våren ligger i startgroparna!

Hej kära vänner!

Denna vecka har varit rätt så hektiskt. mkt i skolan just nu, men inte farligt mycket;) Vi ska precis börja med rörelselära, biomekanik, med massa matte. Jag tycker det ska bli awsom-kul, alla andra tycker tvärt om, men men...

Igår va jag tillbaka i gymme:) har ju inte varit där på typ en månad nu för allt annat, de va gött! Körde excentrisk träning på chinsen, hoppas det ger ngt nu! känns som det, för jag fick typ konstiga tetanuskramper efter;)

Joo,jo, idag har jag vart i stan lite. handlat present med folk från skolan, till elsa dit vi ska ikväll. Inflyttningsfekkenaation + födelsedag, kommer bli nice! :) Temat e vår, såklart!

Nu ska jag försöka slänga ihop ngt att äta, men märkte att vi inte hade ngra potäter hemma....skandal! menmen, hoppas det blir nice iaf. ;) jag hittar nog på ngt :)


Hemma igen!

Hej hopp alla goa och glada! Våren e här, det e sant! SOl ute, jag älskar det!

Har haft tre veckor fyllda med awsomeness!

Första en vecka i Algarve med laget. Träningsläger, träning varje da, sol varje dag, typ svensk lite kalla sommar :) det funkar! ;) Schleten i kroppen åkte jag hem en dag innan alla andra och landade hemma igen lödag kväll.

Tidig söndag morgon, packa om väskan, fick skjuts (som tur var) in till stadion där bussen väntade med allla mina härliga klassisar! :) Söndag kväll va vi uppe i ramundberget och hade tio härliga skiddagar framför oss! Bra väder även här, sooolen! kan inte vara utan den nu ju! ;) Tur att den e här för att stanna ;) Vi åkte längd, gick på tur på fjället och självklart åkte vi alpint me! Prövade telisar sista dagen , inte så svårt som det ser ut faktiskt ;) Stöört nice va det iaf.! älska fjällen! Tror jag ska bli skidlärare när jag e klar på GIH :D ngt att se fram emot! :)

Har ni förresten sett att gladiatorerna ska börja igen?? hhaa, e lite sugen på att söka;) sista ansökningsdan e imorrn .... hahah..

Ikväll ere solsidan och millenium! NICE! Imorrn ledig, men öva på gympapass och träning på kvällen! :) Nu ska jag nog ut och dra en repaoch lyssna på bra musik! ::D














RSS 2.0