Finaste kisen bor i globen

Har spelt turnering i helgen:) kul, men jobbigt. Man spelar intensivt i en kvart och kämpar som fan, (och svettas som fan;)) sen är det två timmar till näsa match och så stelnar man till och så, men men. Halva mitt as e helt mört, har typ stuat tummen, och så fick jag ett näsblod, men fan va vi ägde!!!!;) så jävla surt när vi åkte ut i semin från att ha varit obesegrade i alla 6 matcher:(. Vi va bäst egentligen, och så va det berkligen, vi hae bäst tempo, bäst passningsspel, snyggaste och smartaste kombinationerna, och de snyggaste målen. Vi hade allt, och publiken älskae våra matcher. nu är det ju så härligt att jag mste plugga mee, GREAT! SEE YA!!

VIRUS

Nu har jag tagit vaccinet! Fett äckligt, kan inte förklara, men bara sååå äckligt!!!! OMG

slut..

sitter och kollar på bonde, och hoppades på ica-reklamen nu i pausen, och jag fick se den!! asså jag skrattar så gott!!:) -Den går åt som smör!, hahahah<333

Idag hade jag matteprov, och igår fysikprov, så jag bestämmde mig för att ta en lungn tv-kväll ikväll.:) Bonde, oskyldigt, och sen kanske paradiise, får se?:) Är astrött, mona ögon håller på att falla ihop hela tiden.. Har vait och tränat idag efter skoan, och jag kände hur slut jag var i kropppen, tor jag skippar fredagens träning för vi ska ta svinisvaccinet då, och sen ska jag spela cup hela helgen, så det får räcka, man måste faktiskt vila sig för att kroppen sa kunna tillgodota sig träningen, så nu blir det två träningsfria dagar:)

Är det någon som har ngt förslag på en rolig kemisk analysmetod? pleas skriv!

Nu börjar bonde igen!! :) PUSS OCH KRAM


Hittade!!<3

Nu har ag hittat dom. Dom låg i en väska i garderoben!!?? Alltid när jag letar efter ngt som jag sen hittar brukar det vara -aha!! , men nu var det bara what!!?? Jag letade där av en slump, jag trodde verkligen inte att de låg där, och jag kommer verkligen int eihåg att jag har lagt dom där:) fett strange:) men bra att dom av där iaf.:) puss haha..


pissed.!!

E på vippen att bli riktigt jäävla pissed. Jag hittar inte mina coola solglasögon fast att jeg vet att dom låg där dom låg typ för två dagar sen. Grejjen e inte att jag verkligen måste ha dom, utan det är att jag inte hittar dom, och det gör mig bara så förbannat frustrerad!!!! aaaarrgggg.

spännande....

Asså nu börjar det hända saker i PH, jag tror nästa vecka kan bli kul;) hah!!

Igår va jag iaf. och såg New Moon! Jag tycker ändå slutet var asbra! fö det kändes inte som man hade kunat sluta på andra sätt, typ allla skrek, och då var det slut!!; hahaha, ni som har sett/ska se den fattar:) men det roliga va ju att typ varje gång edward elller jakob va i bild, så var det typ tjejskrik i hela salogen, det  ar så att man garva från time to time, asså gaah, måste läsa böckerna!

I morse skulle jag spela klarinett kl 10, men jag hade helt glömt det när jag gick och la mig igår, och jag hade inte min mobil vid sängen, för då hade den påminnt mig, men det gjorde den inte:( men ajja, jag fick sova istället, men nu blir det på mångdag stället, ajja, därför måste jag plugga i helgen till matte och fysik-prov... vet inte vad som händer idag..plugg kanske, mitt projektarbete måste ju gå frammåt också, men efter denna onsdagen då kan jag iaf jobba med et:) bye bye babys!

dagarna är räknade

Hej! Tiden går fort, snart e det ju fan jul. Brukar vara så, efter sommarn blir det typ jul på dirr, weird?;) Men iaf. känns sm jag inte gjot ett piss nytta idag, men det har jag faktiskt, på fysiklektionen:) Men iaf. så köpte jag med mig jättegod mat hem, thai-nudlar, med kyckling och grönsaker, och typ röd curry-sås, mmm, men lite hot! Sen fastnade jag såklart vid tv:n och alla program jag bunkrat med som jag inte hunnit sett innan. Destperate, grey´s, gossip...ja det blev en hel del, men iaf, because i was woth it;) På fek A fick vi iaf. tillbaka vårat arbete "Starta eget", som typ e det enda vi gjort idag, och man fick komma ut ooch prata om det. Men till mig sa hon bara:

- Jag har ingenting att säga, ditt företag är i toppform
, och du har bara dig själv att tacka!

Snacka om att det gjorde min dag:) Va fett nöjd med det, så ngt annat än mvg hade jag inte tolererat;)

Satt och kolla på bilder som jag har framkallat förut. Det e ju så kul!. Tror jag ska göra ett ego-album och klistra in alla:)

Förresten, den 16 Januari drar jag, molle, nina och Lisa till London. Ingen går säker då;)

You know you love me, bye bye babys!


käken fuckar yyyrr!!!!

Halloj allihopa! Min käke e störd, asså på riktigt, tänk om den typ går sönder? Asså när jag gapar typ knäcker det i hela huvudet., asså det gör alltid det lite, men nu idag, ikväll blev den jättekonstig....inte kul, asså man har typ ingen kontroll alls.

Har iaf. vart i skolan, kemi , matte. Sen hem och käka lite havregrynsgröt,, och sen iväg och träna. Intervaller, men det gick faktiskt bra idag, hade mitt älsklingslöpband <3 Sen gick vi till gullis i regnet, och sen åkte jag hem igen. Blev lite uggly betty, och sen mat. Efter maten var det bonde, yaya! och sen skulle vi kolla på sveriges match. Var egentligen taggad, men det var inget drag kände jag från första minuten jag såg, Det var liksom en träningsmatch typ, så den kändes helt meningaslös..Asså jag brukar tycka det är kul, och jag tror på Hamrén, men jag vet inte,..kändes segt. Så jag skulle räkna lite matte töänkte jag, men jag gjorde inte ens ett klart, och sen gick jag upp och kollade på pandoras ask i paradise;)

Imorrn blir det en soft dag till, ingen träning, men kort skola, nice:) Nu e jag trött, så jag ska ta mig min nattsömn nu:)

bye bye babys!


hemma..

Nu e jag hemma. Har käkat, och kollat på tv, fast på datan. Nu e det kemi som äller, för jag jhar prov imorrn, yes!! Drar bara ett kort inlägg, för jag måste komma igång. Bye bye babys!

Lova tryck på play, för det här är b to the ä to the s to the t!


Mina gossar!


Kärleken får liv igen, och lever sen långt in på hösten!

hej!

Nu har jag ätit frukost och lunch i ett. SOv ap-länge, och sen gick jag upp och gjorde frukost, fast inte så avancerad, sen gjordes det lunch, så då passade jag på:) Nu har jag kollat på ensam mamma söker och det e precis klart. Asså förut tyckte jag det verkade som typ sämsta programmet, men nu när jag har flöljt det så tycker jag det e asbra, man blir så glad av att kolla på det för att dom e glada liksom, och sen e det ju sån sommarkänsla över hela programmet, och alla typ svenska dansbandslåtar dom lägger in som passar till det som händer är ändå rätt kul:)

Igår va jag torb och sars hos Lord. Riktigt nice var det. God mat och singstar, guitarhero och idol:) Jag diggar hela deras lägenhet starkt, asså den e sååå fiiin, ni skulle bara veta!!!

Idag blir det en soft dag tror jag, ska försöka komma någon vart med mitt projektarb. nu så att jag inte måste gå runt och tänka på att jag måste komma igång me det hela tiden också. Ikväll blir det nog myz hos sara, mamma hade bioplaner "the girl who played with the fire" men de verkar inte slå in. Får se vad som händer, nu ska jag borsta tänder. PUSS


Fråga

Tänker ni ta vaccinet för svinisen?

- Om inte, varför?

A to the n to the n to the a

Yo my bro´s!

Har gått ett tag, men jag har haft att stå i. Känns inte som jag vart inne på datan på ngra dgr heller, så aaa. Men ska iaf. sova nu, rätt tidigt för jag ska upp till labb imorrn,.. funtar på vad jag ska ta för kläder, tights eller jeans, hmmm?? får sova på saken. E lite förkyld typ, fast jag vill inte erknna det,men typ lite snorig bara , det e typ allt, och sen såhär sträv i halsen på morgonen så man får dricka varm oboy;) fast det e ju bara för att man sover med öppen mun för man inte kan andas i med näsan, där fck ni lära er ngt;) men har iaf. tränat på den, så det e väl ingen fara. Springa milen e inte och leka med, fast sist kom jag på ett nytt sätt att räkna liksom. Man kolla km för km, så sätter man delmål, ändå inte soft, meen.. Har inget arbete som ska in i helgen ,skönt, föra hade jag två, stooora. men nu ska ja sussa ju, puss på er mina små grisar! <33

Halloj!!

Idag blev typ en mattedag, och de va fett bra! Efter kemin gick vi till ica bara för jjag hade glömt pengar i morgonhetsen. Sen satt vi och pluggade matte på luncen, fett bra, för vi gjorde ändå några som jag inte hade klarat innan. Jag, carrie och molle, fast malin hade redan räknat allt, lyllig du e:) fett duktig;) Sen var det lektion också, och vi fortsatte räkna typ 2 tal till, men kom ihpg, matte e e inte lätt,  så det tar typ en halvtimmer per uppgift känns det som, liksom!!? och det gör typ det också. Sen var det hem ,, och hämta träningsgrejjer, käka lite gröt och iväg till träningen med linnéa tidigare än planerat, great! vi va klara vid halv 5 redan och åkte efter dusch. Hemma var maten klar, yes! och sen har jag typ suttit hela kvällen med mitt fek a arbete som ska in på fredag, ska jobba hela dan imorrn också typ.

Idag kom jag egentligen för sent till skolan, känns som jag har varit på vippen flera gånger nu, jag pallar liksom inte bry mig... eller? nu får det bli skärpning! men har ändå bara 10 min frånvaro i år så...vad e grejjen liksom?

Igår var jag och fikade med Lord och Sara. Blev en väldigt god glass på montis, cocco e faktiskt ap-gott, fast den andra kulan vanilj såklart;) och sen strössel, e sugen igen! Vi snagga om allt mellan himmel och jord faktiskt, riktigt nice:)


riktigt cooola!

Nu ska jag sussa vänner, puuuss!!!<3

..

jag är trött, vill sova,.. måste plugga... Ska träna fast jag har ont i magen, kommer inte bli kul att springa en mil på den inte. Hade glömmt ladda matkortet, så jag fick betala 68 pix för lunchen, kul!! aa nu ska jag packa iho och dra, so long bitches!

RSS 2.0