Matematik <3

Goosh vad jag blev sugen på att räkna matte!! kom över ett häfte som lagts ut på fronter inför biomekaniken, och fastnade genast i cos, sin, tan - träsket med enhetscirklar och allt vad det är. Är det ngn som vet vad den där triangeln kallades, eller kallades den ngt? Alltså när man satte ut mått för sidorna och sedan kunde ställa upp svaret som ett bråk utan att räkna det på räknaen?. typ cos(45) = 1/rotenur2

Jajja, det finns kvar iaf. börjar känna lite sug över det. Känna hur pennan glöder medan siffrorna faller på plats, det, det e härligt! När man pluggar det är det så mycket, och så stressigt ofta. Det är när man kan det som det är kul. Kan låta konstigt, men stundtals är det faktiskt kul! jag vet att det finns folk där ute som förstår mig ;) älskar ett nedklottrat papper med en uträkning på, tydliga led, men mycket siffror <3 åh, det va länge sen!



Mattemums :D Gonatt!

Sol i sikte!!

Hola amigos! Jävlar vilket pangväder vi hade i helgen!

Gick ut hårt i fredags, barre + inspark + pub i skolan, galet som vanligt, men grymt kul :D Kvällen avslutades med bollkastning i idrottshallen vid 4 ca. (så det ska va!, grymt underskattad sport btw) Va hema vid halv 6 på morgonen. Upp igen vid 10 för att dra iväg till tyresö och träna. jajja, jag klarade mig hyfsat.

Resten av helgen gjorde jag typ ingenting, stört nice! va ute i det kalla friska soliga vädret. Helgen avslutades med målvaktsträning, kul!



SÅhär cool va jag iaf. ;)

Sålong på er, nu ska jag nästen bara tvätta tänderna, och sen krypa till kojs! Imorrn e det streetdance! På söndag drar jag till Algarve för en veckas härligt träningsläger! Nästa söndag bränner jag upp till Ramundberget med hörliga klassen, mkt att stå i, kommer bli grymt! Hörs och syns! <3

M


hoppla!

Hej vänner!

Snökaos idag!! gött, nice när man får sitta och vänta på tuben extra länge i bra sällskap, måste se det positivt;)

Hade inga lektioner idag, men har självklart hängt i skolan så gott som hela dagen iaf. :D alltid! Först kämpa vi på med vårt micropass, grymt kommer det bli!! :D Sen lunch och chill och lite musik! :) efter detta gym som vanligt med bästa klassisiarna:). Chinsen går fan seegt asså, men dom kommerr... kanske...

Låååg dusch på det, och sedan bege sig hemmåt! :) lite sturul med tuben, men inga stora könstigheter.

Nu ska jag snart dra iväg till magda för lite middags-chill! goingaway-party! spännande! Jajja, bra att jag e hungrig! :)



Magda på texas burger :) visste ni att det fanns i kungshallarna? stört gott iaf.!

till sofia!

Heeey bloggen!!

Idag har jag :  hängt i skolan. FÖrst föreläsningar på stadion i morse, intressanta dock! Sedan stort hål då det blev jobb på micro pass + halv semla. Sedan dans/gympa till halv fem. Dirr in i duschen och iväg för bio med maaagdi!! HP blev det, förljt av texas burger! mumma, inte visste jag att det fanns i kungshallarna?? niice surprise!!

Vad händer i veckan då? Hoppa vak igen på torsdag, brrr, men det skanog gå bra! annars skolachill, träningar, föresläsningar, mmmja, lite gym på fredag kanske med,  vem vet!? jag körde iaf. fetaste chinspaset igår i gymme, kommer bli bra känner jag på mig!

Träffade Ninis och liza i förra veckan, ett tag sen sist! hinns vi ses igen inna du far till baka min lilla ninus? nåja, kanske det, och molle meeed! :)

I helgen blire, AA-middag hos magda på fredag. Lördag träning och sen släktkalas. Söndag ev. vikingaränn med pappsen??? och kanske/förhoppningsvis om jag hinner och orkar mvträning med poppen! gött!!

Måste bara berätta om fetaste ögonblicket imorse. Jag vandrar in på stadion exakt 07.45 helt ensam, bara snönn, läktarna, jag och musiken i mina lurar. Vilken underbara känsla. Stod en minut och bara sög in momentet! Njut av livets goda!

Fullt schema verkar jag visst ha där! jajja, det e alltid härligt! du måste jag nog slagga lite känner jag blev på tok för lite i natt!

Puss och kram, ses och hörs ute i cyberspacen!! :D ;) <3

RSS 2.0