Weey!!

Nu är det tre dagars looowwv! kan man säga..
Ikväll blir det eld för den rätta känslan, och sen sova hos Sara? Fast har träning imorn kl 10, så det e upp med hönan som gäller, aja, sen kan man ju vila hela dan. Men jag har risifrutti, så jag kan äta det till frukost, så behöver jag inte fixa så mycket, det e ju narre.

M¨åste bara säga den roligaste komerntaren idag, asså jag börja garva, fast jag hade ingen att garva med så...men iaf.
En hundägare med en väldigt liten hund står på ringvägen i södra stockholm och rastar sin hund och säger:
- Nej men, vilken liten korv, Alfred. När hunden har bajsat. aaa, jag tyckte iaf. att det var askul!

Nu ska jag skriva hälsoanalys, hänga en tvätt och sen fixa lite med magdas present. plus kolla tiderna på sl till imorrn:)

Ta det lungt, SE YA FOLKS!


Nu grönskar det!

Så härligt att höra fåglarnas kvitter, se grönskan flöda runt omkring. Solen värmer ryggen samtidigt som en frisk vårbris blåser mot min kind. Nu väntar varmare tider, så ta för er, våren är här!

Dig down!

Hej!

Stress är någonting som många av oss lider av. Det kan lleda til psykisk ohälsa, alltså att man inte mår bra, men det kan också leda till andra problem som t.ex. huvudvärk, ryggont eller magproblem. Har man något av dessa problem tycker man nog att det är jobbigt och kanske uppsöker man en läkare för att be om råd. Ofta får man någon slags medicin som ska hjälpa mot problemet i fråga, och förhoppningsvis gör den också det. Men det många inte tänker på (inte heller läkaren!?) är att man bara botat symptomen till ett problem. Problemet kommer fortfarande finnas kvar, och kanske då visa sig på andra sätt. Så varför då istället inte ta tag i problemet istället för att försöka dölja det med en massa mediciner.?

Saker man kan göra för att minska stressen och må bra i allmänhet är t.ex.
  • Träna. Gör att du klarar dig bättre i vardagen, inte bara fysiskt, utan det ger dig även ett psykiskt välbefinnande. Syret kommer lättare till hjärnan och du känner dig pigg och fräch. Och för att inte tala om att när du rör på dig så frigörs kroppen eget morfin i forma av endorfiner som sprider glädje i dig:) Allt om att man inte hinner träna är bara bullshit. Man har alltid en halvtimme över varje dag eller iaf. varannan dag. Jag lovar dig , att när du väl har tränat kommer ett visst lung att infinna sig i kroppen, och du kan ta lite lättare på den kanske påfrestande vardagen. Då är det bara att grabba löparskorna och ta en runda, det behöver inte vara så avancerat. Vill du ha extra trigg till din träning kan du gå in på funbeat.se och bli medlem, då kan du hålla koll på vad du har tränat, och lägga upp mål mm. kul va?
  • Ät bra, men ät ordentligt! Det behöver inte betyda att du ska ge upp allt vad godsaker heter, men kanske begränsa det till endast på helgerna.
  • Håll inte på med någon dum bantning. Ät dig mätt och träna istället, och vill du inte träna så hårt så ät mer sallad istället för kolhydrater.
  • Egen tid. Ta egentid bara för dig själv. Ta en tupplur, gå ut på en promead med bästa musiken i öronen, ta ett bad, eller ja, varför inte en springtur förlt av ett härligt bad?:)
  • Bra planering förebygger att du får allt i sista stund och slipper stressa som fan.

Jag tror att kroppen klarar sig bäst utan massa mediciner hela tiden, jag kommer inte ihåg när jag senast tog en värktablett. Tar man mediciner för att dölja problemen kommer man aldrig att komma ur dom, de leder bara in i en ond cirkel. Ta istället reda på vart problemet ligger och färsök lösa det därifrån. Visst, det e klart, om du fått en diagnos och blivit ordinerad en speciell medicin säger jag inte att du inte ska ta den, men sajer som vii egentligen kan klara oss utan bör vi undvika. Bättre att faca smärtan och problemen så att man sedan kan lämna dem bakom sig för gott!

   

home

Har haft idrott nu på fm. , det blev brännboll, och jag ägde på att vara brännnare sista omgången;), men vi förlorade ändå med tyå 102 - 107 :( men men. Jag var typ helt slut i kroppen, hade liksom ingen energi, så bra att vi inte gjorde någonting mer ansträngande.

Nu blir det tebax till skolan, men jag har en tanke till ett inlägg på g, men det kommer senare idag då, för nu måste jag fixa lite innan jag ska iväg. Puss puss

Nighty night!

Tjoo! Har Varit och tränat nu, kommer typ hem vid halv 10, och då e det nästan sova på dirr. Börjar ju 8 imorrn med gympa, men det e på ip, så det e fett nice och nära ju:)

Måste kolla lite spanska nu också, känns som att jag inte hänger med på vad vi gör riktigt pallar liksom inte, hörövningen gick piss sist fast det gjorde den typ för alla, men jag svara inte ens på alla frågorna, och det har typ aldrig hänt!, vet man inte svaret så gissar man ju, men nu gick det inte riktigt, aja får se hur det går, kan ju hoppas att det gick så för alla så att han fattar att det var för svårt.

Nu har jag ingen träning på ons eller tors, så det e bra, plus att jag kan vila mitt knä lite eftersom jag fick lite ont i det. Idag körde jag med gamla hederliga copa asåå dom rocklar fett jämfört med umbro, fast de e ändå helt ok nu, fast jag får typ värk i foten av dom, men jag hoppas att det går över.

Imorrn e det som sagt först gympa, sen typ spanska och svenska och matte tror jag. Sen ledig kväll, men då måste jag typp påplugga känns det som, nej men lite matte och lite fysig, och sen måste jag skriva hälsoanalysen också, ska nog ta tag i det mest eftersom den ska vara inne på sönda, och jag vill inte behöva göra den på vaborg eller sista på söndag. fy!

Asså hatar man inte bara personer som bara pratar om sig själv, inte säger hej, inte släpper in folk tror att dom e snygga fast dom inte e det. Och sen såna som dömmer folk, okej nu kanske jag dömmer de som dömmer, men det är så jävla segt att lyssna på folk som snackar skit om andra som de inte ens sansträngt sig för att lära känna! Dom har väl ingen som helst aning om hur den personen är eftersom dom inte känner varandra, tycker bara det är så jävla drygt och fegt!

Sen vilL jag bara ge en puss till Sofia för hon e så gullig och fixar här och där:) <3 PUSS


Cool brud!

Eldningsförbud?!

Har ni hört att det har blivit eldningsförbud, så om man inte redan har pålistillstånd, så kanse man inte får elda majbrasa! man ba what?!, dom kan ju inte förbluda det på valborg liksom., men det finns ju iof. en anledning, fast imorrn skulle det ju typ regna, sååå... men idag ska det bli 23 grader celcius:) fett narre det.

Jag såg att sofia tog tag i att lägga ut lite bilder själv där..

Igår var jag i skolan, och jag åkte dit i tshirt, sommar, sommar! Sen va jag hem och käka, och sen träning. Men på träningen fick jag ont i knät, det var jju inte bra, hoppas verkligen inte att det är någonting!  Justa nu har vi typ fyra stycken knäskadade i laget, och typ hälften av laget har ju dragit av sig korosbanden hit och dit, asså det e ju förjävligt rent ut sagt! Vill verkligen inte göra det, tror jag ska börja göra knäledsövningar, på dirr faktiskt.

Idag blir det skolan och sen träning, kanske inte är så många där för flera skulle på skiva vet jag , fast dom kanske iof. åker dit efter, aja, det märker jag väl. Jag har lämnat alla mina saker på ip, fett narre, för det enda man behöver ha med sig är ju...ingenting! ja , eller ombyte om man ska duscha vilket man typ gör eftersom man ändå måste vänta på bussen.

Snart e det valborg yay! Denna veckan e bara fyra dagar! Så det e riktigt narre,

Men juat det , iddag har jag engelska nationella. Temat är genus, fett segt. Asså jag blir lite arg på en sak. Å ena sidan tycker jag självklart inte att man ska tycka ner kvinnor och så. Men å andra sidan e jag så trött på att an typ alltid ska dalta, eller jag vet inte hur jag ska förklara. Men jag vill inte ha fördelar bara därför att jag är tjej om jag inte förtjänar dom. Och varför ska man hålla på att dela upp betenenden i manligt och kvinnligt hela tiden? Det gör väl bara att det blir ännu mer tydligt ur man måste bete sig. Vi är ju samma människor som är kapabla till samma saker, Det finns många saker som man kan tycka är kvinnligt eller manligt, men det finns ju ofta någon av motsatta köner som också gör si eller så, så därför tycker jag inte att man ska dela upp sådär, alla ska få göra som de vill utan att behöva bry sig om det hör till detas kön!

Njut av värmen idag, shorts kanske? PUSS


Jag och sofia på gotland, vad sommar!...

Ny header

Här är några smakprov med lite olika stil. Ungefär hur tycker ni den ska se ut?
Resten av designen på bloggen kommer ju då också ändras för att passa med färger mm.










Detta är bara exempel hur dom skulle kunna se ut. Sen finns det jätte mycket man kan ändra på.


Gotland med flera

Hejj!

I helgen har jag varit med laget och spelat match på gotland. Här finns en länk:

http://www.helagotland.se/sport/artikel.aspx?articleid=5149298

Det var iaf. askul. Matchen var väl kanske ingen höjdare, men vi kämpa på bra i slutet, och resultatet blev 1-1. Vi åkte ner på lördag morgon med 8-båten, och innan dess var det ju pendeltåg ut till Nynäs. Sen var det båt i tre timmar , och sen bil i en timme innan i kom frem till planen. Mamma var på gotland halva den här veckan, så hon kom också och kollade. Det var ganska mycket publik  där, e dåålig på att uppskatta, men det stod längs hela planen och en liten läktare var fylld. På kvällen var det lövbiff med pommes, och sen var det fri tid. Vissa spela bowling och sen gick de ner till visby. Men vi som var under arton stannade på kanonen och jaa, snacka och spela kort typ. Underligt hur tiden flög iväg, för den var dom hemma igen. Sängen klockan 02:30 och upp 06:30. Alltså 4 timmars sömn, snacka om att jag var trött. På båten var det inte mycket folk. Jag gick upp på soldäck och bakom en vägg var det sol och lä, och jag höll typ på att somna två gånger, eler så var det båten som ryckte, och det tror jag inte. Sen hade vi gissningslek och ja lite allmänt,. När vi kom avbåten var vi lu långt ifrån hemma än, och pendeltåget gick om 40 minuter, så det var bara och vänta, med en glass också:) Sen bar det av hem, och jag fattar inte varför man måste byta i västerhaninge liksom.,? kanden inte bara gå på dirr in till centralen?! Hade askul hela helgen, även om det var mycket resa och trötthet:)

 Var hemma vid halv 2, 2 ca, och sen chilla jag hemma och i parken med sofia och Karin fett kul. Vi hade en lite photoshot, kan man säga, för sofia vill göra en ny header till bloggen, så snällt <3 förlåt att jag var lite sur igår, men jag var aptrött. Ser fram emot en ny och härlig skolvecka:) So long!





kul

kul att någon kollar in, inte en enda besökare på två dagar, inte ens mig själv....

men iaf. Idag va en fett nice dag vädermässigt bl.a. men tacobar var riktigt mums faktiskt, och jag har upptäckt att det finns sås som man kan ta extra, det e ju asbra, sätter lite krydda på tillvaron det. :) Sen var det idrott på kanalplan, men vi kom dit typ en timme för tidigt, och inga omklädningsrum var öppna, så vad gör man?... vi gick till Frans och bytte om där, och Nina var väldigt rädd under hela trippen. .;) Sen spela vi fotboll med några i ettan som trodde att dom var bra, men det var dom också, ganska. Sen när vi typ hade spelat en timme och var aströtta och törstiga skulle lektionen börja, och då var det fotboll igen, men det va kul ändå:) Sen var det tester som man kan bajsa på i hettan, det var inte kul!

Imorrn drar jag till gotland, match:) hoppas det blir nice.

NU ska jag lägga in pastan i kylen, och sen sussa, upp typ halv 8 imorrn, men menn. Hadet


Electical hair, never again!

Tjaaa!

När jag satt på tbanan kom jag att tänka på en grej. Under en dag gör man ju väldigt mycket olika saker, typ åker hit och dit, och lite så. Tänk om man skule filma en person en hel dag, fast utan någon omgivning, och så såg man allt den gjorde. Typ när den sitter på tunnelbanan, eller när den koncentretar sig på skolan eller jobbet, eller när den blir arg, eller springer till tuben...eller när den hälsar på någon som man inte ser;) Skulle inte det vara fett kul att se på? kanske lite enformigt att sitta hela dagen, men ettt i hopklipp, best of the day iksom:)

En annan sak jag tänkte på var att när man ar utsläppt hår, så blir det ju elektriskt ibland. Det beror på att antalet elektroner i hårets atomer har fått ett under eller överskott. Troligen undeskott, men vet ej. Det gör att dom har samma laddning, och därför reppeleran de varandra, alltrå åker ifrån;) Men det jag tänkte då var att om man samlar håret i en svans, liten eller stor beroende på hårlängd, i sin hand. Sen håller man kvar så i typ en sekund eller två. Då gör det förhoppningsviis så att laddningen jämnar ut sig mellan din hand och håret, och när du sedan tar bort handen är håret inte elektriskt längre. Pröva! och säg gärna hur det gick sen.

Sist måste jag bara säga at EMD ska va med i Roomservice ikväll klockan 20 i kanal 5! Men man kan ju se det sen efter i kanal fems webbteve, men aja, tror det blir kul iaf. :)

Pussen

hihi;)

Grattis Magda!

Detta kommer ju lite sent, men jag tänkte bättre sent än aldrig här på bloggen iaf. :)


vale

Tja!
Idag var lungn dag, sovmorron, började 9.35 och slutade 11.05 typ. Fett soft. Jag åkte till gullmars , köpte en dricka och en banan för mina matpengar och drog hem. Nu har jag käkat godaste kyklingwoken som mamma gjorde, mums! Och med lite ketchup på också. Nu ska jag plugga. Det e skönt att man kan göra det utan någon press, för nu e det ett tag tills provet, iaf. typ 1 eller två veckor, den här veckan har vi typ ingenting. Men då måste jag komma igång snart, inte bara sega.

Igår var jag och kirrade nya mvhandskar, dom e bra hoppas jag, hade dom på träninen sen, och va nica::). Dock fick jag en boll rakt i nyllet, doch inte jättehård, men ändå så att det kändes nämnvärt på nosen och överläppen:(

Idag blir det som sagt plugg, packning, käk och träningen, sen ska jag hem till papa. Jaa, jag har inte så mycket attskriva
 faktiskt.,.. men jooo, så e det.

Texten ovan kom lite på villovägar, men pallar inte fixa:/

Nu är det dags!

Nästa vecka, alltså från och med imorgon måndag ska jag krossa, krossa så att det smäller om det, allt och alla!


hosta, blä!

Asså det jobbigaste med förkylning är ju att man alltid får världes hosta efter ett tag, så himla segt, och den försvinner ju aldrig!

Idag har jag inte gjort mycket, typ ätit frukost. Sen e det lunch och match. Igår va jag i stan med sofia, sara och sen fika vi med emelie. Sara köpte ett par byxor som va fett coola:) Jag köpte en vi tshirt, kul va?

Vart har värmen tagit vägen? Solen skiner och så, men hallå, det är ju kallt!

bye

Tonårsliv

"Tonårsliv" är den serien som just nu går på svt. På måndag (kl 21.30) är det den femte delen av åtta stycken. Serien är en dokumentärserie där man följer tre tjejer under några månader. (Lite liknande svt:s förra dokumentärserie "Singelmammor".) Alla är arton år, men de lever helt olika liv.

Cecilia går tredje året på gymnasiet och kämpar för att få godkänt i sina kurser. Hon har dystelexi som upptäcktes sent, och därför gjort att hon inte fick den möjligheterna hon borde ha ått föräns senare. Hon är glad och sprallig tycker hon själv, men har däremot väldigt svårt att lita på folk eftersom hennes pappa har svikit henne så mycket.

Monica har tagit ett sabbatsår från skolan eftersom hon har fått barn. Hon bodde med sin pojkvän tills dottern Felice var fyra månader, men det funkade inte för de kunde inte hålla sams, så nu bor hon istället hemma hos sin moster. Idag har hon en bra relation till sin mamma efter mycket stul under sin uppväxt. Bl.a. tog hon droger, kom till ett behandlingshem, rymde därifrån, för att till slut inse att hon inte kunde håla på så längre. Nu har hon dottern Felice, och är även tilsammans med hennes pappa, dock lite från och till.

Joanna bor hemma med sin mamma och sin tvillingsyster. Hon har i sex år kämpat mot anorexia, och hoppas nu bli antagen på en mottagning som ska få henne att bli frisk igen.


Jag tycker dom här tjejerna är ascoola, och jag rådiggar verkligen svt:s dokumentärserier. Titta!



Cecilia, Monica, Monikas dotter Felice och Joanna från "Tonårsliv".



Och här är singelmammorna. Pernilla med dottern Camilla, Joni med sonen Silas, och Malin med dotter Alicia i vagnen.

PUSS OCH KRAM

money money money.

I dessa tider, ja i dagens samhälle har marknaden ett mycket stort utbud. Detta är både bra och dåligt. Bra är det eftersom affärerna är tvungna att konkurera med varandra, vilket gör att priserna blir lägre, vilket är en fördel för oss kunder. Det negativa är väl att det finns så himla mycket att köpa och framför allt så himla mycket man hela tiden vill ha. Det kan göra att det blir lite svårt att hålla pengarna kvar i plånboken en länge tid. För att förlänga den tiden följer här några tips:


         Vart tar pengarna vägen?
  • Se till att du hela tiden har koll på inköp och utgifter. Spara kvitton, och skriv upp vart dina pengar tar vägen. Försök planera vad du ska göra med dina pengar under just den månaden, och skriv gärna upp det och försök hålla dig till det. 
  • Tänk på att småpengar också är pengar. Köp inte skit med dem. Spara dem istället och växla in dem till en större valör. Då vill du mindre gärna bryta den sen.
         Vad är det jag måste betala och vad ska jag använda mina pengar till?
  • Har du skulder, se över dem. Hur mycket handlar det om? Gör upp en avbetalningsplan med en mindre summa varje månad.
  • Se över telefonabonemang etc. för att se om du verkligen har det billigaste. Och var även lite sparsam med onödiga samtal.
  • När du ser någonting eller kommer på någonting du vill köpa, skriv upp det på en lista. Vissa infall kan vara sk. falska alarm och om en eller två veckor kanske det inte känns lika aktuellt längre.
  • När du ska köpa någonting, t.ex. kläder, tänk på om du kommer använda det, och i vilka läge du kommer använda det, och vad du ska ha till det. Kanske kommer du på att du inte kommer använda det så flitigt, och kan då vänta med att köpa det tills du känner att du har pengar över att läga på en sådan sak.
  • Fika. Det är inte alltid nödvändigt att gå och fika eller köpa en bulle. Kostnaden kan verka liten för tillfället, men efter ett par gånger kommer det börja märkas i plånboken.
  • Ät hemma innan du åker iväg, och ta med dig en frukt eller ngt hembakat när du ska iväg, så behöver du inte köpa dyr restaurangmat, eller dålig snabbmat. 
         Det är inte hela världen!
  • Du kan roa dig med massor av saker som inte nödvändigtvis behöver kosta skjortan. Tänk på vad du verkligen tycker betyder någonting. Familj och vänner kan man alltid umgås med utan att det behöver kosta någonting.


Tjoho

Helloww!

Igår va jag med sofia och sara hos sofia, vi kollade på en film som var fett seg med john malkovic, för man fatta ingenting, fast jag såg inte texten och hörde inte vad dom sa, men ändå. Men sen när den va sllut så slog vi om till tvn, och då var det "the beach" ,och denva asbra tyckte jag iaf. :)

Idag ska jag nog åka till stan, lr ngt, har ingenting som jag verkligen måste göra, så det känns riktigt nice. Har varlit lite dålig på att uppdatera på senaste tiden, men det var bara för att jag hade saker i skolan förra veckan tills igår som jag behövde ägna min lediga tid åt. Men nästa vecka har vi inte mycket tror jag , så då ska det bli ändring:)

Igår när jag skulle gå in genom dörren till skolan fastnade en annan med sitt armband ärmmudden (eller vad man säger) till min jacka, det var ite komiskt, men det löste sig.

Jag har kommit på stt jag ska börja läsa mer böcker, bra va? Jag ska typ läsa varannan på engelska och varannan på svenska, det kommer vara fett bra för enelskan tror jag, typ ordförråd och ja liksom hur språket är, så det ska jag försöka göra. Och sen vill jag läsa dom andra Stig Larsson-böckerna också, men det kanske blir i sommar, får se..



Snart är det studsismattan-time :)!!

:)

heeey!

Igår spela vi match mot gamla klubben, och vi vann!, fett nice. Träffade massa från gamla laget, ngra som spelar kvar, och några som kom och kolla, saknar....

Den här veckan har varit nice tycker jag förutom fy-provet på onsdagen, men annars bra för vi har inte haft så många lektioner och så:)

Idag verkar bli en fin dag, soligt men bara 5 ynka grader, jaja, det kanske blir vamare framåt eftermiddagen. När jag låg och sov vid 8 i morse hör jag plötsligt hur det börjar pipa. Det går upp för mig att min bror är lite tanklös och larmar hset medan jag ligger och sover. Men som tur var hann jag rusa ner för trapporna och stänga av innan larmet gick, härligt uppvaknande, språngmarsch.



Sanktan guld 2008! <3

Sandharbour

Tjjaa.,!

Idag har det inte hänt så mycket kul, men men. Typ Övningsköra, en tripp till stan för jag skulle köpa en äggkokare lite snabbt, men dom ju asdåliga, så det blir ingen. Sen övnningsköra och litte pluggish. Det e ju sista dagen på lovet idag, men jag tror jag bara har en lektion imorrn, så det blir nice iaf. dock måste jag typ plugga hela daen, men men, smällar man får ta.

Igår var jag, Sofia och Sara i Sandhamn:) Glada i hågen tog vi saltsjöbanan från slussen för att slutligen stiga av på den önskade destinationen, saltsjöbaden. Sagt och gjort gick vi ner till hamnen där båten väntade, vi fick dock ocså vänta ett slag, men vad gör det en dag som denna? När vi sedan ska betala på båten och säger att vi ska till sandhamn säger han i kassan typ - Hur kunde ni lista ut att vi skulle åka dit? Asså han sa det seriöst. Tydligen stod det antagligen fel på deras hemsida, så det var typ fel påt lr ngt, men då fick vi åka gratis på den och sen byta til en annan båt. Dom var rtktigt hyggliga ena. Sen va vi iaf. framme, och där såg vi vad vi tror var Ola och Noomi Rapace, fett coolt ju!!? Sen chilla vi där i ett par timmar, asnice, kändes nästan som sommar! Sen bar det av hem igen, och man blev riktigt dåsigt trött på båten. Sen var det buss till slussen som vi gladeligen stod i mittgången på hela resan, typ 50 minuter, yay! Men vi körde en lek, och visst ägde vi leken och alla andra på bussen?



On the subwayy!





Morgontimmar i Saltsjöbaden..



Sofia



Sara



Jag, and...



...mina skor, visst e dom fina?

And I´m out



Memories that remain

Heej alla:) Just nu är jag bara "living the drrreeeeam". Nej, men jo faktiskt lite. Idag glassade vi runt på kastellholmen och slussen i solen och det var ju typ som sommar. Riktig nice. måsar,kamera, solblillor, shorts, tshirt, glass, kyckling, läsk, båtar mmmja, och mycket ,ycket mer:) Det var iaf. riktigrt trevligt girls:)

Imorrn blir det sandhamn, skärgården på sommaren i all ära, men ingenting slår den under påsken alltså, nej men jag har typ aldraig varit där på sommaren, men aa, vi får väl se. Vi vet liksom inte om det finns några affärer, så man får väl ta matsäcken då, just et , ska smsa sara om det nu så hon inte kommer dit tomhänt, vore lite förödande att svälta en hel dag va?, lite robinson på sandön liksom, kanske a kul det med, men låt oss inte prova det.

Nu ska jag ta nezeril, och sen ska jag göra i ordning mig inför natten, och jag måste läsa en bok på engelska till tip torsdag, helst tisdag också, så jag ska göra det nu då. men ingen mer skolsnack nu, det löser sig.

So long suckers! SWweet dreams though..


Summer, here we come!! Yay!


...



Tcentralen, tänk inte Helsingborg....

Sjuk..

Jag har blivigt sjuk liksom, så jäkla typiskt nu när det är lov, men men. Idag har jag varit och gått igenom mitt sommarjobb, det var upp tidigt, så jag e ganska trött. Sen åt jag lunch med paap, indiskt, mmm.. Sen köpte jag en fet klocka, och sen åkte jag hem. Och så köpte jag också en rosa försvarets hudsalva:)

Nu har jag försökt röjja lite i mitt rum, men pallar inte. Vill typ bara sova, men det känns lite ovärt att sova bort hela dagen?

Igår skulle jag och sofia köpa blåbär till sara. men när vi hade gått typ halva vägen så upptäckte vi till våran stora förfäran att ingen av oss hade dem. Så vi var tvungna att gå tillbaka till mcdonken coh fråga efter dom, och som tur var så fanns dom där bakom disken. Puuuh, för annars hade vi ju fått betala 30 spänn till för at köpa nya. Sen drog vi och lämna dom och jag drog hem för att sen åka till träningen. När jag sedan kom dit visade det sig att det inte var någon träning eftersom det var typ fyra stycken som var friska. Så vi drog hem igen, och kom på att 811 ochså gick vid hel, så då tog vi den istället, fast vi fick kubba som fan för jag var lite seg.

På fredag ska det bli 15 grader, mina vänner. Något att se fram emot.


Lunch

ja igår var jag astrött hela dagen, gjorde typ ingenting.. Sen hade jag träning på kvällen och då blev jag lte piggare, så efter den åkte jag hem till Sara där Sofia var också, och jag fick en jättegod pirog:) Sen gick vi hem ganska tidigt och slagga.

Nu står jag och kokar gröt, den e typ klar, så jag ska äta den nu. Sen kanske jag drar till goben med Sofia antagligen, ska köpa ett par byxor förhoppningsvis:) Men visst är det en fiin dag idag!?

Sen blir det träning ikväll ju, och sen ska jag hem till pappa:) Fast jag har i och för sej lite ont i halsen, men jag tränar nog ändå, får köpa halstabletter på apoteket också.

Men nu ska jag äta, so long, ha en solig daag:)!

Sweeta lov

Hej, nu har jag inte skrivit på typ två dagar, men jag  har haft massa saker att göra hela tiden, så det är därför. Låt oss börja från början:)

I fredags var en solig och mycket vacker vårdag. Jag klev upp och åt lite frukost. Sen mötte jag emelie och sofia vid enskede gårds tbana, emelie blev sen som vanligt;) Sen tog vi tuben in till slussenoch bytte sedan och åkte till ....hornstull?, iaf. till sofias skola och "lämnade av" henne där:)

Sen gick jag och emelie och skulle hitta någonstans och äta. Först gick vi in på ett mysigt litet ställe, men dom hade typ bara mackor och västerbottenspaj där, så vi gick vidare. Sen gick vi över en bro, som jag inte vet vad den heter, men vi kom fram till att det var den tredje efters skanstullabron iaf. Det var väldigt härligt väder, sen träffade vi en ant och skänkte lite pengar tilll sos barnbyar. Men vi hittade inget matställe där, så istället tog vi tbanan till slussen och sen 3:an därifrån, och så åt vi indiskt tilll lunch, det var asgott! Sen traska jag till skolan, och va där i ngra timmar, fast vi fick sluta 1,5 h tidigare än vi skulle, för emil var lite stressad och så skulle alla lämna in sina individuella val, jag valde iaf svenska c, matte e, företagsekonomi a och rättskunskap.

Sen på kvällen hade jag träning, kom hem typ vid halv 10, käkade, och gick till emelie och körde lite guitar hero. Men jag hann inte vara där så länge, för jag var astrött och skulle upp med hönan nästa morgon.

På lördagen hade jag träningsläger. Jag hade fått ett uppdrag som hörde till inkilningen att när tränarn stod och pratade och alla var tysta och stod i en ring, så skulle jag springa i i ringen och säga -skjut då, skjut då! och slnga mig. Det gjorde jag också, och ingen fattade någonting första gången, men sen var det ganska obvious när flera började med sina grejer. Daen var iaf. så himla nice. Vi kunde spela i shorts och tshirt och sen kunde man igga och sola på planen utan att det blev kallt, en riktig höjdare.

Sen efter träningen skulle vi ha inkilning hemma hos madde. Vi var tvungna att öva på vår dans emellan träningen och det, men jag tycer ändå att vi fick till det ganska bra,och med vit skjorta, slips, glajjor och hattar, var vi ändå ganska lika EMD tycker jag:) Sen åkte vi hem till madde och käka, och nästan alla var där. Sen skulle vi då också göra en massa andra saker. Typ få en menng som man skulle fortsätta att prata om och man inte fick tveka, ni vet?, jag fick, "när jag gick vilse i sraffområdet..." men jag tycker ändå att jag löste det gaska bra.:) Ja och så fick vi göra lite andra "roliga" saker;). Men vi var ändå klara i ganska skaplig tid, och jag var så himla trött redan vid 8snåret, men vi 12 ca la jag huvudet på kudden och släckte lampan.

På söndagen var det också uppstigning vid 8 och iväg för att träna. Det var två träningar, men jag glömde mina fotbollsskor hemma, det enda som jag verkligen behövde, så jag lånade att par andra som jag fick skavsår av, men ändå. Sen komma mamma med skorna till andra passet, så det var suuper:) I lunch körde vi land och stad, och mina låtar ägde. Sen var det träning igen, som avslutades med en tävling. Jag och jess kom tvåa i svå tävlingar, så vi borde fått någon bonus för det, men sen var det fotbollsgolf i finalen,och då vann vi tyvärr inte, men ändå ganska skapligt:)

Sen vare dusch och hem och middag. Sen drog jag till sofia sara var där, och sen köpte vi godis, och det var helt otroligt, för båda våra kosta 26,47??!!!! Det går ju typ inte!! men iaf. Vi körde ett tärningsspel, och jag ägde alla, även om resultatet inte visade det;)  Men sen började jag må illa för jag hade väl ätit för mycket godis, och jag ville bara hem och sova. Men nu är jag kry igen:)

Idag blir det träning till kvällen, men innan dess vet jag inte, kanske ska öppna min solo som jag inte hunnit öppna än, jaaa!

men nu ska jag bruscha mina bizzingar, let´s go!

Och sofia, ja jag såg att det var kate winsle,, men jag glömde säga det;)

Som en filt över stan!


Så härligt när man kan känna att solen värmer ryggen när man stosar längs gatan. Så härliigt att slippa vantarna utan att känna sig frussen. Våren är här, mina vänner, våren är här.

Våren är här, i våra mörka länder, kom låt oss ta varandras händer för våren är här!

Jag tycker officiellt att detta är den första riktiga vårdagen! Jag och sofia skaka hand på det:)

Idag skrev jag först svenska nationella, det gick väl hyfsat, ma vet ju inte förräns man får tillbaka det. Jag valde nr...hmm..den oom film iaf. jo nr 8 var det, för jag kommer ihåg att jag skulle visa det på fingrarna för nina och hon va inte riktigt nöjd med min konstallation;) Jag gick runt halv tolv tror jag klockan var, och åkte hem och käka och kolla på andra avve såklart, bra Ulla äntligen! Sen åkte jag och sofia till rusta i kungens kurva, för jag skulle köpa en parfym, sen gick vi till hm där jag köpte en halsduk och en ny vårjacka för endast 150 spänn, det var rea!! Sen gick vi till skopunkten, eller det var tvärt om ordningen, och då köpte jag nya skor, för jag tappade bort min ena tygsko igår, så jag köpte nya, vita som lös utav bara helvete.

Sen gick vi till ikea och slaggade lite i den runda sängen, sen gick vi och köpte pizza och havreboll och pralin. Och plånboken som jag fick av emelie e fett bra!

SEn tog vi bussen till slussen,..nej till centralen och sen åkte vi till globen, där köpte jag ett par tights, det blev mycket handla, tur att jag hade väskan med mig:) Och sen var det i ilfart hem till middagen, tacos, mums!

Idag kändes typ som en fredag, jag slutade innan lunch och kunde göra vad jag ville hela dan, för att jag inte hade ngn träning på kvällen,  rätt chill. Men nu ska jag skriva klart mitt cv, och sen kolla upp lite oika utbildningar, och skriva ut individuella val-blanketten och fylla i. Det blir nog matte e, svenska c, företagsekonomi och rättskunskap, det gick int eatt läsa språk steg 5 och matte e, båda två, och det enda jag kommer få ut av spanskan är ju meritpoänget, så jag tror jag skippar det. Ikväll har sverige match kl 8 tydligen fick jag veta av min käre bror, dock endast träningsmatch, men enjoy!

Tora, krya på dig, Sara, bra att du fattat hur man gör nu;)

PUSS på er alla och kom ihåg, våren är här!



Här var typ en färdtjänstbil som hade manglat en lyktstolpe på ringvägen, hur kan det ens hända?!



En vårig Sofia  i ett vårigt kunges kurva:)



T-centralen, tänk Helsingborg...

RSS 2.0