FOTON-FAN

Bilderna blev ganska kassa alltså gjorde jag dom till slut i svartvitt. Men jag lägger snart upp några bilder då. Man kan ju inte strunta i en sån här liten sockergriiis.
Sofia

Natti!

Nu har jag sett grabben i graven bredvid, hade sett den förut, meen. Alltid myyzz med en söndagsfilm. Asså ibland garvar man bara för att dom e sååå... ja jag vet inte hur jag ska beskriva det, den som ser den kanske fattar..

Nu blir det lite twilight, Edward<3, sen 8 tim sömn, sköönt med sovmorgon:) Natti natti på er!! <33<3


Stan, here i come!!

Nu har jag spelat mach, vi vann med 6-0 typ, jag fick skavsår, inte lika nice.. Får nog bli en copa-träning imorr, om ens det funkar, hoppas:) Sen fick jag skjuts igen av bäcks, och blev körkortssugen igen, så jag och pappa åkte ut och övningskörde, fett kul var det, för vi körde inne i stan. Typ ringvägen, zinken, mosebacke, och sen ner i en tunnel och upp vd medis. Sen höll jag på att klippa Fredrik Lindström, ni vet sråk-nissen vid ett övergångsställe, nej inte riktigt, men jag missa och stanna, fasta han kunde ändå gå över efter mig och ändå ha ett flow;)

Blev inte hem till sariz, för dom var för trötta för att dom jobbat idag och tjänade 700 spänn!! Fett synd att inte jag unde var med;( Nu ska jag snart äta, men om en evighet kommer det bli... Sen har jag två tal på matten som ett iaf e fett kefft!! Det står liksom att (roten ur 3i) upphöjt i två blir 3(i upphöjt i tvp), men det blir ju endast 3i, ngn som håller med mig!!?? Blir bara ite förbannad!! Speciellt som det inte finns något lösningshäfte till den !!

Okay, pusshej!!<3<33

Still going baerfoot!

Hej hopp!

Nu sitter jag vid datan, har gjort en grej. Nu måste jag ta tag i matten lite tror jag, typ fem-sex uppgifter, sen har jag inga mer som jag verkligen måste göra i skolväg iaf. det känns ju skönt:) Sen ikväll blir det hem till Sara en sväng, om inga planer har ändrats. Igår fick jag skjuts hem av bäckis, och då blev jag sugen på körkort som jag sa förut, hon har typ haft det i tre månader kanske, så jag ska läsa lite bättre i boken nu och så:) Sen har jag börjat läsa twilight också, yay!!!!! Pallade inte ed låt den rätte komma in, det får bli sen när jag inte har ngt att läsa som lockar lika mycket:)

Still loving my hood!!<3


Perssa!!

Nu har jag, pappa och T varit och sett den nya beck-filmen, den mest påkostade av alla beckar läste jag. Man lider med perssa, men å  andra sidan gläds man för honom. Jag ska inte säga för mycket, men jag hoppas att det kommer flera fortsättningar, jag vet inte om det ska det, men jag hoppas, det här var iaf. nummer 25 i raddan.

Förövrigt idag har jag grillat korv på älta-festivalen, kul:) På fm va jag med Sara och Sofia meee.

Saris och Soffis:)

Sen åkte jag och köpte en myysig tröjja, den lyser verkligen, men den e coool;)

 

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen slagga eller läsa eller ngt, blev fett taggad på körort idag, så jag kanske ska läsa lite i körkortsboken:) PUSS

 

 


Sweet summernightrain!

Hej snuttisar!

Idag har jag haft på mig mina nya jeans, fett coola;) Men glömde ta ngn dagens OF, men men.. Ganska soft dag idag, carbonara till lunch, och sen introduktion å ledarskap, kommer nog bli intressant, vem vet?! Sen kolla jag lite affärer, och jag hitta fett mycket snyggt på bik-bok, typ nya lite höstigare saker om man säger så, asfiint! När jag kom hem räknade jag typ 2 mattetal, och sen somnade jag, skönt att sova, men man bllir fett seg sen..men men. Hemmgjorda hamburgare till middag, med lite ticken-flavour a la pappa, mmm.. Sen såg jag kristallen, och sen gick jag ut och sprang i typ 15 minuter, och sen började det regna, och det var så himla härligt!!!! STod ute några minuter extra och bara upplevde;) Det var inte ens kallt ute heller:)!

Nu ska jag duscha, och sen kanske det blir twilight, lägger nog undan låt den rätte komma in efersom jag e så taggad på twilight, och den e så seg och 400 sidor. Okej:) PUSSHEEJ!

Raiin, raiin, rahaiiiin!!

Min data e seg, ska starta om den när jag gr till mamam och hämtar sofias cykel. Måste dra typ nuu, menee,.. Idag var det skola, det regna som fan när vi skulle käka, så vi palla bara gå över gatan till ica.;) Pastasallade blev det iaf. 3 yoghurt för 20 till molle;) Sen var det matte, yay!! nEJM, MEN  det gå rbra än så länge, men jaa, vi får se. Till middag blev det pankisar, mmm... Jag hade namnsdag igår förresten, nu måste jag dra innan ovädret drar in igen , PUSS


Fek A ;)

tjeana!

har slutat för dagen, precis ätit. Sista lektionen var första lektionen företagsekonoomi. Det verkar asintressant och kul, hoppas det är det?:) Vi fick göra en affärside, och vi gjorde om en internettjänst som skickade hem varorna så man slapp åka och köpa:) Sen skulle jag åka och köpa ett till block, för jag kom fram till att fysik och kemi behöver varsina egna eftersom dom e stora och går på helår. Därför tog jag bussen, som jag trodde skulle gå till medis, men tydligen inte. Den typ svängde åt ett annat håll för att det var ändrad färdriktning, jag ba ok?! Så jag ended upp på tjjärhovsplan, och tog bussen til slussen, och sn tuben till medis:)

Trodde att jag skulle få en nice dag på torsdagen tidiga veckor, men 16 pajaser i klassen tog om bra tiderna som e fm, så jag blevaslack, men vad ska man göra liksom?! Fett kefft, men ajja, jag har ändå tidig träning så jag måste åka på dirr från skolan, men om vi inte kör samma grupper på kemin kan det ju bli bra faktiskt kanske? För det  här gällde ju bara fysiken ju, hmmm... och det skulle typ vara bra då, för med fysiklabben hinner jag ändå till träningen:) Så borde vi göra tycker ag iaf.! Imorrn e det bara kemi och matte, tror jag ska kolla lite i matteboken:)

Nu ska jag kolla bussen till träningen, sen ska jag ut och schteka;) PUSS




Trääning, yay!!

Hej svej!!

Idag har jag varit i skolan, måndag, men det var helt ok faktiskt:) Historia, kemi, taco-bar med molle;) och sen matte. Vi fick en ny mattelärare, och han verkade faktiskt bra:) tur det. Sen träffa jag sara för att avsnitt av gossip girl:) Sen skynda jag hem, och gissa vad som var på tv???, Gossip girl!! , gammalt, men ändå. Sen bar det iväg till träningen, och den var askul, med mina nya röda skor!!:) Hade dock glömt mina copa på matchen igår, men som tur var hade fia med sig dom:) Sen var det bad och dusch, och sen hem med bussen. Hemma typ en timme tidigare än vanligt, asskönt, vi borde träna klockan 18 varje dag istället, skulle man precis hinna från skolan, men dock mat på vägen, men men.

Imorrn e det kort dag, slutar 12.30, sen hem och ta itu med lite saker, och packa och chilla sen träning igen. Nu ska jag börja dra mig tillbaka. Läsa lite, och så. Håller på att ta mig igenom låt den rätte komma in, men det e seeg tycker jag, såg filmen också som typ alla tycker e asbra, men ag tyckte den var lite komstig, inen riktig lösning kändes det som, eller så var det bara jag som inte var uppmärksam kanske... Sen när jag e klar med den kan jag äntligen börja med twiliht, men det blir nog ändå inte föräns nästa vecka kanske eftersom jag akna var alite seeg på att läsa..;) Men ha det bra guys!! <3<3333

This is for you!

Yo broos!!

Idag har jag inte gjort så mkt. Varit på match ute i rönninge, vinst för oss 4-0 plus goda bullar och kakor;) Nu e jag hemma och har käkat, igen. Ska snart ut och dra en cyeltur med magda:) Måste bara säga att jag e jdrans bra på att åka med sl;)


Sweet dreams så småningom:) <3333

Riverside!

En ny serie som går parralellt med aa, med bl.a. Jonas Bane;) Kommer komma en 5-minuters-snutt varge dag, och på Söndagen en trettiominutare med alla avsnitten, gud vad jag är taggad på Andra Avenyn!, Och Ni med!!?DOck går denna serie endast pånätet, men jag ser med spänning fram emot den:)

PUUUSSS

Thai, Thai, Gai Satay!

Hellow Everybody!!!

Har ni det nice eller? Idag har Jag, Tora, Sofia och Sara cyklat till Miro, mycket trevligt:) Så här såg dagen ut:

Jag steg upp ca 10.30 och åt frukost, kokt ägg och majsbröd. Sen tittade jag lite på friidrotten och var inne på datorn. Jag försökte också få ihop mina flickor;) Sara som var på naturcompaniet och köpte kängor, tora vars mamma blockerade den fasta telefone, och Sofia som låg och sov med mobilen i handen. Men till slut lyckades vi iaf. bestämma att vi skulle ses vid Tora klockan 1. Jag var där kvart över tätt följd av de endra:) Sen åkte vi. Maraton-cykeln som jag nu använder är väldigt nice. Lättrampad, bra glid och bekväm, tummen upp för den. När vi lyckats ta oss till Farsta stannade vi för att köpa någonting att äta. Vi gick till ica, men tydligen fanns det inga mogna avokado där, så vi fickk dra tillbaka till Hemköp efter lite mutter... Jag köpte plättar, Winerbröd och äpplen:) Socker snodde jag på Mc Donald's, hiih busigt va?? Tora och Sara Körde på någon slags avokado-macka  och tomater mm, och Sofia tog en Mc Chicken Junior om jag inte har fel? Sen bar det av vidare. Det gickändå ganska snabbt sista bitn, och snart var vi framme:) Till vår stora glädje hadde moltäcket spruckit upp, och solen kikade fram, myyzzz.. Vi badade, 18 degrees kanske, och sen åt vi vår lunch):) Sen komm det upp en and på bryggan, och Sofia som tyckte det var det gulligaste djuret som finns började mata den med mina plättar. Det ledde i sin tur att dens kompisar kom dit, och sen la dom sig på bryggan och bajsade!!!? Så jävla ofrächt, men Sara och Sofia tyckte det var heeelt naturligt. Blåbär hade dom ätit också, asså fåglarna, om ni förstår vad det betyder?;)

Sen bar det iaf. iväg hemmåt, och det gick faktiskt ganska snabbt;) Jag och Sofia mötte T vid Thai-resturangen, och jag tog Gai Satay, kycklingspett med jordnöttssås, mkt gott, fast ganska salt. Sofia tog en assstark!! Sen kolla vi friidrotten, och så, den e slut imorrn, böööhhuuu:( Men då börjar iof. Dam fotbolls-EM, yay!!

Tyvärr har jag ingea bilder att lägga upp från idag:( Har varit lite dålig på att dokumentera, men här är en bild från när vi va i på ön Keffalonia i Grekland, här blickar vi ner på strande Myrthos:)



See you guys, Ciao!

Tja!

Hallo!!

Igår blev verklige lungn, skolan på em, sen åkte jag och hämtade ut twilight på bea, nice!! Sen drog jag hem käka ngt, för jag var ashungrig efter tidig lunch. Sen Fick jag äran att äta middag hos soffi :) SÅ det gjorde jag , sen skulle hom iväg, så jag drog hem och kolla på friidrotten och cilla galet hela kvällen med malteesers och tutti frutti passion. Jag föjde höjdhoppsfinalen med spänning, och hejjade på limpan. Men det räckte inte hela vägen, men en 5e plats är inte dåligt somhan själv sa:) Idag ska vi cykla till mirre, ska byta om nu och dra till tora. SÅ pussheeeeeeeeeeeeej!!


Limpis<3

Fraitag:)

Äntligen fredag igen med lite ledighet;) I torsdags efter skolan började kände jag bara att neeej, jag vill ha mer lov, så jävla seegt! Men igår hände ngt, jag kände mig nästan lite taggad, jag menar, jag vill börja köra igång så att man får det gjort som ska vara gjort;) Vi fick en ny lärare i fysig som verkade bra faktiskt, så det e ju bra:) i torsdgas kväll va vi hemma hos sara och fira emelie och sara, mycket myyzz,... Igår var det skola, mvträning, träning, och sen åkte jag hem till sofia och kolla lite tv. Sen var det hem och sova:) Men så otroligt skönt att inte behöva göra några läxor så att man kan sova på sovmornarna, Sen att vi har fått ica på matkortet e ju inte heller fy skam;)

Idag ska jag nu snart käka, asså redna liksom. SKa gå 10.55 hemiftån eftersom jag ska med tuben 11.05. Sen blir det skola, tror jag slutar vid 16 kanske, Men sen från höstlovet kommer vi inte ha något projektarbete assså lektioner, så då kommer schemat bli ännu niceare;)


Helt sjukt grym, lilla boltis! <3


Ok men nu ska jag fixa mat, puss och hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..-

Tjo!!
Idag var det skolan, det var väl ok!, meen jag paallar inte, jag vill ha meer sommarlov!! Men vad ska man göra, det e iaf,. sista året. Eftsr var jag iaf. i stan och så med sofia köpte glass, mm. Sen träffa vi  Sara och handlade, och sen drog jag hem och käka:) Nu ska jag till Sariz om ca 20 minn, ska fixa lite käder och så. Imorrn börjar vi 13.45, sen e det mvträning och vanlig träning och sen hem iggen. Ändå lite snällt av jensen att låta oss slippa det som ligger på a-tiden och individuella valen, tack ändå, nästan som sommarlov denna vecka med hoppas jag . Ajja, vad ska man göra??


Två checka lapplisor;)


Ebba Von Sydow med sin cykel.


Jag älskar att det e friidrott på tv och sen kommer det vara em i fotboll, det får mig att känna lugn och bli glad faktiskt!
Se ya mates!! <3<3

Mina nya fotbollsskor:)


Schulen

Idag börjar skolan igen... Känns inte som det dock, men men. Det har varit lite svårt att veta när vi skulle börja, för rektorn säger 13, fast vår kära coach säger 10. Men jag går nog dit till 13. Ikea-katalogen har kommit, och jag har beställt Twilight på eng!!!!!:) Ska läsa. Igår hade jag träning med mina nya fotbollsskor, dom va nicea, bra tillslag och så, men jag fick skavsår, men det hade jag ändå förväntat mig, man måste ju vänja in dom lite liksom;) Träningen va iaf. roliga, fast att det renade och blåste mkt. Sen efter var det spelarmöte, så vi missa busssen, och sen var det 15 min på tågetm så jag kom inte hem förräns kl22.30 eller lite efter fast träningen sluta 20.30. !! Igår köpte jag ett par coola jeans på HM, och en verklige rosa kofta kan man säga;) Idag nu ska jag nog gå till pappa och hämta ett linne, och laddaren till min mobbe eftersom batteriet typ e slut. Ikea-katalogen har förresten kommit också, yay! Sen ska jag såklart kolla lite på friidrotten också, och en dusch kanske, vi får se;)

Puss och Kraamen<3

Ändå myyzz med lite kvällsregn;)...

Idag ville jag ju som sagt åka och bada, även om jag hann med ett fm dopp ute på bullandö med Nina och Mallan,, som dock ej badaade, men jag ville ha mer. Ringde maggan och sariz, men ingen hemma. Då kom T hem, så vi bestämde oss för att ta bussen till mirre. Det var soligt och vi bada, sen sola vi oh läste. När vi skulle fika började det bli riktigt burrigt, för det bar som ett vitt tjockt dis som blåste in över himlen. Vi äkte hm 2 tim innan, bussarna går ju så.. Sen käka vi indiskt til middag, men dom hade höjt priserna på alishan, och vi gick där i godan ro med endast 5 kronor marginal.. Men snälla som dom var bjöd dom på fem kr plus ett naanbröd:) Fast dom hade höjt den rätten vi skulle ha med 15 spänn! bara sådär! ajja.. Sen kom några släktingar, och vi chillade och glodde på friidrotts VM. Bolt äger ju!, så jävla kul! Ni som vet fattar;)

Nu ska jag kolla lite på datorn, sen kanske läsa, och se sova, ändå ganska skönt med lungn kväll när inga kompisar ehema ibland.. Nästa vecka blir det nya fb-skor tror jag:)!!

Puss-godnatt!

Kom hem!!

Jag vill åka och bada, men ingen jävel e ju hemma!

Inatt har jag sovit i typ en herrgård, går inte in på detaljer, men så här såg min morgon-utsikt ut:)!




Gårdagens Bad!!
Hade:)

The White House

Heej!!!

Nu e jag hos nina ute på bullandö! Vi har precis badat, eller jag har precis badat, det var faktiskt 20 grader, så det var inte så kallt, men dte var lite kallt i luftebn och ingen sol, så det var ju inte det bästa badvädret, men vem bryr sig?!;) Vi ska sova i "vita huset", typ som ett slott som har typ tre fyra vånigar, och fett högt i tak på alla våningar. Och biljardbord och gym, och fflera vardagsrum med tv i varje rum. Och en stor bioduk som vi ska kolla på bio på sen, fett med myyzzzz....
Sen vaktar hon en stor hund som heter da vinci som blir helt galen när han springer, kan typ inte stanna;) Och så är han jättestor, men jättegullig:)


Ninas kaninungar:)

Pussheej <3

Schtek

Idag har jag magda och hennes mami varit på björnö och glassat, asnice, sola, läsa, bada, kan det bli mer relax? EN av de mest avslappnande saker som finns tycker jag, vad tycker ni? Sen fck jag asgoda hambburgare där me:)! Nu ska jag duscha, kolla när jag ska åka till träningen imorrn, och sen kanske läsa lite, och sen sova, kommer bli sent, ska upp innan sju med höna n immorrn , men det stör mig faktiskt inte så mycket, bara att go with the flow liksom, palla klaga på allt.. ajja, sov gott sweetisar och njut av det goda;) <3!


Ego?

Blir ma inte lite egocentrisk när man har blogg eller bdb och bara lägger upp bilder på sig själv??


Kräftis!!

Idag har vi haft kräftis, jag och magda pyntade en tårta asfiin! Imorrn blir det schtek;)! Puss och Godnatt!


värme, yay!!

Hej människor!!

Helgen spenderade jag i oslo! det var nice ändå, vi gick omkring och kolla påolika saker, och sen så badade vi ochså, och åt räkor:) Hotellet var nice, 21:a våningen på radisson plaza mitt i oslo. Länge sen jag åt hgotellfrukost med buffe;)

Den här veckan har jag varit på miro och fiskat kräftor och chillat galet, asnice. Fett med sol, fast ven alger vindstilla dagar. Nu har magd och jag kokat kräftorna och nu ska vi dra och bada. Jag ar också tränat och spelat match under veckan, lite jobbigt att åka dit mkt längre än vanligt och på kvällen passar inte bussarna och så, men men det fuka, matchen vann vi med 6-1. Nice. Nu ska vi bada, och jag ska övningsköra, tutade på en katt förut som satt på vägen, men den får ju lära sig lite hut!;) Puss puss!!


RSS 2.0