tröött

sitter och tittar på idol, e fett trött i ögen blir nog sova efter oksyldigt dömd med persa ikväll, får inte missa;)!! Sen går jag upp tidigare imorrn, och kirrar lite olika saket, fysik, fek och hist, yay! ska bli skönt att sova sen:) Mår ni bra? det hoppas jag!:) PUSS GODNATT!!<3

Chill, men min rygg!!

Tja!

Har det soft och lungt nu när jag iinte har ngr a träningar, men var iaf. ute och sprang igår, och idag med sofia:) men nu sk ajag nog vila, för jag har fett ont i ryggen, eller ganska iaf. och sen frågade C om jag ville spela match på fredag, men då vet jag inte om jag ska det, för jag har ju ont i rycken, och borde typ vila då, men aa, jag vet inte, får se hur det känns imorrn... Har kollat på AA, och sen riverside, assåå, kim tror attt han äger allt och alla, och jaaa, det programmet assp, men det e kul för att det är som det är, ganska amatörmässigt ser det iaf. ut;)

Har bara pluggat lite ikväll,, fick lite flow med fysiken, men ingen big deal,  börjar 12.30 imorrn, så jag ska försöka göra lite nytta då med. SÅ därför måste ag gå och lägga mig nu då:)  Så förresten johnpa i en reklam precis på tv om det e ngn som har sett den eller fattar vem jag menar;)

okay, se you pals, PUUSSS<33

Avslutning med rökutveckling

Tjo!! Idag har vi haft avslutning med fotbollen, riktigt nice asså, trevligt:) Tog hem årets närvaro tredje året i rad, kännd bra. haha...  Sen skulle vi hem, och vi tog tuben, men vi fick seriöst stå och vänta i en timme ppåp tbanana i medis,, men sen komm linneas pappa, så vi fick skjuts, men precis då kom tåget, men ajja, det var fett snällt!! Nu blir det möte på torsdag om nästa säsong, och då får vi se hur den blir och så, uppbehåll här näst iaf. ska bli skönt med soova, men man kommer sakna träningarna, träffa alla, och träningarna! Men vi får se vad dom säger. Avslutningsmaten var iaf. bäst!! asgott kina buffe typ chinga wang , eller ching wang hette det, inne i stan, fett narre!!;) Nu blir det lite äppelpaj, och sen softa och sen sussa, skönt med sova-helg eftersom jag ine fick göra det förra helgen, eller förresten, vi gick och la oss tidigt, men upp tidigt, men aaja. Imorr ska jag göra en intervju till skolan, eller kanske två, och jag skulle bara vilja ta tag i alt jag har i skolan, och bara göra det. Men det e inte så enkelt det bara går inte att gra vissa saker, typ i maatten, om man inte fattar en sak så fattar man det ju inte, och då kommer man inte vidare!! blir så lack ibland på det. Fatta hur skönt det vore om man typ tog en dag, och man fick värsta flowet, och typ kirrade flera uppgifter efter varandra , fett nice! men imorrn e det matte som gäller först och främst. PUUSSS PUSS



NATTZZZ!...<33

Untill the break of dawn!

Hej hej!

Nu har jag äntligen fått sovit ut, ca 10 tim blev det, och sen kunde jag inte somna om även om jag var sömnig, och då vet man at man är mätt på sömn, och det e dags att gå upp;), annars bklir man bara seg. Idag har vi sista matchen, och jag blev lite glad när jag upptäckte att det var samling 15 och inte 13.30, för då hinner jag plugga lite matte och så också:) och annars skulle det blivit väldigt pressat schema. Har också "bokat in" en intervju med morfar till ett skolarbete, så det känns bra att jag bestämmer saker och får dom gjorda och så!

Igår var det skola på dagen. Vi skulle ta spexfoto med klassen, men kul att bara 12 pers dyker upp! Men men , vi hade inte heller ngt tema, så vi la oss i en hög typ...,...sen var det lite mer skola, lunch och sen ledarskapsprov, som jag typ hade börjat plugga till 23 dagen innan,. Men det var inte så svårt, så jag hoppas det gick bra, det var bara ett vg-prov också.

Sen träffade jag tora, sofia och sara vid tbanan när jag kom hem och dom tvingade mig att kuta som en dåre, fast det var 3 min, men aa, jag visste att jag var sen. Sara skulle växla pengar, och vi gick till åhlens och sofia köpte hårärg. Sen gick vi till hemköp, jag köpte vindruvor för 10 spänn, sofia godis för 9,50 och tora nötter för 7,50 kul va?;)

Sen gick vi till muffinsfabriken, och jag köpte en fet muffins som vägde bly, kardemumma med vanilj, den var god, fast ganska mäktig om man säger så;) Efter det började vi vandra bort mot min skola, och typ mötte massa elever ocg lärare överallt.! Sen blev det båten hem, och sen tväriswen. Först trodde jag att vi skulle käka pizza hos sars, men det blev inte så, så jag och sofa drog in til kungsis istället och käka libanesiskt, det var mumma, men o så mätt man blev! Sen träffa vi clara, och vandrade hem till sara där tora redan var. Vid tio var hon tvungen och dragga, för hon åker till kreta idag med skolan , fett med lyll, så vi vandrade också hemmåt, men det var skönt, jag kom i säng tidigt, eller ja 12. Och kunde sova ut tills idag, nice!

Sen måste jag bara berätta värsta grejjen!!:
När jag stod på skanstull ch skulle hem från skolan lyssnade jag på danny i min podde. Då kom ett tåg in på stationen, och jag tyckteliksom att jag skymtade honom i tåget, och så kollade jag på dörrarna typ två bort, och så tänkte jag , om han inte går av , så går jag på, för jag skulle ju ändå till gullis, men han gcik av, och sen gick han förbi mig typ en meter ifrån och vi fick värsta ögonkontakten också!!! hahah, fett galet!! Men sen blev jag på så jävla bra humör, och gick omkring som ett clubkid hela dagen/kvällen med mina gina-glajjor:) Soft var det!


Puss och Kram <3

Pressat skedule!

hej alla!

Har inte hunnit skriva så mkt, för jag har så mycket, och i onsdags hade jag kemiprov, och det gick asdåligt, men men, får se hur dt går. Nu ska jag plugga ledarskp, vi ska ha prov imorrn, men vi har typ bara gått igenom jätelite,. I helgen blir det chill hos sars imorrn, kaanskee kan ta med datan förresten, så kan jag blogga lite och så, fett nice:) seb på lördag e det först match , och sen avslutning med laget, fett nice:) På söndag måste jag plugga, och just det oj, det ska  jag försöka göra typ fre och lör lute mee, matte e första provet, hoppas det går bra!!! Sen skulle jag nog också ta en fifis med magda på söndag, det var länge sen nu:) Japp! Nu måste jag dra, så long! puss puss <333

Lite pic´s!

 

 


:D!

Hej ni!!

Kom hem från CCC, (minilumpen igår kväll vid 12.15 efter en aslång bilkö. Det var askul,, men jag e trött nu för jag började 8 och hann inte sova så mycket, så jag ska ta en lur nu, får berätta mer sen, men det var iaf. asspännande! Vi fick bl.a. göra stritshinderbana, sammarbetsövningar, kasta lådsas-handgranater, kolla på olika vapen och på stridsplanen, jasarna. Vi fick tom. sitta i cocpit där stridspiloterna sitter och styr, ascoolt!!

PUUUSS <33

Ryggknäck!?

Halloj!!

Idag har varit en dag! Först skola vid 11.15 till 17 ca, drog sen på dirr till träninigen, mv-träning först, och sen med laget, va kul, ganska jobbigt dock!

Snart e det sova! PUSS

Helt Såld! <3


CCC

Heloww suckers! , nej skojja;)..mina små sockerbitar:) <3

Har haft det hektiskt, och därför inte hunnit skriva, min dag:

Upp, äta frulle, dra till klaripeten, dra till skolan för en lektion, lunch med brudarna;), tillbaks till skolan för ytterligare lektioner, och 16.40 lämnar jag skolan. Till tuben, sen hem, käka och fixa på ca 15 minuter, och sen till tuben igen för att åka till träningen, klockan e nu ca 17:45. Träning från 18.30 till 20:30, sen duusch, konsum och risifrutti och bussen hem, höll på att somna;) Väl hemma igen kl 21:45 nice, nu kommer man sova gott!:)

I helgen ska jag på Como Challenge Camp, om det e någo som vet vad det är? Typ prova på lumpen, hoppas det blir kul, lite äventyr;) PUSS PUSS SNUTTEGULL<3


Yra och Bonnie <3!


Träning mm.

Nu är jag nyss hemkommern från träningen, snart blir det käk och inspelad idol, nice:) Träningen var ändå fett kul idfag, man fick kämpa, men om man e glad gör det liksom inget, man bara springer runt och ger järnet!!;) Först mv-träning, och sen vanlig. Hade heldag i skolan idag, och sen träning på dirr eter, så jag gick hemmifrån halv 8 i morse, och kom hem nu vid 21, c 12 tim senare, har kånkat runt på min väska hela dagen, tuuungt.!

Imorrn e det schuule till 16 ca, ledarskap sista, och sen e det leedigt!!;) Hela helgen tom. eftersom våran match ligger på måndagen:) könns som jag hade flera saker som jag tänkt skriva, men nu kommer jag inte ihåg det ju:( men men . lite uppdate iaf. PUSS

The Green Jacket!




<3

Hej, har mycket att stå i, och sätter jag på datorn kommer jag inte där ifrån... Meen ja, hoppas ni mår bra:) PUSS

whole-day, almost..

Tja!

bÖRJADE 11.15 med Fek A, men hade ått upp 7 för att göra fysik, mycket duktig jaf var;) Sen var det taco-bar-lunch, mmm, sen fy B och projekt arb. Sen var det vidare till londonv. och Ä för dubbelträning. Slngde i mig två risifrutti och en banan på vägen. Var som vanligt lite sen, men inte mitt fel., skolan e sen. Lyckades göra en praktvurpa för jag snubblade och satte mig bredvid stolpen och skrek töntigt, alla skrattta, och jag själv kunde inte sluta garva, asså varför?? Sen var det iaf. kul träning, så det var bra, men i slutet hade jag lite otur för jag valde kvitt eller dubbelt, men missa och fick 60 armh. situps och upphopp i potten, gjorde tio. Sen började det regna och vi gick över till ytterligae en timme på våran trääning. Sen var det dusch, och äpple+språngmarch till busssen, och nu sitter man här hemma igen:) skönt. Måste dock plugga hist, men orkar inte, men ska. om typ tio minuter och ett par after eight. Men ma får ha anteckningar med sig, så jag ska anteckna lite som jag kan ha med mig. Hade planerat med att vara ledig på fm imorrn,, och kunnat göra lite då, men icke, istället har vi ledarskap 830 till1030, men men.... Behöver verkligen stt aner och bara råplugga, men det e så seegt, får försöka klämma i det i helgen, kul.

See you later alligator;)!! <3<333 PÖSS

Uppdatering!

Hej, nu e jag jär igen;)

Idag borde jag ha pluggat mer, men vi åkte till ikea, och det tog längre tid än väntat eftersom dom var tvungna att plocka net bäddmadrassserna med en liten lyftkran. Men men . Måste verkligen ta tag i fysiken eftersom det kan komma läxförhör lite hux flux, men det ska jag iaf. göra imorrn fm. kl21 ska jag kolla på bachelorettE ELLER efterlyst, och sen ska jag duscha och sen räkna ngra mattetal, och sen äsa twilight,,..och sen...sova!! man va ju lite kändis på ikea också.. När jag stod och skulle söka på en vara på en dator, så kom deten männiiska och ställde sig på datan bredvid. Sen när jag gick sa han, -Anna väl? Jag ba, -Aaa..  Det var han som intervjuade ig när jag vann sanktan första gången, och han kom typ ihåg var jag spelade, och vad jag hette, och allt sånt där liksom, jag va lite kändis där;)

Matte, yay!!

 

IKEA

 

 

 

Finaly, bädmadrassen hittar sin rätte ägare;)

 

PUSS PÅ ER!! sES!<33


RSS 2.0