tjo tjena hallå!

Tjenna bloggen!

Juletider i allra högsta grad. Har lungna softa dagar, men ndå springer de iväg i ett huj!!

Idag va vi me mamma på länna sport, jag fick ett ryggskydd, nice och safe, alltid safe;) Måste fixa långfärdskrillor på ett sätt ellelr ett annat, men jag e inte big fan av klumpiga skor. Dom känns så oformliga, jajja, får se vad det blir. Annars då..? pluggar lite, chilllar lite. GOd jul på er och ett gott nytt år ifall vi inte hörs innan :D!!

Kastar upp en bild från iiii.... måndags var det!


tjenixen!

Hai bloggen!

En vecka sen senast typ, sorry!, men har ej hunnit! mkt pluggisch och annat såntdära!

Helgen har iaf. varit lungn. Hela skolan va på kryssning, utom jag :( men men, ngt gött att se fram emot till nästa år;) Vi som inte hade biljett hängde iaf. aslänge i skolan i fredags. soft. soft. sen drog dom, kryssrna, och lämnade oss kvar:( hahah, nej, man man kan inte få allt!

I fredags kväll var det häng med soffis och sariz med flera på retro, nice, soft sådär. Hem rätt tidigt och sova. Lördag kväll vare filmmys på g, och rätt tidigt i säng även då! Välbehövligt vill jag lova! Jag har sovit asmycket, men e fortfarande trött! men ska dock plugga! Tar igen sömn för 2 veckor, + att jag har tagit ut min kropp fysiskt tror jag och behöver vila. Träning idag och imorrn och onsdag med laget, men ska nog ta det lungt i gymmet iaf. i veckan. Blir nog en rejäl körare på fredag kan jag tänka mig, nice julavslutning sådär!

I veckan väntar mkt roligt hoppas jag:)!

Måndag: Imorrn är det lussetåg, fackelsim i simhallen!:D myys! Detta följs av juldans och fika, och sedan simbarrometer!? får se hur det går, blir säkert tvungen att simma. Efter detta är det julbak och julmys för hela klassen! Träning kl20 ute i älta.

Tisdag: hmm...skola typ hela dan, ovanligt;)

Onsdag: ledig, kanske fotboll? Träning vid 20 i tyresö, sen antagligen examenspub i skolan

TOrsdag: Säkert dugga vid 08.00, i vilket fall föreläsning till halv 12. Sen, ???

Fredag: Julavslutning fm, föreläsning em,sen gym, sen trippel B-day! :D

Sen vet ni, är det inte långt kvar till jul! och jag har inte fixat klappisar än! vafan ska man ge? assvårt!

Jajjja, ha det så bra i julbestyren! Nu ska jag stäng av datan och inte sätta på den förens ikväll!

Gbg 2010

Tjabba tjena Hallåå!

Nu va det gaalet länge sen.! Har haft fullt upp, och inte hunnit ens sova igen från förra helgen. Så det ska jag göra nu efter lunch hade jag tänkt. Har precis skickat in A-uppsatsen, hoppas på det bästa ;)

Det har vart mycket plugg, och mycket skojj.!

I helgen var vi nere i götet och liade boll. Ett riktigt sköninggäng på 30 pers från gih + ett lag från KI tog bussen ner i fredags kväll. Första atchen lördag morgon! Spelade dam, och mix. Dam gick suuper! Obesegrade till finalen då vi förlorade med 1-0 , surt, men men , dom va duktiga såå.. Men ett insläppt mål på hela helgen är inte fy skam det inte! Vi hde även mycket annat kul såklar, sov kanske sammanlagt 5 timmar på hela helgen. Därför är det dags att ta igen nu!

Det komiska är att jag skriver min A-uppsats om just sömn och dess betydelse för hälsan. Då är det ju super att jag iggar alla trötthetstecken, och sover mindre än någonsin då jag skriver den ;) men men iblan så.. man klarar sig.

Efter maten idag blir det som sagt sömn och softa, kanske ngt plugg efter detta, får se. Annars jobbar jag vid fem. E hemma vid 10, och då är det sova big time. Börjar ett dagen efterr, så det finns rum för sovmorgon :) äntligen!

Snart är det jul mina vänner. Julklappar, vafan ska man hitta på? Ska iaf. skriva min egen önskelista nu :) PUSS & KRAM


RSS 2.0