Ordspråk!

SAtt och funderade på det här med ordspråk. Många av dem tycker jag ofta stämmer och det blir liksom en aha-upplevelse när man kopplar det till saker man kanske själv har upplevt. Lite Made-me-think -stuk! (de som lyssnar på schulman i radio 1 vet vad jag talar om)

En gång ingen gång, två gånger en gång för mycket. - big like, alla kan göra misstag! ta det med en klackspark, gå vidare, men gör inte om det! Sen är det självklart att allt inte går att förlåta eller göra ogjort, och man inte bara kan glömma eller bortse från. Allt har två sidor. Där har vi ett annat ordspråk!

Alt har två sidor - tänk själv!

Det som inte döödar dig gör dig starkare - Den här har jag alltid gillat, men så tänkte jag mig den i olika situationer, och funderade för mig själv, stämmer denna alltid.?

Rent fysiskt. Bryter man benet, blir det starkare när det sedan växer ihop igen. Tränar man hårt och bryter ned musklerna bygger de upp sig ännu starkare. Än så länge är vi hemma. Det jag snarare tänker på är t.ex. nedtryckande kommerntarer, misslyckande etc etc. På lång sikt om man lyckas få någonting bra ut ur detta, så gör det nog en starkare. MAn blir liksom en erfarenhet rikare, men under tidens gång? Trycks man inte bara längre och längre ned hela tiden? sant, kommer man till vändpunkten kan man nog hitta en högre topp än innan, men då gäller det att hitta den. .

Jag hoppas jag fick er att tänka! Made me think iaf. ! Det här är bara två av alla ordspråk, borde ta upp fler!

Sov nu gått era små latmaskar!, efter en bra nattsömn lär ni iaf. vakna piggare, fräschare och starkare än någonsin!

seee ya!


Åter i rutan!

Hej vänner! finns det fortfarande ngn som hoppar in här då och då i hopp om ett nytt inlägg? Här kommer iaf. ett! :)

Just nu: gör jag inte speciellt mkt vettigt. Men det kan man inte alltid göra heller. Sover, slappar och tränar är det jag gör :) Idag tog jag mig iaf. i kragen och åkte till skolan och gymmade, gött! träffade lite folk som inte dom heller kan hålla sig borta ;) nice att man längtar till skolan börgar igen ;) men först e det ju sommar!

Senaste veckorna har varit som de senaste dagarna, även om det är lite rastlöst,, så inbillar jag mig att det är bra på ett sätt. Behöver inte tänka på massa viktiga saker som måste göras, utan jag gör saker "om jag hinner" och har lust. HInner gör jag väl alltid, meeen...

Har varit på en del studenter; grannar och vänner! altid lika trevligt med mottagningar i härligt sommarväder!

FUntar på vad man ska ta sig till, kanske skriva en bok.... men då måste jag ta tag i det och börja, annars kommer man ingen vart! EN kokbok, en bok om hälsa eller en deckare kommer det at bli , hahahah :D i sinom tid .... varför inte liksom vill man så kan man! Eller så läser jag en liten mattekurs på 5 hp över sommaren över internet, också lite taggad på faktiskt, kanske blir i augusti.

Mitt motto nuförtiden är: - Det är ju sommarlov!  hahha, liksom go with the flow! orka göra saker för att få ut ngta av det! så är det! Kanske blir klättring nästa vcka, vem vet??

Mina planer framöver:

Imorrn: lunch med sofia, laga middag till familjen

Helg: Ikea, match, käka med laget, hmmmm, det vanliga

kommande vecka: hoppas Alexandra kommer hit! gym..., midsommar (mkt oklara planer) Grillavslutning med laget, ytterligare avslutning med laget (mkt här..)

Sedan....

Fred och kärlek med klassen i slutet av juni
Gotland första halvan av juli
San fransisco andra halvan an juli
Augusti - kräftfiske och mkt mer!


RSS 2.0