Sch-schtek!

Hej,hej hej!!

Satan vad det e schtek må jag säga! Har suttit ute i skolan nu flera dagar, och hos oss e det alltid varmt och soligt :D Färg har jag fått, röd/brun, detta kan diskuteras!

Känns som allt leker just nu, låt det fortsätta så! vädret bidrar trror nog jag :D

I påskas gjorde jag detta (och mer säkert):

Började storartat med Dammiddag i skolan
Åkte skyview med T och morfar :D
Hälsa på nina på värmdö, bastu och myyys :D
Körde en heldag med soffis, blandad kompott!
Kollade fotboll på EIP
Tränade
Byggde skrivbord med pappsen ( dom som vill, kom och kolla, det blev grymt fräscht!)
Sist men inte minst åkte jag till åland och hälsade på alexandra, myyyys!!

Denna veckan har jag som sagt var varit i skolan, pluggat lite, chillat mycket, och satsat på träningen! imorrn har vi match, hoppas på spel! ;) Efter det blir det acohäng hos läckan :D

PÅ lördag är det valborg. Blir nog inte som alla andra år. Antagligen drar vi till vässan (västerås) och firar christine, får se, lite hinder på vägen, men högst troligt. SÖndag blir väl hemfärd, och plugg.

Nästa vecka har vi mkt lektioner, veckans avslutas med fotbollsbarre + pub, kan det bli bättre? ;) haha...

Schtekiga hälsningar från gih!





tjohoo!

Hej svejs!!

Sitter och pluggar det sista nu inför tenta idag kl 13. Har suttit med en grej aslänge nu som jag iinte fattade, för två exempel gav olika svar lixom fast det borde varit samma... fattar ni? ;) jajja, men plötsligt så fattade jag det bara, så nu känns det bra igen :D jag  hoppas det går bra sen :)

Jaaa, annars då.. Jag har tränat, som vanligt, ihelgen hade vi träningsläger hela helgen, fast på "hemmaplan". Dock blev det inte mycket sömn ändå.... Nu har jag blivit förkyld också.. :( men det känns ändå bättre idag än igår, så jag e på väg uppåt :) har tänkt på en grej;

"den som inte tycker sig ha tid för fysisk aktivitet, måste förr eller senare avlägga tid för sjukdom"

Det här tycker jag faktiskt är ett bra citat, men samma gäller faktiskt vila också! man måste hitta en ballans emellan allt. Sömn, träning, kost, ja ni vet! mentalt välbefinnande.. 

E nog bra att jag vilar nu iaf. i två dar, för jag va så seg i kroppen i helgen:) men jag måste hinna med ett chinspass den här veckan med , icke att förglömma ;)

Ikväll var det tänkt att fira en tjej i klassen + tentafest. FÅr se hur det blir med det faktiskt, kanske går hem och vilar och dricker vatten istället , haha. PÅ fredag har vi seriepremiär, och efter det vankas också lite skönt häng med laget <3. Sen, på lördag smäller det!! Dammiddag i skolan! oj vad kul det ska bli!!!! :D då är jag frisk, det lovar jag!

Ledigt hela helgen för ovanlighetens skull, och se, vet ni vad? har vi påsklov! :( påsklov på högskola, jo jag tackar! ska bli skönt, fixa grejjer hemma som inte hinns med annars. Och träfa folk ska jag också göra! Ninis kommer hem, magda kommer hem, och jag ska sååklart också träffa folk som redan e hemma:D


RSS 2.0