Detta händer och fötter!

Hej vänner!

Jag är kass på uppdateringen, men så får det förbli, för jag pallar inte, finns roligae saker att göra lix, man tröttnar. ;)

Sen senast, hmm, undra vad jag har jort?

Jag har skrivit första tentan :) gick no bra, längtar tills vi får tillbax den! Sen har vi firat tentan, men nu på månda imorn är det riktiga firandet! Käka och så med klassen, gött det kommer bli!

Annars då... Fotbollen har uppehåll, skönt faktiskt, spenderar way too much tid i skolan, nej det ör jag ju inte, caus i love it! Går typ inte från skolan utan att ha tränat oavsett vad det är. GYm, pingis, fotboll, badminton, volleyboll eller dans. SÅ jävla grymt att alla andra också älskar idrott!

Nästa vecka kommr bli grym! Vi har ju inget höstlov, men jag vill inte ens ha det, vill till skolan :)
Måndag: reflekteringstenta!, sen gymma med dom jag kan dra med mig, alex, petter, reina, lisa? Avslutar kvällen med tentafirande på TGI fridays!
Tisdag: Ledig dag, dansa på hälsokonventet i skolan på kvällen, bjuds på middag:) ot!
Onsdag: skola 8-12, sen säkert träna, eller kanske fotbollsträning med skollaget :)
Torsdag: Skola 8-12 , gym eller träning
FREDAG: Halloweenbarre i skolan följt av haloweeen pub i mässen!
Lördag: mammas 50årsfest!
Söndag:Rest or digest! Redo för en ny skolvecka!


Tjooo!

Heej!

Så mycket som ska hinnas med och planeras in! Jag ska inte klaga, för det ska ju bli askul, men jag vill ju hinna med allt! KOmmer bli mycket resor hit och dit, men det ska bli kul! FOtbollsresa till barca står näst på listan om ca två veckor, ska bli nice:) Sedan kanske åka en helg till götet och spela fotboll med skolan:) Hoppas på det mixade laget!

Efter detta till Ramundberget over nyår med familjen:) nice med skidor, kommer bli mycket skidor i år känner jag på mig:) Sedan vecka 9 lutar det mot träningsläger i portugal med laget:) I mars åker vi med skolan 10 dagar till ramis igen och åker alla möjliga slags skidor. Och sen till sist, hoppas jag verkligen att vi får till en alpernaresa över påsk! :)

PÅ allt detta får jag hoppas att jag inte missar ngn tenta eller dyl. i skolan, vi har ju liksom inga lov längre;)

Vad ska jag göra idag då? hmmm.. ska nog in till stan och se om jag hittar några bra inomhusskor, borde faktiskt skaffa ett par nya nu! Sen får vi se, ska nog plugga lite med, anatomi-tenta står på schemat inom en snar framtid:) spännande!

Njut av dagen, det ska jag göra! :)

tanddoktorn!

Hejhej!

Imorrn bitti ska jag tilltandläkarn, hoppas jag inte har ngra hål inte !

Sen blire till skolan, inga lektioner, men plugg och sen träning:))) Ska bli nice:) Ska börja ta upp och köra lite styrka i gymmet så jag blir biff! (ännu mer biff;))

Barre, tagfotboll-min grej!

Hej friends!!

Jävligt nice helg jag har haft! :) Fredagen var höjdpunkten, men den har varit riktigt soft. Barre + Pub i skolan:) Längtar som fan till nästa om 3 veckor! Tag-fotboll stod på schemat, och vi var faktiskt rätt grymma. Vi förlorade ingen match, men spelade en hel drös med oavgjorda matcher, och även en vinst;) räckte dock inte för avancemang, men vi var dultiga!

Fredagen spenderade jag i skolan, hela dagen, ja faktiskt, nästa ett dygn. Kom dit vid 9 på morgonen, drog viidd...., halv 4 kanske, hemma halv 6.

Lördagen sov och pluggade jag, asså ni vet när man inte har ngt att göra och bara degar, men jag utnyttjade iaf. tiden ;) Sedan drog jag hem till frida på kvällskvisten för att umgås och plugga:) Hemma vid halv 1 igen, sen sova:)

Idag träffade jag käraste soffi och sariz för en nice brunch på stan sådär. GOtt! Sen blev det ytterligare plugg, med sofia som en stoor stor hjälp, grymt! Privatundervisning check!

Hemma igen, middag, sen en fet milen-löprunda, för att samla tankarna:) Avslutade med utfall, det skulle jag inte ha gjort. Det krampade som fan, jag kommer inte kunna gå imorrn. Nice att vi har cupmatch också, jajja! Bara träna bort värken under löpning/gång-passet i skolan under eftermiddagen;)

Puss och kram, ses & hörs mina vänner!

<3

Jag känner inte ens att det blir kallare ute, dagarna och veckorna flyger fram! Är stört nöjd med min skola och klass. Jag njuter av varje minut! Tänka att det kan få vara så!<3

pinigt.. just nu, komigenkomigen!

Hej folks!!

Vad görs?

Själv tog jag en tvkväll ikväll:) I skolan har vi haft dansexamination hela dagen, hela klassen, assoft! Haha, vi blev riktigt filosofiska mot slutet, hjärta H1! Haha, vi hade klätt ut oss till prima ballerinor

Slutade vid 14.30, ås då kilade jag hemåt för lite anatomiplugg:) Hade tänk (helvete! 3-0 bajs!!!) ha en träningsfri vecka, men kände att jagh behövde komma igång lite på kvällskvisten, så jag tog min korta 20-min runda, jobbigt, men jag hade flow. I helgen sprang jag en lång runda med värdens flyt, men när jag tog den nästa gång kändes det jävligt segt, och så fick jag ont i en kota i ryggen:( ( det var därför jag skullle vila). Men idag kände jag iaf. ingeting av det:) (Serriöst, 4-0 ???!!!)

Ajja, efter detta beställde jag mat på indian noha, gott, men oj vad jag blev mätt + en extra matlåda:)

Nu blir det lite mer match, sen sova eller plugga, och dricka vatten, jag e törstig:)

Kommigen nu sweeds, hyfsa till siffrorna, 20 min kvar, det kan hända mkt! 4-1 nu! Vi e på g nu, men schtekaren i hollands mål e grym!



Allbäck, mana dina mannar!

Perfekt TOrsdag!

Hej! Igår hade jag en asbra dag:) EFtersom vi inte har några lektioner idag sågs det som en fredag: )

Gick upp vid 8 eftersom vi började lagom sent, åt en nice frukost medan jag kollade på grey´s. Var i skolan vid 10 för att göra en labb som jag fattade och blev klar med i rätt god tid, nice!

Sen var det dags för lunch, efter detta byttes det om till idrottskläder. Vi sklle analysera våra springstilar, med fotisättning mm. En i varje grupp blev filmad på ett löpband, jag proppsade på att jag skulle göra det i min grupp!;) Sedan ska vi gå runt på stan och låta andra skoförsäljare säga vad dom ser när dom analyserar och vilken sko dom rekomenderar, ruuligt va??

När vi satt och väntade på vår tur spelade vi dalle palla och dansade GIH-dansen sittande;) mkt kul!

När vi var klara med analyserna fortfstte vi med löpteknik i idrottshallen. Vi blev klara lite tidigare, så vi (ngra) bestämde oss för att stanna kvar och köra fotboll i skolan:) Det var riktigt nice:) Stannade två timar ca, och drog sen hem för middag.

Mötte up klassen vid 9 igen och hade asrolig kväll! Stod i valet och kvalet om ja hskulle dra hem vid ett, sprang till sist till tuben och han precis med. Älskar att tima tbanan:) Var hemma inom tio, och sussade inom 20:)!

Nu ska jag in till stan och plugga med magda! Wish me luuck!! :))


RSS 2.0