Utkast: Feb. 28, 2010

nämen hallå!

Härligt ledig man e nu. Inga schemalagda träningar som tar fem timmar allt som allt.

I frdags hängde jag med sara och sofia, nej shit, nu kom jag på att jag glömde skicka in MT.loggen , bajs. Vi va iaf. på ojojoj och wollmars.


Igår sov jag länge. Det va länge sen nu för alla tidiga lördagsträningar. Sen upp och en joggingtur med sofia. Sen kolla os, duscha, och sen middag. Sen va det impro @boulevard, så jäkla bäst. Alla borde se det. Jag älskar improvisationsteater. DOm intevjuar en person, luuk igår. Sen spelar dom upp scener av vad det han berättar ibland:) skitkul;)

Idag har jag skottat som en dåre, övningsköra om ett tag. Sen ska jag antagligen ut och löpa, får se om det blir nu eller sen. Måste plugga också... jaja.


lov, yez!

Vi hade jy musiken tidigare idag, så vi slutade typ redan vid halv 2. Sen skulle vi börja igen typ halv 4, såå jag och mackan satt ooch drog igenom alla frågorna till provet, vet inte om det gav så mkt, men det tog fan minst en timme. Sen kom alla andra och så drog vi en repris. Sen va det provet dååe, hoppas det gick bra, känns inte som jag svarade på frågan, meen men. Sist kvar som vanligt förresten.

Jag köpte att par klackisar sen;) haha tro det eller ej?? kommer jag någonsin använda dom? haha, dom e nice iaf.


jes

SItter och försöker leta lite svar på några av livets frågor. Nej men vi har religionsprov idag. Igår var jag så jävulskt trött att jag gick och la mig istället, men upp tidigare idag för plugg, härliga tider! Sen ska vi ha musiken en timme tidigare, så det kmmer ju bli väärsta hålet sen... jajaj, det e ju ändå frdag. Vad händer ikväll? snabba cash? pöss

Globen shopping in my <3

Yow!

Ledde lektion idag. Får väl ändå säga att det gick bra och va ganska kul också:) NU har vi gjort det, yes! SÅ nu e det inge fler ledarskapslektioner föräns vecka 13 eller ngt, soft.

Efter skolan åkte jag till globen:) Asså jag tycker verkligen globen shopping är underskattad! Det är typ alltid lungt där liksom, man kan bara strosa omkring där och känna sig hemma. Ingen kö till provrummen, bra för mig som alltid provar jääättelänge, och man behövar inte skuffas med folk, så jäävla nice!!

Nu blire pluggh ela kvällen anar jag religionsprov imorrn. Tar sovmorgon imorrn eftersom jag inte hann sova ngt i natt nästan..

Förresten, nu äre ju loov!! Redan träningslov eftersom våra tränare åker med 94:0rna till Portugal??! Fast vi ska såklart träna själva iaf... kanske blir en runda imorrn? på förmiddagen, njae kanske inte riktigt, men vi får se, spänande..;)

Sportlov = skidor!!! inte alperna:( men sälen:))) Men man kan väl åka skidor i alperna ända in på sommaren? kanske finns hopp, eller? är jävligt sugen på att pumpa lite puder iaf. ;) (tora, remember?? hahahahha, eller skulle du någonsin kunna glömma?)

Ha en great eavning mina sweetaste!!:)


abbowww leeen

Asså fy fan vad jag vill ha sommar, riktig jävla sommar. Nu var nästan drpoppen hr som fick bägaren att rinna över! (eller hur är det man säger??!)

Träning i tre jävla timmar i ett kylskåp, elller nej typ en frys blir det ju nästan. Lämnade cribbet vid halv fem, hemma igen vid 10 utan ngt intag av mat, inte okej! Jag blir nästan lite arg! Jag blir hungrig och musten tar slut typ efter enkommafem timmar. Är det för att det är så kallt som det går extra fort eller, jag fattar inte? Ändå hade jag ätit gröt innan då jag närstan fortfarande var mätt från lurrren!? Men varför en tretimarsträning ute i -13 utan något omklädningsrumm eller någon tendens till uppvärmt mitt ute i vildmarken? är det ens okej? Till råga på allt är man är klar, och fryser aschlet av sig så måsten man ta av sig och lämna tillbaka strumporna! Sen e det skjuts till gullmars, och i blen lägger jag kommentaren: -HOppas mitt tåg rullar dirr! Det skulle jag ju inte ha gjort vilket jag kom på en sekund efter, och mycket riktigt. Jag ser tåget rulla in på perrongen samtidigt som vi kör över brom med bilen. Jag har ändå ngt hopp kvar för det stod 11 in på nästa, jag springer, meeen ser endast farträndena av tåget som rullar ut frå perongen. 9 min till nästa, e hemma vid 10 efter en minst sagt "uppfriskande" prommis från tuben i vinterkylan som nu letat sig ner mot -14-graders-strecket.

Väl hemma blir det intag av mat, spagetti och köttfärssås och fett med ketchup. Fotboll på TV. En liten muffin till efterrätt. Tappar upp ett bad som kanske kan värma mig in i märgen, läser lite, käkar sesamkakor, mmm livet leker!

Nu sitter jag här på min säng, längtar efter nattssömn. 5 h, not enough! SOMMAR NU, TACK!


nighty night!

Blev ingen löpning. VAr fucking 13,6 minus när jag öppnade dörren, inte hälsosamt, snarare skadligt säger dom! Åt min semla och kollade på skicrossen istället, gaaaah vad jag blir sugen på skidor!! Natt natt!

rötis

Yay! Tunnelbananorna går igen! RÖta man har ibland att det är just den rätta som fungerar, och med femminuterstrafik också:) Kom snabbare till skolan idag än vad jag gjort någonsin kändes det som. Fysikprov idag. Hoppas det gick bra, borde faktiskt ha gått bra, om jag inte var heelt ute där, annars ere dåligt.

Skulle försöka chacka nya mvhandskar, men som vanligt med mig vill jag bara ha en speciell sort. Inget ovanligt att besöka flera olika butiker i samma kedja för att försöka hitta det jag söker. Ibland lyckas det, inte denna gång. Tog ett par andra, e ju öppet köp iaf. Men när jag kom till kassan va det mycket billigare än det stod på prizetagen, så jag kanske behåller dom ändå. SKa jämföra med mina gamla.

Ingen träning idag, eller ingen utsatt träning iaf. ska ut och löpa här hemm nu snart, får se hur mycket man pallar, för det e ju kallat ändå!! Sen blire semla! Skönt att slippa micromaten, dom kopplar inte in spisen hos pap förens på tors eller ngt, men nu e jag jos mamma och där finns en eller, nej två förresten fullt fungerande spisar.

Löpning nästa! -->


Glashalt!

Hej mina sockersöta!

Idag har det varit kallt, förfrös nästan fötterna när jag stod och vänta på bussen. Blev ingen skola idag, för jag var på Gillinge och körde halkbanan:) Det var jäkligt kul iaf. men man fick även veta om risker, och allt sånt och sitta i en bil uppochner, och krocka i typ 7 km/h. SÅ det är faktiskt bra att alla får göra den här utbildningen innan man tar körkort. Det vi fick göra på banan var att åka i olika hastighetet och sedan "panikbromsa" (bromsen och kopplingen i botten). Sen fick vi se hur lång bromssträcken var som vi hade gissat på innan. Man åkte två och två i bilen, och sen bytte man förare några gånger:) Men det va askul iaf. gäjza upp till 70 och sen bromsa max. Tror det tog ca 80-85 meter att stanna på det sträva, fast jag var nog uppe i 80. Men på det hala fick vi bara köra 50, men då var stoppsträckan ändå typ 100 m. Och även när man nästan har stannat och åker aslångsamt, så glider bara bilen fram även fast den har ABS-bromsar och man bromsar för fullt. Det är låångt, och nu var inte reaktionssträckan meddräknad heller eftersom vi visste att vi skulle bromsa. mmm

Sedan skulle vi åka en bana och svänga för ett hinder och sen stanna vid stoppskyltar. Det funkade i 24 km/h, men i 27 så körde jag in i en tänkt kontainer. Det är verkligen stor skillnad även om man bara kör ett uns fortare, tål att tänkas på!

Var ju problem på morgonen hur jag skulle komma dit. Skulle först åka kommunalt, tror iof att det hade funkat med tvärbanan till liljeholmen, tunnelbana och sen buss. Men vi tog bilden istället, för på trafikkamerorna såg det inte så farligt ut. Men sen va det ngn olycka, så självklart fick vi sitta i kö större delen av tiden. Men jag va ändå där 45 minuter innan eftersom vi åkte två tillar innan hemmifrån. Hade inte vart nice att dubbelpayat den om man inte kom fram. Nu måste jag bara göra riskettan också, men den e bokad , men om typ 5-6 veckor iof....

När jag kom hem var jag frusen och trött, hade int ehaft möjlighet att käka heller, and you know me. Jag blir huuungrig. Skulle ge järnet till fysiken, men lyckade somna ngn timme, och sen när jag vaknade var det mörkt och kallt och jag visste inte om det var morgon elle rkväll eller ng, ni vet hur det kan bli.. Fortsatte köra, och sen har jag räknat med pappa nu, så jag har ändå pluggat typ hela kvällen. Nu e det curling på tv. Hade stafetten i bakgrunden också. Har blivit en bunt med medaljer nu faktiskt, kul!

Nu får det bli sova. Tar nog sovmorgon imorrn, och sedan ska jag bekanta mig med formelhäftet. PUSS


parteey!

Untitled


OLSSONS RYCK GAV HELLNER GUUULD! wiiiiiiiiiiiiiiiieeeeee!


Sumspring 10

Untitled


klass två varning

Jäfflar vad det snöar ute!! Skulle ju ha spelat match idag, men redan i torsdags stod det klart att den skulle bli inställd. Men ändå skulle vi ut och löpa. Så vi packa in oss i bilen och körde i snigelfart ut mot älta och plockade upp full bil på vägen. Det var jag som körde btw. Jag höll på att köra in i en plogbil, fast i väldigt långsam takt. Det blev sådär att bromspedalen hoppade för att bilen motverkar bromsandet så att den inte ska slira, men jag hann stanna. Sen när vi skulle hämta linnea i bagis så hade dom plogat jättebrett på trottoaren, men inte på gatan, så jag trodde det var där man skulle köra. Men då kom det två personer på gångvägen som typ skratta åt mig, och sen körde jag ner på gatan igen. Men jag höll iaf ett väldigt lungt tempo i snön hela vägen, inte snabbare än 50 ngn gång.

Men jag undrar en grej. DOm säger ju typ att man inte ska gå utanför huset, men tror dom att man ska få köldskador då eller? Jag kan förstå att de inte vill att man ska ut och köra bil och varnar för det, men att gå ut? ngn som vet?

Löpningen blev som man kunde tro inställd, för kallt. Men vi körde styrka i omklädningsrummet. hah. Sen hade richard bakat bullar som han lovat oss förut, spå då vare fest! Sen drog vi hemmåt, fick skjuts av christer till tuben, och sen har jag inte gjort mkt. SKa hinna med lite räkna nu så jag blir fri framåt kvällen, nice!

Eftersom vi inte har ngn spis blev det indian noha till middag igår, sen drog jag och sofi hem till sars och chillade. Kollade på glamourama och målade nagellack, haha;)som förövrigt va i samma färg som fysikhäftet, passande..

Juste, sofia och jag åkte ju till globen också, var såklart tvungna att kolla in nya buttrik´s. (stavningen?)


"Minilov!"

Näst sist kvar på datakunskapsprovet, som vanligt på prov, men jag tror jag klarade det iaf. :) När jag kom hem var jag så trött så jag somnade, hade ont i huvudet också, brukar aldrig hända mig?. Vaknade igen vid 17 och kollade på OS-sammandraget. Sofia, skulle du låna sladden förresten?

Imorrn är det idrottsdag, vilket betyder endast en timme träning på morgonen. Nice dag. Sen e det helg. På måndag ska jag göra isbanan, så det blir ngen skola då heller, men jag har bara en lektion iaf. Så skola igen på tisdag.

Förresten var det en tjej i mitt lag som bröt foten på träningen i tisdags. Man ska inte träna på planen utomhus när det är såhär kallt! Förra året hade vi typ 5 korsbandsskador, två har fått klartecken att börja spela igen, tcå rehabar fortfarande, och en har slutat. USCH!


Skola

Äntligen e vi klara med planeringen! yes!! Jag och Lisa kom till skolan tiidigt, men sen va nätet segt iaf. men till slut funka det:) Nu e det kemi om 10 minuter, sen datakunskapsprov i em, undra hur det går? Ses

wupsss..!

Klar för dagen, nu e det dirr i säng. Snart. SKulle ju träna ikväll men som jag sa., planen var ospelbar, så det blev löpning istället. Härligt, eller inte? Väl hemma igen hade jag blivit lovd pannkisar, men pappa hade fått brådis och stack dirrekt till ett möte. Men han ringde igen vid halv tio och kom hem och gjorde pankakor till mig:)!! gottgottgott! Typ sista gången på vår spis:(( dom cuttar ju gasen här snart:(. Nya induktionsspisen står redan och tar upp halva köket, men e dock inte inkopplad än. gasspisar is the shit!

Vd händer imorrn? jaa ni, leedigt:) asså från fotbollen, lite nice tid att födriva på sånt som egentligen borde vara plugg, men vi får se:) Halkbanan är iaf. bokad nu!!:) Nattinatt på er!! <33

The Masterpiece by me and lisa

"Dina kastanjebruna rådjursögon får mig att smälta som en glass i solen. Varje gång du ler stannar världen upp och våra hjärtan förrenas i en ljuvlig balett. Min hand smeker din sammetslena kind likt en sommarbris, och våra händer flätas samman. Våra kroppar pressas tätt ihop, och doften av ditt hår får mig att aldrig vilja släppa taget."

aha, yeah yeah

Imorse var jag uppe som vanligt, men inte för att gå till skolan, i alla fall inte den vanliga. Skulle ha körlektion:) Det gick bra, och jag hade förbättrat mig på vissa saker, innerspegel, itterspegel, blinka, döda vinkeln:) så yes! Ska boka halkbanan ikväll tror jag så att jag får den gjord så fort som möjligt. Han tyckte jag va redo för den efterso jag kan manövrera bilen så bra:)

Sen bar det av till skolan, lite sen eftersom lektionen drog ut på tiden lite, menmen. Sen skaolan och svenska lektionen var ju den roligaste på länge, lekar och tävling, ochs sen skulle vi skriva klyschiga dikter, min specialite;) så det  va nice;)

Tacobar till lunch, dock med kyckling denna gång, och sen lab. Blev klara tidigt, så kunde dra hem tidigare. Nu väntar träning, men jag undrar hur det kommer gå.., det snöar ju som fan, och då fårvi inte spela på planen. Lovar att dom kommer dra iväg ett mess tätt inpå och säga att "vi kör ute i orminge istället". Inget än iaf... Måste också försöka få ihop ledarskapsplaneringen så jag kan slänga iväg den i ett e-post-meddelande till lisa. Och sen är det word-prov imorrn på datakunskapen, ska jag öva till det?

Puss påer, simma lungt!

taagggg!

Ska nu försöka ta tag i ledarskapslektionen. Sen kemi också. BOkade en körlektion nu på onsdag förmiddag, yay, och riskettan. Ska sedan försöka boka in halkbanan så jag får det gjort! Har hittat min körkortsbok igen, så nu e det taaagg! Svenskaprovet idag, asså hur kan alla hinna klart så snabbt, eller inte alla, men vissa. Jag skulle gärna tagit en halvtimme till, men men. Kortare prov nästa gång tycker jag. Fysikläxiset gick ju iaf. bra! nu behöver jag iaf. inte tänka mer på det:) känner mig jäkligt trött, kanske blir en power MT innan plugget, aa, det blir nog så:) PUSS

snyting

Yo! Warrup??!!

För tillfället sitter jag och kollar på fotboll. Barca-Atletico madrid, det står 2-1 till atm, zlatan har gjortt B:s mål. Halva gräsmattan ser konstig ut. Brukar faktiskt inte kolla så mycket på fotboll på tv. Om landslaget spelar kollar jag gärna, men annars.. nä, inte så ofta.

Allt plugg blev såklart lämnat till söndagen. Som alltid. Men jag har gjort lite från och till och så. Sen va det träning vid 5-snåret,, men sammanlagt tar det ju typ 5 timmar, så det blir ett jäkla hål i dagen. ni vet, åka, byta om, träna, åka hem. Men idag tog jag en liten avstickare före och efter trääningen till min a kusiner, för det va födelsedag på g, och dom bor 5 min från där vi tränar:). Så det var nice med ett skråvmål efter träningen, och tåårta! Sen övningsköra hem såklart:) nu har jag kört lör, sön, denna och förra helg!. Ska gå imorrn och boka en till körlektion. Undra om man bara kan boka halkbanan och risk.kursen helt random? ska fråga sen.

Fick förresten en snyting på träningen. Först kör vi teknik med tennisbollar, och sen ngn slags passningaskvaderat. Sen skulle vi köra en mot en, och det var då jag fick snytingen. MEn men, man får en med jämna mellanrum, slag eller boll. hhah.. Sen skulle i köra ngn annan övning, inte lika kul. För dom skulle avsluta, och man blir typ blind av hur nära man egentligen är mål när man e innomhus. Kul att dom står och smäller på från tyå två meters avstånd, man hinner ju knappt reagera.! gillade inte den övningen som sagt

Imorrn e det tidig skola. Därför ska jag nog gå och sova nu. Men först ska jag lösa rubiks en gång och sen ska jag läsa svenskan. Sen sova, NI? Ses och hös, puss puss!

palla rubrik

Igår var lite förvirrAD, men jag fick speckat schema hela dagen iaf. Löpning + teori, lunch i stan, rktigt god lasagne till middag, och sedan bio, farsan.



jaja

Ska iväg och spela match nu, men jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Planen är ej uppvärmd, så det kommer vara en isbana. OCh nu har det till råga på allt börjat snöa! jajjja, vi får väl se hur det går.


Sofia var här igår och ställde om inställningarna på min kamera;)

2

Härlig sovmorgon idag med. Dock slutar jag 5, men vad ska man göra?;) Ikväll ska vi tydligen "fira" att vi har bott 2 år i det här huset, ganska länge ändå?! Så det blir god middag:) see ya folks!


shit!

Jag har kommit till insikt. Det är som att det ligger ett grått hölje över alla bilder! men tar man dom bara till photoshop och ändrar lite saker så blir dom såå schnygga! asså typ ljus och färg och sånt. (btw, sofia e bäst på det). Pröva ni med!!




.

pannkisar!

yay! ska steka pannkakor nu, gott gott!!

Jag och liza satt och skrev våran lektionsplaneringen. Jag upptäckte, eller vi upptäckte att jag har problem. Jag vill skriva kommatecken efter var enda lilla grejj, skärpning! men jag tycker ändå att det passa rätt ofta , = nice ;)

Ikväll e det ingen träning, så jag ska endast viila, skönt! ha det bäst!


..

Vaknade upp med en smula träningsvärk imorse, nice;) TOg e n jäkligt lungn morgon, och har nu hunnit med och kolla på "flytta hemmifrån" på ur-play, och självklart - I like it!!:) Nu ska jag iväg till schulen, har endast två lektioner, men efter så ska vi planera våran idrottslektion som vi ska leda sen. PUSS

De blir ljusare!

Trodde jag hade tid, men bara att fixa pasta och så småningom trippa iväg till träningen.


MT

Jo, jag tänkte ge ett litet tips!

Om det är så att man inte kan sova, eller inte slappna av, så gör såhär:

Gå igenom varje muskel i kroppen och spänn och slappna av den, var för sig. Låt det ta den tid det tar. Glöm inte musklerna i ansiktet och halsen etc. Avsluta sedan med att spänna hela kroppen ett tag, och slappna sedan av igen. Nu är du mycket mer avslappad! Jag gjorde det vare dag i en vecka när jag skulle somna, och jag slocknade dirr varje dag:) PRÖVA


på g

Har precis käkat, kollade på glamourama också, tips från sofia, nice;) Har vart iväg på fömiddagen, och ska strax iväg till skolan. Sen är det studiebesök på hare krichna, och sen ska vi ha möte på älta ip, med pizza och läsk istället för pain-träning ute i kylan, härligt! Blir dock litet tajt eftersom studiebesöket e slut 17, och jag egentligen ska va i ält 17.30. ajja, vad ska man göra liksom, man kan inte vra överallt, min pizza kommer bli kall:( Sen ska jag hem till mamma, och sen we´ll take it from there! Ikvälll beättar jag mer om mitt mentala träningsprojekt! :) so long

Vapiano!

Vapiano, länsade fat! Mycket trevlig kväll med Tora, Sofia och Sara:) En lång middag avnjöts på vapiano i gamla stan. Nästa gång blir det en annan rätt, var så säker. Men det var fräscht, bra priser och härlig stämmning, muy bien! +panacottan (,nästan så att man fick hybris;)) På vägen hem träffade vi kaki med följe på tuben:)

 

 

 


NY vecka!!

Hej!

När var senast jag skrev, oj det va visst i fredags. I helgen har jag,... tränat såklart som vanligt. Sen hade vi bestämmt, eller ja typ bestämt att vi skulle käka tacobar efter det, men det men det hade jag glömt, och skulle på ett släkt-kalas, aa, surt, hade velast följa också. Sen gick dom och såg snabba cash efter som dom retades med igår. Men jag propsar på melodifestival-kväll med laget om ngn vecka;)

Ja söndagen tränade jag också, och övningskörde. Sen lurade linnea mig och jojo att ta hennes buss, men som tog fett låg tid för oss. Händer inte igen. Sen va det middag, och efter det kollade vi på terminator. hahah, det e ju lite av en stumfiilm?!

Sov länge idag, sen upp frukost + vänner. Iväg till skolan, lektion, lunch thai<3, lektion, hem. Det var dagens. Ikväll blir det Vapiano i goda vänners lag;)


<33

Förresten, någon som såg svenne-svennes snurrfint igår? riktigt fiin..


inskickat!

Ännu en fredagkväll med plugg!, inte ok. Men det e väl så det går när man inte atr tag i saker i tid. Tänkte fan göra lite förra helgen på dagens hinduism-inlämning, men icke. tis och ons gick bort för träning, skulle ha börjat igår, men aja. Förresten nice att jag har döpt tisdagens inlägg till måndag nedan, ups!

Imorrn blire träning vid 11, sen på släktkalas vid 14. Sedan har sofi lovar hjälpa mig med mitt PA <33 så det blir vad som händer sen, spik! och så ska det köras också, självklart, har förresten inte berättat hur det gick på lektionen:)

Det jag skulle öva mest på var att kolla i backspeglrna typ all the time tydligen. Han ba: -Du måste förbättra dina spegelrutiner, eller ja, du har inga, så du måste skaffa. Sen skulle jag planera bättre och öva på att följa skyltar och inte växla ner växel för växel som jag lärt mig, utan köra på samma höga tills man e tvungen att koppla ur och växla ner eftersom det tydligen gick bensin om man tryckte på kopplingen ofta, vill ju inte bli kuggad på det. Men jag ska fan ta köriset snart! jag e astaggad! övningsköra imorrn som sagt:)


Dags för sommar nu va?!!






sjukt jobbigt, men sjukt kul!

Fick skjuts av Empis till träningen idag, nice eftersom det e ute i orminge, och sämsta tiden, slut 22.30. När vi kom till parkeringen hetsade vi att hon skulle sladda bilden, vilket hon gjorde ett försök till, men körde lite förr långt, sikten var sämst, och hamnade i en snödriva. Försökte backa, men det var för sent. Inget annat att göra än att pulsa ut i snön och putta, men fan vilka biffar vi var, inga problem för oss;)

Sjukt jobbigt löp innan träningen. Men jag hade tydligen fett med energi, så jag bara sprang på i snålblåsten med snön piskandes i ansiktet. Som att springa i sand på denna jävla snömatta, men men. Sedam träning i tältet, en antydan till samma gamla skavsår igen mot slutet, men 22 släcktes lamporna, igen (!!) även fast vi har hallen till 22.30. Jag börjde känna mig mör i kroppen, så mig gjorde inget, två timmars träning räcker alldeles utmärkt om jag ska vara ärlig.

Sen va det ut, och samma visa igen. MEn efter lite slirandes lyckades vi äntligen komma iväg, även och jag och Thina satt med uppknäppta bälten i baksätet och var fett tag på att gåå ut och putta, haha, fan va vi garva.! Sen va det partty i bilen på väg hem. Nu har jag äntligen duschat och nästan blivit varm igen. E dags för att sova nu, komme dock inte bli en 8timmars natt, men men, smällar man får ta. Har ju ingen träning tor, fre= leedigt. Kom på att jag har handledarsamtal imorrn kl 9.15 inte glömma, och inte sen, och sen ska vi observera ledarskapslektioner också, så det blir väl bara till att läsa planeringen till godnattsaga. Special K imorrn.

Var inte ett dugg taggad, när jag rullade iväg kl 19 i kväll, men kvällen bjöd på mer än vad man kunde ana!!:) många skratt, och en riktig killer för kroppen, nu känner man sig iaf. färdig för dagen:)



onsdag



Sitter och snackar i telen med Sofia, ska träna sen kl 8, sent och kallt!!

måndag

Kom precis hem från skolen. Ska käka ngt och sen ha körlektion!!, hoppas det blir kul! Sen drar jag dirr till träningen, hem igen vid halv 9 ca. Sen e det final i paradise kl 22!! måste se!:):)







.

Penhugg

Jag råkade hugga Ninis i huvudet med en penna, förlåt:¨(


RSS 2.0