I want to feel love, love, love!

Idag har jag varit och tränat och det var en riktigt kul träning, Vi skulle hoppa över höga hinder, och jag var ganska bra om jag får säga det sjärv;) även om jag rev ngra gånger, men kul va det iaf. vi skratta hela tiden. Sen skulle i vi ha ett rep i byxan två och två och så skulle man försöka hina iväg från den andra, jag garva hela tiden, det var kul, men lite jobbigt, sen skulle man hålla i ett rep oh försöka hinna från den andra, men det var ju yp omöjligt, plus attt jag typ fick ryckskador och ett sår i handen av repet, men det var lite komiskt dock:) Det var sista träninge med Sonny viket var lte sorgligt, för hans träningar har verkligen varit sjukt roliga och han e en så skön person, det kommer man sakna:(..

Idag hade jag tal i svenskan, det gick bra tycker jag, jag e nöjd, jag hoppas läraren också tyckte det var bra. Tror jag vet vad jag ska ta för individuella val nu iaf.

Imorrn e det nationell i 5 tim, jag måste ladda.

PEAC OUT

Stay the night, won´t you stay the night?

Jaa, nu missade jag en dag där, men det e sånt som händer vet ni, mycket att göra. Idag har jag varit i skolan. Sen tränade jag, och visste ni att man har ca 18-20 entouch per match? ajja, ngt jag lärde mig bara. På onsdag e det svenska nationella som gäller. Det sköna med det är att det är från 8 till 13 och sen slutar man , plus att jag har inen träningen den dagen, så det är bara relaxa som gäller då, kaanske rusta förresten? och sen måste jag åka till sports gear i sköndal och hämta ett par handskar, ja eller beställa, eller jag vet inte riktigt. I södags hade vi fotografering med laget, och det var en pina för att de nya matchkläderna var om man säger så, inte riktigt vad vi hade hoppats på. Och tröjorna stank svett också?!

Imorrn e det talet som gäller, ska ägna ngra timmar på förmiddagen åt det, hoppas det bllir bra:)

Nu är det oklart igen om det blir italien eller inte på lovet, för det e strul med biljetterna, men nu e jag instöllt på vad som helst, jag bara go with the flow;) Icas drömmar förresten, sååå goda!! dom smälter i munnen och är även väldigt prisvärda. 19,90 för 500 g tror jag det var, det e seriöst typ 50 stycken, asnice:)

Igår lärde Magda mig en afro-dans som hon skulle ha lektion med i skolan, den va fett bra:) ock kul,körde den faktiskt idag lite, och även på kvällen igår, fast jag får inte riktigt till slutet;) Det var väl typ idag du skulle hålla lektionen, gick den bra?

Nu när jag kollade på individuella val-lappen, så verkade det som att man typ inte kunde läsa spanska och matte e båda två, för dom gick ju samatidigt, om man inte vill ha typ ingen lunch en dag och inget individuella val två dagar i ett halvår, jag får skriva ut den där och kolla på den dogrannare, svenska c verkar ju ändå som man får områdesbehörighetsmeritpoäng på typ alla 17 olika områdesbehörigheter, dock bara 0,25, men men..

Nej, nu e jag trött så nu ska jag sova i feta jävla minst 8 helvetes långa timmar!

Så söt, världens sweetaste Emelie<3


N

Heej , Nu e jag hemma hos sara, fast hon e och köper pizza! 

PUSS

Högskoleprovet

Heej,:) tack Malin för stavningen, jag får se hur jag g ör med individuella:) men hur gick det för dig? skrev du upp svaren?

Idag har jag skrivit högskoleprovet. Jag vet inte riktgt vad jag ska säga mon det, men nu e jag trött. Fast det beror nog på att jag sovit för lite, och imorrn e det ju sommar tid, så då försvinner ytterligare en timme, men imorrn kväll blir det iaf. sova. Jag fattade inte det där hur man skulle föra över sina resultat hit och dit, så jag får helt enkelt vänta tills resultatet diper ner i brevlåda, tror dom redan har lagt upp resultaten om jag skulle ha gjort det, men ajja, palla. Eng läsförståelse tyckte iaf. jag var svårast, kul att man fick göraden två gånger då också...men ordförståelsen var faktiskt ganska kul, dock var det ganska lite tid på alla block tycer jag , och varför bara ha 35 minuter på engelskan?, lite snålt tycker jag. Men aa, nu har jag iaf. prövat det, men det går ju typ bättre för alla endra gången, jag pratade med en där som typ hade gjort det 6 gånger! Och sen var det en kvinna som var typ 50 som gjorde det, och sen börja hon prata med alla under rasterna:) kul typ. Hoppas det gick bra för er som gjorde det iaf.:) Sen råka jag missa en rad på ett ställe, för det fanns ju 22 rader, me bara 20 frågor, så det råkade bli en tom rad, men det fick man ju inte ändra sen:(

Aaaa, igår, Annika och Magnus vann. Jag h trodde nog att Laila skulle vunnit, den där siata dansen var ju asgrym!!! Men å andra sidan kunde hon ju typ dansa innan vad jag har förstått, så kanske var magnus värdigare därför? Men det grymmaste var ju iaf. Davids dans, en riktig skön typ:)!

Nu ska jag käka, och sen ska jag hem till Sara <3

ROCK ON!

Cancel

Hur stavas cancel fast i dåtid? inte canceled eller canceld? ngn som vet?

Idag har jag varit i skolan, på enelskan skulle vi skriva en slags uppsats, och då gick emil och köpte frukost till oss, mackor, juice, kaffe, äpple, skinka, mjölk,,..aa väldigt sweet:)
Sen skulle vi ha individuella val- mässa, och jag vet inte vad jag ska välja!! Antinegn väljer jag spanska steg 5, matte E och typ företagsekonomi, eller så väljer jag matte E, Företagsekonomi, Svenska C och Rättskunskap??? jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Det andra valet kanske är roligare, men det första germeritpoäng med spanskan. Vi ska bestämma oss senast nästa fredag, så jag tror jag liksom ska låta svaret gro fram istället:) vad tycker ni?

Sen var jag ju tvungen att skriva idrottsanalysen, som jag faktiskt redan skickat in fast att den ska va inne senast om några timmar:) Men vi skulle ha match nu egentligen, men när jag var halvvägs på bussen kom ett sms att den var inställd, sååå.. då var dt bara att vända, men men kns ändå skönt att det var just idag den blev inställd, för jag hade värsta pressade schemat annars.

Imorrn ska jag skriva högskoleprovet, undra hur det e . K fösöka göra ett test-prov på internet ikväll så jag vet lite hur det e uppbyggt och så. Men det blir liksom som ännu en skoldag eftersom det e typ från 8.20 till typ 16. men men, jag har ju valt det själv. Men grejen e att jag inte vet om man får gå iväg från där man är och köpa mat, för annars mpste man ju ha med sig det, ska ha det för säkerhetsskull. Så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, iaf. relativt.

asså snön!! fetaste juldage igen typ, fast vår på dagen och snålvinds-vinte på kvällen eller vad det heter. ?

Igår hade jag förresten matteprov, och det gick faktiskr bättre än förväntan, hoppas det blir bra grade också.

Måste bara säga att igår duschade T på 3 minuter och 37 sekunder, och sprang upp och ner för trappen, jag måste medge att jag var imponerad. Och attberopå dusch, har ni prövat wellas nya schampo och balsam? doften är typ som när man har varit hos frisören:)

Nu e det let´s dance märker jag, vem tror ni vinner? Magnus eller Laila?

Ha en bra helg <3 <3

YES


Det finns bara ett sätt du kan misslyckas på, och det är att ge upp.

Brian Heys

Något stressad

Heej :)!
Nu e jag tillbaka. Hade matteprov idag som jag var tvungen att plugga till fet mycket, men jag tror det gick hyfsat bra iaf. så det e ju alltid ngt. Sen idag va jag i skolan och så och åkte direkt till träningen, och var inte hemma föräns typ kvart i tio. Var tvungen att gå förbi hos mamma också och hämta idrottochhälsa-boken som jag hade glömt där och nu behöver eftersom jag började med ett arbete som ska vara inne imorrn. Asså hela helgen e typ full med saker, jag pallar inte!! Känner mig så himla stressad bara, jag brukar inte känna mig så stressad, men nu e det som att det inte finns någon plats att ta ett andetag på. Imorrn när jag slutar måste jag dra direkt hem och skriva på isvaksanalysen till typ 4, sen ska jag käka och spela match, och sen komme jag hem kanske halv elva, elva, och då måste göra klart isvaks-uppgiften. Det bästa vore dock om jag blev klar med den innan och kunde skicka in den då, ska försöka med det. Sen vill jag gör att högskoleprov-test på datan också, för jag ska skriva högskoleprovet på lördag från typ 8 till 16 och jag vill typ veta hur det går till liksom. Sen på kvällen ska jag till SA, det ska bli kul:)! Sen på söndag hade jag tänkt att typ köpa lite olika saker, och bl.a. en parfym på rusta, men det kommer jag ju knappast hinna och det erbjudandet går typ ut nästa onsdag! För grejjen är att vi har match på söndagen med samling klockan 11, och det kommer typ hålla på till 16 och sen var det typ ngn fotografering, aa jag vet inte riktigt. Så hela den dan går ju typ bort till det.. och sen e det talet tills på tisdag,., OKEJ, men HERREGUD vad jag winar!!! nu får jag ta att locka on the bright side of life,.;) jag får härda ut den här helgen, och nästa vecka, och sen e det lov, fast det e också ganska speckat,. ajja mer om det sen, för nu måste jag får mina 8 timmar, som dock kommer bli ca 6,5 . men vad ska man göra.?? SOva får jagg göra på söndag då jag typ ändå inte kan göra ngt annat. 

Hörs och syns mina vänner!

Bada, bada, BADA, jag vil ha sommar NU!


GLAD

Hej! Nu har jag varit och tränat, fick berömm på en grej, så jag känner mig så glad:) Det var ganska kallt ute och planen var hal, men man får göra det bästa av situationen, den var ju iaf. plogad.

Sen började jag kolla på hur sommaren såg ut, och den känns redan fullspeckad, veckor dit, och veckor hit, man vill ju ha lite tid hemma och bara chilla också! Jag ska ju jobba, trodde jag iaf. men nu vet jag inte hur det blir med det. Vi ska åka till italien nu på påsklovet, och då vill förreningen att vi ska hjälpa till på fotbollsskolan en vecka. Jag tror iof. att det kommer bli kul, men där gick en vecka bort som jag hade tänkt jobba. Sen e det massa grejer inplanerade, typ gotland, där jag vill va minst två veckor liksom, Grekland och Helsingborg. Sen är det typ 4 veckor kvar sådär mot slutet av sommaren, och typ en av dem ska vi ju fiska kräftor. Aja, vi får se hur det blir. Det är iaf. klart att vi ska med till italien nu v 15, så det ska bli kul, hoppas det är varmt där. Jag vill ha sommar nu!!!

Imorrn e det gympa och grejer, uppe innan tuppen och sen blir det till att råplugga matte hela kvällen, känns kul;) Nu ska jag sova så att jag är pigg som en lärka imorgon!

Tora och Sofia har visst lite att reda ut;)
PUSS

Älskar du livet?

Nu har jag slutat idag, känns riktigt jävli nice:) om jag inte skulle varit i skolan idag så skulle jag typ ändå gått upp nu, så det är som att ha ledigt hela dan ju nästan. På tunnelbanan hem var det en snubbe som typ ställde sig upp och letade efter ngt. sen mima han ordet fan. Sen ringde han till någon och sa att han hade glömt nycklarna i dörren, men sen fortsatte han att leta och då hitta han dom i jackfickan...pinsamt..nej men då fick jag mig ett gott skratt, hihi:) Om ni också vill ha er ett gott sktatt så rekomenderar jag att ni lyssnar på Älskar du livet med Björn Kjellman. Lyssna noga på sticket där han säger länge leve livet på olika språ, och sen jaaahh, då skrattar man gott.

Sen ska jag göra pannkakor till lunch, ska prova med vaniljsocker i som Lisa lärde mig, för det blir typ jättegot:) Sen ska jag kolla på Ballar av stål också för det verkar askul! Men såklart e det ju matte som gäller också. Men sen vill jag ju också kolla på Robbinson och Andra avenyn, men jag lär ju hinna det meed. Och sen ikväll är det ju Den rätte för rosing och Desperate housewifes också. Men jag får spela in dom eftersom jag har räning. Mycket ska hinnas med.

CIAO

Trött? Jaaa...

Nu har jag varit och tränat också. E fett trött. Känns som jag har lite hosta, så det bästa är ju att sova som jag ska gör alldeles strax så att kroppen kan återhämta sig och bygga upp immunsyatemet igen. Tror jag ska gå upp typ fem minuter tidigare och koka gröt, men jag kommer säkert inte palla. Fast nu lovar jag det här, så då måste jag:). Jag kommer säkert vara fett hungrig då, för jag e helt slut nu, vill bara lägga huvudet mot kudden och slockna. Det snöa ju bajs idag, så vi kunde inte träna på planen. Det blev löpning istället, men det var faktiskt lite nice, för jag fick värsta flowet i slutet så det var ju iaf. skönt. I mitten skulle vi springa maxlöpningar typ i 150 m, och dom va inte att leka med assoww! Men som vanligt lika nice när man e klar:)

Sen på t-banan hem var det typ fett segt, undra varför? Först körde en typ bara på enspår, eller den va iaf. tvungen att vänta på mötande tåg, fatta nada och det gick fett segt. Sen va det 12 minuter på tåget vid typ halv nio, men till min stora glädje var det bara tre på tvärisen, så jag tog den istället. Men på tunnelbanan såg jag några som var jättekära, så gulliga:)

Imorrn har jag bara en lektion på morgonen och slutar typ 9.30 så det känns riktigt fetnice. Men sen ere bara hem och plugga matte typ hela dagen eftersom det e prov på torsdag och jag ligger lite efter i min planering, eller ganska mycket, fats det tar jag igen kvickt som attan:) hoppas jag iaf. Skulle va så jävla nice om jag fick värsta flowwet och bara räkna klart alla uppgifter. Man kan ju alltid hoppas.

Men gud vad kul det är när folk kommenterar, och bra Tot att du stickar  till dina promises <3  Nu ska jag sova för imorron e en ny dag:) Måste förresten få lite pling på att lägga upp bilder så att det inte bara e massa text, men pallar inte nu, något att se fram emot va?;)

GODNATTPUSS

Måndag

Heej!:)

Idag hade jag typ två lektione, eller två och en halv kanske. På svenska var det typ 3 st som skulle ha uppsamlingsheat på proven, så resten fick typ sitta utanför, fast alla gick förutom jag Malin,Nina (numera ninni;)) och Lisa. Vi satt där och tralla lite och lyssnade på några som dissluterade om Michael Jackson var pedofil eller inte, och ngra andra som var rix morgonzoo, och så fick vi önska låt:) de va lite kul. Men vi skrev iaf. klart våran fysik-labb, så det var bra, fast ingen gillade mitt diagram, som jag tyckte va fett snyggt:).

Sen åkte jag till globen för jag skulle ha spanska sen. Där hitta jag värsta fina byxorna som jag tror jag ska köpa:) Sen hade jag spanska och vi skulle llyssna på ngra som snacka och svara på frågor om det, fast grejjen var att dom prata assnabbt, så typ ingen hörde vad dom sa., men men det lät typ som det var snabbspolat.

Nu e jag hemma iaf. Har precis ätit en toast, med mörkt bröd:), man känner ju typ ändå ingen skillnad när man toastar dom, PRÖVA!:) Fast nu ska jag typ äta middag om 30 minuter för jag ska träna sen, och nu e jag typ mätt, aja, det fixar sig alltid, det löser sig nog (någon som känner igen denna låtfras?)

Nu har jag iaf. skickat in mitt PM till svenskan, så det känns bra:) det blev övningsköra-texten och bilden på framsidan, fast själva talet är långt ifrån klart, fast jag har en ide som ligger och gror i huvudet mmm, det kan nog bli riktigt bra;) skojja.. nej men som sagt det löser sig.

Har typ fett mycket plugg den här veckan känns det som, och andra saker som jag måste göra. Jag borde typ skriva dom på en lista och pricka av, tror jag ska göra det.

Sen vill jag bara önska lycka till till Malin och NIna imorrn:)

SE YA!!

Jannike!

Kollade på Wipe out , och hon jannike, linda rosings kompis lekte ju alla i hinderbanan! Klarade nästan alla hinder skitsnabbt ju, och typ denenda att  ha klarat alla fyra bollarna, way to go! Synd bara att han rallykalle typ puttade ner hene från munken och sen blev den svenska representanten. Jannike hade säkert vunnit:) . Och illa för han dansken som typ knäckte ryggen i sista hinderbanan, nej inte riktigt så illa var det, men det såg inte skönt ut. 

För att avsluta denna dagen vill jag bara säga tack till Sofia, Tack! <3

GODNATT


Vad e nu detta?

Tjenixen!

Trodde det var slut med snö och sånt nu, men tydligen inte. Det stod ju i tidningen typ igår att det skulle bli snökaos igen, men det pallar man ju inte med. Men det kanske smälter tills imorrn kan man ju hoppas:). Det har ändå känts ganska mycket vår den senare delen av veckan utan snö och helt torrt på gatorna. Men vädret är som sagt inte alltid att lita på. Men man får försöka göra det bästa av alla situationer, för det är ju ingen ide att sträva för något som ändå inte vi kan ändra ( någon som kände igen låtfrasen förresten).

Ikväll  är det väl beck på tv? JO jag hoppas det iaf. Jag tycker det är bra att man liksom har något att se fram till på söndagskvällen också, även om jag redan sett nästan alla beck-filmer. Men ändå. Folk brukar alltid säga att dom tycker att svenska filmer är så dåliga, men jag tycker nästan alltid att dom e bra, förutom typ....men ååå nu kommer jag inte ihåg vad den heter. Micke Persbrandt var iaf. med och det var typ sämsta filmen ever, typ ngt med gangster kanske den hette, ngt åt det hållet. Någon som vet?
Men det är iaf. myyzigt att kura ihop sig i soffan till en beckfilm:) Undra vilken det är idag?

PUSS


Lite statistik (testar)

70 besökare efter ca 20h




Lite söndagsmusik <3


Vädret, en klurig krumelur:)

Hej igen!

Imorse när jag hade ätit frukost så kom mamma ner ock frågade om hon skulle göra ett ägg till mig:) då blir man ju bara så glad. Har försökt komma på ngt att tala om på mitt tal, men jag känner inte direkt någon idevåg om man säger så. Kanske blir bättre fram åt kvällen, brukar faktiskt vara så. Men jag har iaf. haft lite flow på matten, och det sitter ju aldrig fel;).

Såg precis nu att det var 10 plusgrader och fetaste solen i Zell am Ziller i Österrike där jag var och åkte skidor på sportlovet. Fett nice och vara där nu liksom. Fast snön kanske inte e lika skön som den är när det e kallt, aja, men omväxling e u iaf. kul:)

Hoppas ni har en riktigt rocking great sunday!!! ( Tack S för att du e fett engagerad i min blogg, puss på dig <3)

Hej nya dag!

God  morgon!

Nu sitter jag och äter frukost. Mackor med bregott och ett glas oboy:) När jag kommer ner till frukosten är jag liksom alltid hungrig, men det finns typ ingenting som jag r sugen på!? Det bästa är ju om pappa kokat ägg:) mums, typ den bästa frukosten, fast det måste var hårdkokt.

Idag måste jag ta tag i mitt tal som jag ska ha på svenskan, vet inte riktigt vad det ska handla om, och jag måste liksom skicka in en sammanfattning på det tills imorrn! Man kan ju typ alltid snacka om miljön eller mänskliga rättigheter, men det gör typ alla alltid käns det som. Fast mänskliga rättigheter kan iof. vara rätt brett. Aja får se hur det blir.

Måste bara säga att jag e väldigt exited över den här bloggen:) :) Men hoppas ni får en toppenfrukost!

HEJ!

Hej hej hej:) välkommen till denna blogg. Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva såhär i det allra första inlägget men när tiden e rätt kommer det att komma mer:) håll till godo! :)

RSS 2.0