Soov sööt!<33

Första dan i skolan avklarad, verkar nice, hoppas det verkar så imorrn ocksåå:) PÅ onsdag är jag ledig, så då blire frukost hemma hos semestrande torb;) myyyz

Efter skolan imorrn e det brännbollsturnering och grill, taagga! på torsdag börjar allvaret;)

Var förresten sämst på träningen idag;) så himla stel och ouppvärmd jag kände mig, och kallt var det ocskå, fy!

Nu borde jag bara släppa alt och sova, ska upp tidigt imorrn, och är lite snuvg, sååå, puss och godnatt!


lediga veckan!

Helloj mina skerties!

Befinner mig för tillfället hemma hos en leedig chillandes Tora:) När jag vaknade i morse gick jag ut direkt för att få lite frisk luft. Jag gick förbi morfar, så jag tänkte att jag kunde hälsa på honom, men han a inte hemma. Istället väckte jag tora och blev bjuden på frukost mums!

Denna vecka har varit mkt nice. Jag kan dra en sammanfattning:)

I måndags gjorde jag typ ingenting förutom att träna på kvällen.

I tisdags va jag hemma hos lisa och blev bjuden på riktigt mumsiga pannkisar med glass, mums! Sen på kvällen var det träning:)

Onsdagen, alltså gårdgen spenderades med magda. Vi hade bestämt oss för at cykla till gih och universitetet, men efter flera missöden, dåligt med hela cyklar och så, ställde vi dem vid gullis och tog tuben in istället:) Vi äkte till gih och vandrade runt där. Asså fett nervigt på måndag att börja i ny skola..., undra vilka som går där och jaa, undra undra undra, hoppas det blir awsoome.

Nu är jag som sagt hemma hos tora, ikväll blire träning:)

Tänkte slänga in en veckans flipp och flopp, det var länge sen:)

Flopp: Idrottsrelaterade skador!! Asså varför? I söndags drog madde i laget precis av sitt andra kosband, hon har precis kommit tillbaka fullt efter ca 1 års rehab, bajs. Linnea gjorde illa foten och hopar nu också på kryckor, som tur var, var intenting brutet. När vi gck till träningne den dagen "skojjade" vi om alla som gjort illa sig på planen. Man kan sätta ett kryss för varje allvarlig skada. i tre av 4 hörn, vid mittlinjen, utanför straffområdet, vid mittcirkeln, ja listan kan göras lång av avslitna korsband och brutna fotleder, Usch säger jag bara, jag hoppas det aldrig händer mig!

Flipp: Lediga veckan!! Skönt att ha en vecka mellan jobb och skola, heelt ledig, eller jag har ju träningar, men annars:)

Här får n ien cool bild som vi hittade i toras dator! puss och kram på återseende;)!


ledig...:)

Hola folks! waruppp!?

Snart börjar skolan,.,.och allt annat. Eller egentligen drar väl det mesta igång den här veckan, men jag ska vara heelt ledig:), hela veckan, nice va?

Vad ska jag säga med.. Idag har jag varit i stan med sara och sofia. Vi fikifikade på hermans tror jag det hette, kan besökas igen må jag säga, fast då är jag nog mer sugen på buffen. Grym utsikt i alla fall. Sedan drog jag iväg till älta för att glutta på vår match, 1-1, i riesultat, inga glada miner där inte..

Just nu sitter jag och kollar på "No country for old men" ngn som har sett? helt weird film. Stora dela är den stum, helt tyst, men det blir nästan lite sådär äckligt läskuigt av det. Sen är skummingen helt lungn och tyst hela tiden, men skjuter folk hejvilt med något jävla bazzoka-vapen, helt crajzy!

Imorr har jag än så länge inga laner, skulle väl bli fint väder, hoppas prognosen håller:) Träning på kvällen, mmm, men det blir nice! Nu får ni ha det!, sooov så gott!

Bullandö babes<3

Hej Vänner!

Ska precis gå och lägga mig, är trööött. Stört nice helg måste jag ändå säga. Största delen spenderades ute på bullandö hos ninis! Åker nog ut en dag till i veckan för att träffa den lilla gosegrisen<3 innan hon åker!:) KOm hem vid femsnåret (kunglig allsång i bilen, visst johi?) , och åkte sedan med mina brudar in till vappis vid gamla stan och käkade gott! Pannacotta till efterrätt, mums! Livliga disskusioner, men vi skildes åt i fred.

Imorrn ska jag upp och jobba, tätt följt av träning med sköningarna i älta. Sen mådset jag verkligen röjja upp i mitt rum, det e näst intill katastrof här! ;) Nu bllir det huvudet på kudden, ooch släckt lampa!

nattnatt<3!

HELG:)

Nu är det helg! Yes! Ser fram emot den, kommer bli nice.

Igår efter jobbet åt jag en riktigt god middag, tacos och sen äppelpaj, mums! Sen åkte jag in till stan och träffa magda, och kollde på kulturfestivalen mm. Idag ska vi till nina<3 så jävla nice med sommarvärmen! yes, synd att jag jobbar nästa vecka, menmen..

På söndag blir det vappis med Sars, emp, sofis och torb, myyyz, och mums med pannacotta!!

PUSS PUSS


Solen skiner alltid på Ällta IP

tjaaa boggen!!

Kom precis hem från träningen och är redo att hoppa i säng om en si sådär 10 min kanske, skönt!. Ska försöka komma iväg tidigt till jobbet imorn, men får se hur det går..

Vad händer i helgen då? jaa. imorrn, ska jag nog hänga ett slag med magda, efter jobbet. På lör kväll racar jag ut till nina, det lilla skruttet ska till Ungern i 5 år! inte nådigt.. få se om jag sover där sen då. På söndag vet jag inte vad som händer. Detta är en spelfri helg, så jag ska passa på att "softa järnet" heh.

Upp med hönann imorrn!! natti mina gosigrisar!

(torb, när du kommer hem,, då jävlar!)


Soomar sommar och sol, havet och vin....lallalatrallallala, sommar!

Awsoome sunday!

Hej svejs!

Igår var faktiskt en perfekt avvägd söndag. Jag vaknade sent, åt en nice, ganska mastig frukost. Sedan åkte jag iväg med sofi till lungna älskade globen;) köpte lite kläder (+ varsitt tuggummi ;) ). På vägen hem bestämmde vi oss för att gå ut och löpa. Sagt och gjort pinnade vi iväg mot badbryggan i liljeholmen där vi låg och svalpade ett bra tag.

Vid halv sju serverades middagen, gott! Tätt följt av detta, wallander!! yay! efter den första filmen var klockan bara halv elva, så det blev en film till (sofia behövde sussa dock). Vi dukade upp med räkor och salta kex,och popcorn, gott!

Idag drar vi ut till mirre, inget jobb denna vecka. Fast jag har träning ikväll, och T med, så det blir ju lite hattigt, men det är smällar man får ta liksom. Skulle dock önska att vädret bättrade på sig en aning så att man kunde ta sig ett dopp eller tv¨å, vi få la se vad som händer?!

PUSS


Augusti

Hola Amigos!

Idag är det Augusti, och vilket fint väder vi har. Är helt ledig hela dagen, har inga planer (än så längen iaf.) Ska äta en sen frukost nu, väldigt gott. Macka, frukt och nyplockade hallon. Getingarna svärmar typ i hallonbuskarna, man får akta sig!

Igår var jag med magda och hennes kompisar felicia och jonny och grillade i tegnerlunden. Soft att grilla korv, måste göras mer! Vid 9 hade vi spatserat iväg till bion för att se den Inception. Jag måste erkänna att jag från början inte va så sugen på bio, men jag är glad att jag ändrade mig. Man var verkligen tvungen att vara med och hänga med i filmen, men den va bra. Det är nästan så att man bord se den igen nu för att kunna förstå början också;)

Till er som börjar få "söndagskänslan" ang. sommarlovet vill jag bara säga att det är en hel månad kvar! SÅ nice. Hela Augusti räknas ju lätt som en sommarmånad, vilket betyder att det är långt kvar eftersom det är just 1:a Augusti idag.

Igår var jag och hyrde inte mindre än 4 Wallander filmer. Även om typ alla hatar svenska deckare, så älskar jag dem! Det är så myysigt att kolla på. Mina favvisar just nu är helt klart millenium-serien, sen följer klassiker som Wallander, Beck och Johan Falk, ni får säga vad ni vill;)

Fick just lite planer. Globen. Älskade globen<3

Hoppas ni får en super duper dag!


SÖMN

Är verkligen viktigt. Vi sover för att kroppen ska kunna återhämta sig och bygga upp sig på nytt. Det krävs till exempel för att vi ska kunna tillgodose oss vår träning, men också för att vi ska må bra!

Många slarvar med sömnen, precis som jag. Men det är ingenting jag vill. Det finns så mycket annat att göra hela tiden som kommer ivägen då man egentligen borde sova.

Idag sov jag tills jag vaknade. Även om de sista svå timmarna var något slags snooz-tilstånd, så kände jag mig ändå utvilad när jag gick upp. Ibland måste man ta en dag då man får sova hur länge man vill, no matter what!

Ja, det här är ju såklart olika från person till person, men mitt tips är att: sov tillräckligt, jag ska iaf. försöka bli bättre på det.

Folk som nu kommer med argumentet att man sover bort ungefär en tredjedel av sitt liv ska också komma ihåg att det är upplevelserna som är det viktiga. Kvalitet framför kvantitet. Är man utvilad uppskattar man mer det man upplever!

Sweet dreams!


RSS 2.0