SOM

Hej folks!

Vad ska man göra en trevlig helg som denna? Tycker att solen bråkar lite med oss, går i moln och kikar fram om vart annat..

Vet inte om jag kommer åstadkomma så mycket vettigt idag om jag ska vara ärlig. Sov i alla fall länge, vilket vissa skulle se som bortkastad tid, men jag ser det som en investering för framtiden. Utvilad är jag i alla fall. Ikväll bär det av hem till Lord för hon har fyllt år!! <33

Vi har iaf. bokat bil till vår svenniga bilsemester. Så jävla nice.

hoppas vi ses ute i vimmlet;) hah<3

ÄÄÄää

Har varit och tränat med mitt älskade älsklingslag precis!:) Nu måste jag skriva klart musiken, sen blire nog mat och lite tv kan jag tro:)

Lunchade med S på det nya libanonstället i globen. Jag tyckte det var helt ok, inte sofia. Kungshallen vinner iaf.


värmen på väg tillbaka?

HEj!

Lyckades fixa en ledig förmiddag idag, eget arbete;)

ar faktiskt suttit och skrivit ett tag nu, men ska unna mig an rast ute på studsmattan i solen nu. Sen blir det lunch ed Sofia på det nya lobanesiska stället i globen, spännande...!


lunch igår hemma hos lisa<3 fattiga riddare!<3

FinT

FinT väder igen va? HÄRLIGT! Ska till skolan kl 11, ikväll e det träning. Hoppas vädret håller i sig, så kanske det bli bad, vem vet?;)

aj

yes, vad har hänt. Det fortsatte regna och blåsa, jag pkte och spelade match, vi vann med 12-1. Måste upp i 2:an nästa år asså;)

Tinette fuckade sitt knä, såg riktigt illa ut, ambulansen kom och hämtade henne. Hur många gånger har den egentligen fått komma dit? svar:för många


HEJ

Jag bajsar på vår etiska frågeställning, vet liksom inte vart jag ska börja!!


Såhär nice väder var det igår iaf.!;)

sommar och sol,

hello mina snuttisar! har ni haft en bra helg?

Igår va jag isf. på magdas skiva. Var väldigt nörjd med min utstyrsel som "sportig", men jag kände mig lite vilsen då jag bara kände magda där. Men det blev ändå en rolig kväll, smurfar, trolleri, free hugs och spice girls;) var hemma lite efter två, somnade halv fyra då fjäderfäna redan börjat kvittra utanför fönstren.

Idag har ju solen gassat hela daen. Jag och sofia tog bilen till vinterviken. Där va det schtek, men en aning kallt i vattnet. Men jag e ju ingen bangare, så det blev ett par dopp iaf.:) Till kvälen köpte vi mat på palmyra, och chillade med en ny serie som sofia tipsade om som vanligt;) haha, konsumkillen<3

När vi va på väg hem åkte vi förresten fel, som vanligt. Lite svårt när man inte hittar och inte har ngn bredvi som kan säga åt vilket håll man ska. Från att vi skulle ha åkte hem från aspudden lyckades vi först komma ut på essingeleden åt fel håll, för att sedan chansa på att kunna svänga av och ta oss hem relativt smärtfritt genom stan. Tji fick vi. En jävla mess va det, mkt bilar, massor med folk, inga skyltar mot söder. Efter en havtimme kanske lyckades vi äntligen komma på rätt spår, en riktig labyrint, tur att vi inte hade brådis iaf.

Imorrn e det match, men innan dess ska jag nog lyckas ådstakomma ngt vettigt. Därför bör jag gå och lägga mig nu eftersom jag sitter och gäspar och har missat timmar...


HEHE


sova nästa..

Nu har jag tränat sönder, nej..hehe men det ska bli skönt med två dagar träningsfria nu, snart helg:) Jag störtdiggar vädret just nu:)


Soeta leenden efter lunchen idag:)

Vart tog våren vägen?

Jaa, det är en fråga man kan ställa sig, men vem klagar? Asnice vill jag säga:)

Såg några superduperfina muminbilder på nordins papper när jag och molle va där idag, närstan så att jag måste ha att rama in, så fiina va dom!!


leeedigt värre..

Måste verligen göra ngnting åt snön! men men..

Riktigt härlig långhelg tycker jag. Inget plugg, inga träningar = inga tider att passa. Mini-sommarlov!<3

Onsdagen - Först KTH med skolan, sen Debaser medis

Torsdagen-
Mc-D-lunch med Sofia, sedan tog jag och lisa bilden ut till värmdö och Nina. Vi bastade i en asfin bastu med ett fönster ut mot vattnet, och tog även årets första dopp!

Fredagen- Tog bilen hem från Nina, och hämtade sedan upp sofia för äventyr. VI åkte omkring, mirre, ekerö. Helt onödigt, men jävligt soft. Sen va det middag hemma, godaste på ett tag. Grillat, klyftpotatis, haloumi, sallad, tsasse. Riktigt gott helt enkelt.

Lördagen- Jag ems och soff drog till IKEA. Riktigt schtekig dag måste jag säga. Grill på kvällskvisten med sofia, sen anslöt sara.

Söndagen (idag): Självklart har jag kört lite bil, annars ingenting värt att nämna. Träffar nog magda en sväng ikväll.







tjos, ses!


komigen

Nu har jag fan pluggat bra till kemiprovet tycker jag, men fråågan är om jag övat på rätt saker...? man kan ju hoppas. Jaja, får se hur det går. Har två lektioner idag, sen ska vi till KTH ikväll, men jag ser verkligen fram emot ledigheten. Jag tänker inte plugga, vi har spelledigt hela helgen, jag ska softa galet, och självklart glassa runt i bilen;)


10 maj 2010

Jag tog körkort idag! stört nice;) blev en premiärtur i kvällas, det kommer mer!:)))) Nu ska jag sova, eller snart. Hade glömt att jag skulle redovisa mitt projekt imorrn, men det e väl inte så jävla seriöst, e ju bara att säga vad jag har gjort. I bet ingen annan kommer ihåg.... men men, nattiii!! <33

varför?

Varför ligger uppgifter på fredag eller söndag? skulle ju lika gärna kunna ligga i veckan så att inte hela jävla helgen förstörs. Ja, man kan göra dom tidigare, och blabla, men då har man inte samma motivation, visst?!

Nu har jag ÄNTLIGEN  iaf. skickat in min projektrapport, sämst. Nu e re F.nation för magda. Ska möta sara och soffs nu, hejs!

kärsis

Nice dag med klassen på kärsön!! massa roliga lekar!, syynd att vi kom 2a, vi var ju bäst!, men men. tyckte ändå att vi skötte oss bra med våran staffet, haha;)

Sen har jag bara softat hjela dagen, nästan, otroligt ad tiden flyger iväg ibland! Tog en promis med sovia ner till konsum och köpte schlass, sen träffa vi tora och karin m.fl. eller m.en.

Har fått ett uns gjort på min projektrapport nu iaf. en början är ju alltid ngt. Imorrn e det fotboll NV3B!

Nu ska jag sova, natt

så jäävla snyggt!

Yo!

Nu var det länge sen!!, har såklart haft fullt upp. I helgen var fullt upp med plugg, och Gotland. Så jävla cill och myyz<3

Sen har det vart fullt upp hela veckan än så länge, skola coh träning. Imorrn ska vi till KÄrsön och leka. Hoppas klassen kommer! Ingen träning imorrn = vila. På träningen idag gjorde jag ett så lävulskt snyggt mål!! Typ som henkes slängnick, fast med foten. Sen ramlade jag och fick ett svidande skrubbsår på knäät, men det var det fan värt, såå jäkla schnyggt måste jag bara säga igen;)!!


valborg,, efterfekke, HEHE

Life will smile for you! It´s TRUE!

Tidig morgon, mösspåtagning, plugg, brasa, indiskt, minibrasa, sova!

Det var min dag det. Har hittat låten:) Så jävla härlig! Imorrn drar vi till gotland för att spela match, hem igen söndag förmiddag, TAGG! Nu måste jag sova, puss godnatt på er! life will smile for you!



Blixten slog ner ca 100 m från mitt hus i torsdags. Trädet exploderade och bitar/träprojektiler flög typ runt i en radie på typ 30 m. Om man hade stått bredvid hade man seriöst varit död nu!!

RSS 2.0