas och tror jag. Vi hade fått ett övningsprov innan, och de flesta uppgifterna var typ exakt samma, fett nice. Nu har jag lärt mig att det är dom man ska öva på:) Sen hade jag svenska, fast vi fick gå hem för att skriva på ett arbete om språksociologi. Fast när jag skulle öppna den hemma för att skicka in den så funka det inte. Fett kefft tycker jag när det inte funkar, det e ju bara ett vanligt worddoc. ffs.!

Sen hade jag håltimme till halv ett så jag drog hem poch käka felix paj och titta på greys anatomi. Fast desperate och uggly betty var inspelade, men de var bara helt svarta, fattar inte vart bilden tagit vägen!?

Inatt kunde jag verkligen inte sova, helt konstigt, vet inte varför? Kanske för att jag sov länge i söndags, men typ till 10, halv elva... och sen var jag jättertrött vid typ 21 och somnade nästan, jag antar att mitt sömntåg gick då, för jag kunde verkligen inte sova. Släckte typ vid halv tolv, sen blev klockan 12, halv två, tre, halv 4....då gick jag ner tilll sängen som vi har i det andra köket i källaren och sov där, och äntligen kunde jag somna. Typ 3 timmars sömn, lyckat...men som tur var så var ju inte fysiken ngn katastrof... På håltimmen iaf. somnade jag nästan också då, men sen pallrade jag mig upp ur sängen och gick tilll spanskan som var helt onödig.

Nu ska jag skriva ett eng-arbete som ska in på onsdag, men eftersom jag ska bort till saras land:) då, så måste jag lämna in den på tisdagen eftersom jag måste dra direkt efter gympan typ. Man ska typ skriva ett CV med coverletter, och sen också letter of recomendation.,ajja, hoppas det går suuper! Sen e det ju träning, och sen får jag äntligen sova. Men imorrn e schemat bytt, så vi börjar kl 13.50 med typ en temadag, fast dom har inte ens sagt vad den ska handla om liksom!? Och hela förmiddagen engelska, ocm jag inte skriver klartr den nu, men ofta..

Det regnar iaf. mysigt om man e inne och höra hur det smattrar på rutan, men inte när man  inte har ett paraflax och ska gå till och från tuben. Därför tog jag bussen till slussen, vilket var bra edftersom jag för det första inte blev regnad på lika mycket, och sen träffade jag kak där, som höll mig sälle till EG:) 

Alexander Rybak, e han inte sweet:)?


If i were a boy?

I förmiddags var det brunch hos saris, väldigt mysigt ute i solen och så, fast jag hade med egen pasta med pesto, och en liten burk med soltorkade tomater. Sofia trodde dock att det var en burk med ruttna körsbär, så hon slängde sina "själkar" där, vilket inte var helt ok. Men som tur var för henne skulle jag inte äta dom ändå, för det känndes som det låg sand i, för det knastrade när man åt. Sen var det fotboll, och nu sitter jagt här. Borde verkligen plugga, men jag pallar verkligen inte, kanse går ut och sätter mig ett tag, får se. Har ju liksom fysikprov som vi sköt upp för att mattebn låg precis efter, men jag har ju ändå bätttre förutsättningar än då, för nu har jag iaf. nästan hela söndagen på mig också. Så det blir riktigt nice med plugg all day long liksom;)

Asså att spela rugby verkar ändå rätt kul, tycker ni inte? Idag var det ett reportage i tidningen om det:), plus att NP i Eng B handlade om det, så den står verkligen i rampljuset för tilllfället;) men det skulle typ vara EM som skulle ge kvalbiljetter till VM. En match var på typ kristinebergs IP, skulle vara kul att se den, men kommer inte ihåg vilket datum det var. Kristineberg ligger väl på gröna linjen mot hässely str.?? Nu har jag kollat, och den första matchen var där, fast imorrn kl 14, men då kan jag inte. Men nästa lördag, den 23 är det också match där, och då möter man tyskland. Och det är kl 15 iaf. Ngn som vill gå med mig??

Sen ska jag käka med magda, och sen köpa lite chirre och se på eurovision!

Beyonces låt " if I were a boy" är ju så skön alltså!! Ni måste lyssna även om ni hört den massvis redan! ENjoy, och sjung med vettja, det gör jag alltid;) Vad skulle ni göra om ni var en boy?

 

Nedräkning...

Nu är terminen på upphällningen känner man tycker jag. Det är så härligt att känna att man snart är framme vid ett mål, och sen har så mycket härligt attse fram emot:) Så ge järnet sista biten till målsnöret nu!, för sen kommer det finnas tid att pusta ut, jag lovar!

Ikväll mötte jag Clara och Sofia vid gullis. Sen åkte vi till medis, och jag var tvungen att llämna ngra böcker på bibblan, en fregagkväll, men varför inte liksom?;) Jag hade fått ett förseningsbrev så.. fast när man inte e vuxen e det ju ingen förseningsavgift, vilket jag snart kommer få lära mig att det e ooch lämna böckerna i tid;) menmeen, det låg liksom ock gnagde i bakhuvudet, men nu e det stryket från min "att göra-lista", så det e nice. Sen köpte vi gorre och drog in till slussen och satt vd vattnet ett tag, och sen kom sara som hade varit på en studentskiva:) Vi snacka om ett det ska bli så narre på hennes land under kristihimelfärd:) can´t wait liksom!! Seen kom det en båt rakt mot oss i full kareta, så vi var tvungna at resa oss, typ lite som i "speed 2", och typ i "jurassic park " ochså, ngn som fattar vad jag menar??

Den här helgen e det planera landet imorrn fm. ,sen match (dock e mina lår helt döda), sen lite plugg och sen esc med magda:) På söndag e det fika hos m och m, och sen plugga hela dan, verkligen råplugga, för man ska ju leva som man lär, eller hur är det man brukar säga, slutspurten, eller hur var det nu? Jo det e klart!:)

Idag var jag också på emps föreställning. Den måste ju också få ett llitet stycke:) Den fa fett bra, och jag fattar inte hur dom ibland kan hålla sig för skratt, typ när hela publiken skrattar som sitter typ två meter ifån, skickligt vill jag säga!:)

Idag hart jag köpt en ny lotion, ldb silk, den e faktiskt bra, dryg, och huden blir silkeslen:) kostar 40kr på hemköp, 44,50 på hm och 45 på åhlens, vart tror ni jag chacka den??



Sweet dreams mina bebisar! Puss puss! <3

Sweet summer-night!

Verkligen!

Va stolt!

Hej på er. Hade natonella ma d idag, gick hyfsat iaf. men jag vill ju aldrig säga att det gick bra, för då kanske det inte gör det..men men , får se hur det går,  vill så gärna naila MVG:t , men vi får se som sagt.  Ikväll hade vi match, fast jag spelade inte, och bra var väl det, för mina lår asså, dom dödar mig... kan inte göra ngt. men det finns ju värre saker, det går över om ngn dag, så det e ingen fara. tror jag ska ta en lätt jogg imorrn innan skolan för att få ut lite slaggprodikter..Men iaf.. e vi i semifinal i victoria cup, och det e ganska stort för de som inte vet. har bl.a. slagit ut ett div. 2 lag och idag ett div. 1-lag. och vi själva spelar ju i div. 3. så det e riktig narre. Jag värmde upp, men det gjorde asont hela tiden, även om man har mkt träningsverlk brukar den ju försvinna när man börjag jogga, men icke idag.

En sak jag tänkte på när jag gick till skolan tror jag det var.När du går utomhus på dagen, det blåser lite kallt, och du har lit ebrottom. Glöm inte att titta upp. Gå stolt med huvudet högt, för där uppe finns gröna blad och en blå himmel, och kanske lite solsken som är berädda att möta ditt ansikte. Relaxa, andas. du hinner.

Imorrn e det mental träning ch sen atte, ganska chill dag tror och hopppas jag,. sen e det emelies föreställning, sårskorpor, ska bli riktigt kul at se!:)

Nu ska jag slagga tror jag, men först massera och stretch mina ben ännu en gång. Puss på er!

Esc

Tja, har haft gympa och är helt död i benen, asså jag fattar inte. Är det för att frukosten inte var s¨å mastig, eller kanske för att jag hade trning igår kväll?? vem vet, jävla typ utfallsstafett körde vi, det gjorde apont typ i ljumskarnaa eller ngt, nu kan jag ej gå ner för trappor, soft. Sen körde vi iaf. en liten lacross-turnering med fyra lag i klassen, och vårt lag vann!!, bäzta...

Nu har jag käkat, och sitter och mumsar på mentos som jag fick av mamma när hom kom hem från holland igår, mumsigt värre. ;) Sen e det back to school och spanska, matte och fyysik. Sen e det hem käka och sen klari i farsta. Sen e det hem och nörda matte som gäller , hela kvällen lång, men kanske från 8 till 10 eller halv elva, för sen måste man ju sussa etfersom man ska upp 6.30 för att skriva nationellt prov i matte D. Ajjja, hoppas det går bra, vi får äl se. Puss puss!

Måste förresten skriva ngt om Esc, det va ju fett bra att vi kom till final vidare. Men jag tror att det kan gå hyfsat för sverige i år. FÖr alla andra år säger de alltid att det komer gå så himla bra och så, men så komer vi sist., men i år har vi en annorlunda låt som jag tror kan få röster ute i europa, på lördag gäller det!

Update

Har ma nationella D på torsdag, så tills dess e det bara plugg plugg plugg, så därför borde jag sätta igång nu, snart.

Idag har jag iaf. varit i skolan och vi skrev en artikel om ungdomsspråk och bla bla bla, men det blev ju bra till slut, eller hur molle?;)

Nu e det som sagt plugg, och sen e det träna, och sen hem till mamma. asså tänk ändå, idag e det exakt en månad tills det blir sommarlov, asså fy vad med nice dte kommer bli. Inte behöva tänka på massa skolgrejjer som man måste göra och så hela tiden, Asså jag hade ideer och tankar till ett bra inlägg, men det känns som om jag ska lägga ner tid på ngt nu så är det verkligen matten, men typ på torsadag, då anske ni kan förvänta er ett inlägg med klass;) haha, nej men a lite längre och med någon mening i sig, det jag skriver nu ör ju typ bara vad jag gör, men det kanske ochså e kul att höra på ibland, fast det har inte hänt så mycket idag kanske..men men. Jag tyckte iaf. att jag hade en ganska rockig outfit idag, andra kanse inte tycker det, men jag gör, och sen gick jag omkring och lyssnade på queens och var allmänt asball;).

Ajja, Ge järnet verkligen de sista veckorna nu, och naila era kurser, så att ni sen kan gå på sommarlov och säga:

 - Because I´m worth it!

Värk?

Hej på er, hoppas helgen varit bra:)?

Jag har bara en enkel fråga, som jag skulle vilja att så många som möjligt svarade på.

När ni vaknar på morgonen, är ni då typ stela i ryggen typ och nacken, väldig mycket mer än på dagen liksom?

För mig är det  iaf. så. Jag är apstel på morgonen, och det e fett jobbigt. Jag antar att många känneer sig stela på morgonen, eller? Men vad ska man göra åt det liksom? Ha rätt hårdhet på sängen och så, men det har jag typ... aja, säg hur mi känner!

Ser fram emot en härlig skolvecka med nya utmaningar!

Sum 09! haha... (håll för öronen typ första 10-12 sekunderna)



Hjärta dig <3






Soova!

Hej, vaknade 06.11 i morse och regnet smattra mot rutan, först tänkte jag , åhh nu måste jag gå up igen, men sen tänkte jag efter lite vilken dag det var, och om på att det var lördag, och inte behövde gå upp föräns 9.30, yay! Då blev jag så glad, och äntligen var det inte bara jobbigt. Denna veckan har det varit upp 6.30 varje dag, och man kommer ju alltid i säng lite för sent, och all matten på det. Fast nu satsar jag bara på att räkna det jag fattar först, så jag får ett hum om allt, och sen får jag gå tillbaka och räkna de svårare grejerna, hoppas det funkar. Nu har jag match på dan idag, och sen e jag ledig hela kvällen och hela söndagen, ska bli riktigt skönt faktiskt, för den här veckan har jag varit i älta typ mån, tis, tors och fedag kväll redan, så nu ska det bli bara chill, fast m såklart, men men.

Sommarn börjar infinna sig, knner ni det? Jaa, kanske inte med vädret just nu, men har ni tänkt på hur grönt allting är?, jag tycker nästan att det känna som om träden och växterna har fått extra färgämnen typ, men å e det ju inte:) Men att bara känna den fråcha lukten av grönt, bara det? , ja vad ska man säga? Tror att jag fixat blåtanden på datan nu, eller ja, vi hitta en ny tjänst, så att det kommer funka att lägga upp bilder mer slaviskt, det ska bli kul, då kan jag ta bild med mobben direkt om det e ngt, och sen lägga ut den, för det blir ju mycket roligare med bilder:) Nu ska jag äta upp ina ägg, och sen köra till matchen, tror det blir grilla ikväll..!! Om regnet håller sig borta iaf. annars blir det kanske kräftor.:) Måste bara säga att haloumiosten är ju det godaste alltså, och att den knarrar mot tänderna, det e bara gott! Och tsasse till det, mmm!

Hoppas ni får bra helg! ciao



My Cool

Tja, har varit och tränat, det var fktiskt kul! Jag hade mjukisar, och det gick mycket bättre då, fast tejpade sålart, för  annars hänger som och slänger bara ju:) E aptrött, men tror jag ska kolla på tonårsliv och käka lite innan kjag går och lägger mig, för det e viktigt att äta efter träningen ju så att inte kroppen börjar bryta ner sina egna muskler. Först var det Mv-träning och när vi skulle gör a inlägg och gå upp och plocka, fast två och två och tävla om bollen, norpade jag den framför en annan typ två m lång mv-snubbe, så det kändes skönt:)

Dagen har varit plugget, håltimme 4 timmar, sen skolan igen och på dirren till träningen fast typ där en tim för tidigt, och sen hem vid 20 .30 , fett tidig ja va hem, brukar typ komma vid 21.30, så det va narre, fast nu e jag ändå aptrött, och imorrn e det engelska nationella, och då ska jag äga, så det gäller att jag sover ordentligt till det, ska ta ett tåg tidigare, så att jag honner, för kommer man för sent så släpper dom ju inte in. fast tänk om tbanan bajsar, ajja då e det inte mitt fel, men det kommer ändå inte hända typ. Detta e typ min chans att kunna nå mvg kanske, för annars failar jag det ju precis hela tiden, ligger typ på Vg+ i det som jag gjort typ sen sjuan, fattar inte vad jag ska göra, men det e typ grammatiken, men va fan, det viktigaste e väl att man kan göra sig förstådd ich snacka!? ajja.. Får de om det blir match imorrn kväll, på lördag dag bir det iaf. Nu ska jag käka, se, och sussa. Puss på er, vi höres!

Vill lägga upp någon bild, men vet inte vad... om någon har en bild, så kan ni bara maila den til mig:)

Darin- Runaway


Runaway, Maräng-swiss och kajak

Asså Runaway med Darin, e den inte så sjukt bra? Bästa frasen e ju "how can I put in to words?" Sofia, om du ser det här, kan inte du lägga upp en länk till Y-tuben då?<3

Idag har faktiskt varit ganska kul även fast det var en lång dag:) Den började dock lite segt med  två tim fysik och sen mate, men sen var det raka spåret till taco-bar, mums!!! Tog nacho delux som vanligt , fast jag provade med kyckling, fast den såg ut som köttfärs, men det var iaf. asgott som vanligt:) Sen tyckte Nina att vi skulle gotta med en glass efter, så det blev en Mc flurry marängswiss som också den va asgod med små mini-mini maränger i. Min var snygg, men hon som gjorde Ninas var inte så skillad, så hon mojsade typ runt med skeden så att det bara var en melanbrun sörja, men men den va ju iaf. god, och utseendet är inte allt.

Sen var det spanska och muntlig examination, man skulle snacka om ett ämne vad ma tyckte typ, och jag tog tabaco. sat typ att det ar dåligt för följderna var farliga, typ lungbajs mel lungböåsorna etc., föråldrad hud, gula tänder, dåligt för naturen, och at förhållandena för dom som jobba med det bar dåliga. Tror det gick ganska bra iaf.  Sen var det då paus i typ en tilmme, och då skulle det va matte, men som vanligt ingenting gjort nästan, för det är så segt att fatta, och tiden bara arann iväg, och 45 minuter är inte mycket om man snackar matte ska ni veta;) Sen var det iaf. paddla kajak void lumabryggan, jippey!! det var kul, fast vi gjorde inte sålänge, men sen hamnade jag mitt i ett vattenkrig, och blev typ blötast, men men. En ganska händelserik dag ju:) Nu längtar jag till middagen, för magen kurrar...

Gillar ni gräset i bakgrunden eller? fett fint tycker jag:)...

Ikväll blir det matte, och spela in grey´s (ligger typ två avsnitt efter på alla serier), och kanske lite studsis.

PUSS OCH KRAM

I´m back

Tja, har haft det lite tjockt de senaste dagarna, så därav inte så mycket bloggeli blogg. Men här kommer ett fett.:

I Lördags var jag hos magda på 18årsfekke. Temat var egypten, och det var lite knivigt tyckte jag. Det slutade med att jag var en gubbturist, och det blev jävligt bra!:) Det var lite folk från hennes klass där och så, det var fett nice! Jag hade gjort ett bildkollage till present, hoppas du blev glad?:)

I sondags var det då IKEA som gällde. Köpte en säng, ett skrivbord/databord och en stol, fett mer narre eftersom jag typ får asont i ryggen av den som jag har nnu eftersom den e för mjuk. Fast jag hann inte plocka upp det då iaf. så det får bli nästa vecka, för idag drar jag till far. Sen hade vi match, och jag skulle egentligen bänka för jag hade spelat match dagen innan, och det fick jag göra, men jag fick byta om som utespelare eftersom vi har sjukt många skador. Men synd att jag inte fick spela iaf. hade vart fett kul ju. Sen var det fan kötta plugg hela långa kvällen. Först gjorde jag idrottsanalysen som jag skicka in vid typ 23.. Då var jag tvungen att göra svenska PM-seminarium-grej. Och det tog ett tag, plus att jag inte hade ätit middag än fast klockan var elva. Sen skulle jag typ släcka vid ett, men då kom jag på att jag hade fysikförhör ochså, så då läste jag det med, sen kunde jag äntligen släcka, fast jag hade även spanska skrivprov men jag förberedde mig inte, men alla hade typ gjort det, ajja får se hur det gick. Svenskan och fysiken kirrade jag iaf. :)

I går hade vi roligaste träningen på länge:) det var typ lite olika passningsövningar, och sen tyska kvaderaten, den e askul, man blir så jäkla taggad av den så man springer galat. Sen körde vii smålagsspel vilket också var nice eftersom jag var jävligt uppvärmd och det gr ju så jävla mycket lättare då, fick ett knä i huvudet ochså, så idag har jag ett osynligt blåmärke på ögonbrynet, men men , smällar man får ta.

Nu på ons imorrn har jag spanska argumentación, så det måste jag fixa idag, och sen har jag ingenting den här veckan, men ändå fett jobbigt för jag har matte d nationella på onsadag, och och fysikprov på tisdag, så jag känner att jag måste plugga järnet redan nu för att komma någon vart. Men har nästan gjort en sida i matten förut idag, så jag ska fortsätta med det och fysiken även. och sen måste jag kirra emelies föreställning, vilken dag ska ni gå? tror jag inte ska ta innan nästa ons iaf. proven ni vet. men sen får jag nog ta en fridag på träningen för att matcha,,.gaah.

Nu har jag ätit pannkakor, mums, men jag tror fan att jag måste ta en kort lur, och sen e det råplugg som gäller igan, för jag måste verkligen, för sen e det liksom inte mycket tid med alla träningar och skolan som säger att det ska vara halvdagar fast det inte är det på halva tiden, ons, tors bajs.

ikvälle re träning och sen hem till pappa, måste spela in uggly och desperate också. Asså jag hinner inte se på allt ju. Har fortfarande förra veckans avsnitt kvar hos papa, så då blir det dubbelt nu.. Asså jag vill bara ha sommarlov ska bli så nice att bara koppla bort huvudet, och allt som måste göras, och bara softa... fast jag tror att efter de tidigare nämda proven är det mesta avklarat för den här terminen hoppas jag.

Jaaa, där har ni ett långt att hålla till godo med, puss puss!



brådis

Hej, hinner inte skriva nu. Antagligen inte ikväll heller:( Jag har lite brådis som sagt. Ska på match nu, och sen är det plugg hela kvällenn som gäller, kul! Hoppas niinte har lika mycket som jag...men om ni har, ta tag i det! Puuss puss <3

Dagen är här, du kan göra vad du vill, vive la vie!

Don´t let anyone break you!
You are the best, and will always be, no matter what anyone says.
Just be yourselfe, and belive in your thoughts, because you are the best
thing that ever happend to this world!

Don´t let anyone break you!


Beep beep..

Hej allesammans! Hade ni en bra valborg?

Emeie skule komma förbi mig typ halv åtta, men som vanligt var hon sen. Sen ringde Sofia och ville följa med till Efältet också. Så i samlad trupp gick vi ungefär vid kvart över ått. Väl där träffade vi kagda och henns kompis Hanna. Vi gick omkring lite och så, men och tappa bort varandra, såklart. Sen skulle magda och hanna på studentskiva, så dom drog. Då skulle jag gå och leta efter dom andra, och då såg jag Benke, våran gamla matte/no-lärare och blev värsta exited, och skulle gå och berätta det för dom andra. MEn när jag kollade lite noggrannare, så såg jag at han redan stod och pratade med dom :) SÅ då gick jag också fram och snicksnackade lite med honom. Han e en rolig prick;) Sara hade också anslutit då:). Sen gav vi oss av med tunnelbanan in mot stan. Vi gick av på slussen och gick och köpte lite godis, typ 40 spänn kosta det, fett dyrt ju! men det var ju på pressbyrån, så... SEn skulle vi iaf. möta tora och karin, så då skulle vi till gamla stan eftersom dom befann sig på riddarholmen. Det blev lite strul med att hitta varandra, men till slut gorde vi iaf. det:) Då gick vi till den brasan och stod där ett bra tag. Det var en öppen scen där som var kul att kolla på ju ,!? Sen gick vi titll slussen. och moonwalkade lite och sen kom Clara, och sen åkte vi hem till swweet home och langa galet med sova.

Idag var det som sagt upp med hönan och dra till träningen. Vädret var iaf. asnice så det var skönt, sen duscha, hem med buss och tub, och nu sitter man här och käkar. Nu ska jag ta en bulle, och sen ska jga langa galet med plugg, yay!!

Ikväll Sofia? Var när hur? Ska äta vid sjutien iaf. Keep in touch. Puss och kram

Glömde säga förresten att vi möttes av en riktigt härlig överraskning på IP. vi skulle ha beeptest kl 10 på fredagsmorgonen, yes! Alla lacka,, men det blev som tränarna ville, jag sprang typ 11.6 eller 11.4 , så det var inte fy skam. oppas det dröjer innan vi möts igen;), asså beep.


RSS 2.0