popcorn

Hemkommen från träningen i säkert förvar. Nice idag, då vi skippat tretimmarsträningarna och endast kör enkommafem timmar. Gick som blixten. Efter träningen chillade vi med en buss senare och poppade poppcorn innann vi masade oss in i duschen och sedan iväg till bussen.

Imorrn blire fikis hos sars, nu ska jag finslipa mitt rocking speach inför iomorrn;)


Jess och Empis               Jojjo och Linnéa


Emily                             finfitn´t

H E M

hola amigos!

nu är jag hemma igen och bara chillerillar. Hur ska det förresten gå med mitt högtidstal på ons??? ngn som vet?!!

jajja, I fredags efter skolan åkte jag direkt till hornstull och träffade fotbollsbruttorna. Vi handlade mat och var oense om mängden självklart, men till slut blev det fett lagom?! Sedan vandrade vi över gatan hem till empis och agade och åt maten, jättemums! Sen blev det alias, och AK och LInn kom dit också. Jag och AK krossade alla på alias, vann med hästlängder! ;) Sen va det STC och sedan sängdags för samtliga. Jag och em fick typ garvatacker, men till slut lyckades i alla fall jag somna med i min sommarsovsäck;)

Lördag morgon uppstigning vid 7. Sedan gröt till frukost och sätta sig på halvsovandes på bussen ut till Älta. Thina joinade på bussen:) Sen va det träning följt av lunch och galet chill. sedan match på em. Vinst med 11-2 alltid nice!

Efter detta svidade vi om och kvart över tre rullade bilarna fån IP. Till....jag trpr det hette balbreaker som ligger vid kapementsbadet? Där körde vi trekamp, och jag kom delad 4:a medn jojjo, inte fy skam det:) Efter detta var alla dödens hungriga, fotbollsspelare som vi är. MIddag serverades på vapiano i stan, mums med pamacotta till efterrärtt:) Sedan hem till empis andra hem en snabbis innan jag vek av för att träffa sara vid mariatorget. LIte sen gick vi tilsammans till toras skiva där vi spenderade resterande tid av kvällen. Hem rätt så tidigt + sommartid, vid 3 släckte jag lampan hemma i min egen säng.

Idag har jag självklart övningskört en bra runda och gjort ytterligare en säkerhetskontroll på mammas bil. Tycker att jag får till rondellerna nu faktiskt med ut och prejja en kvart innan man ska ut, asså om man ska till vänster. :) nu ska jag köra ett övningstest till, sen ere middag, hoppas p å ngn bra film ikvällpå tv.. PUSS PUSS GULLESNUTTAR!!

borta bra..

HEI

Igår va det våffeldagen tror jag bestämmt, åt jag våfflor??.,.,, såklart! godast med jordgubbssylt och grädde:) På dan va jag först på bilskolan, sen hade vi skoprovning med laget, fast det enda som vi fick var umbroskor, så jag hittade inga bra. Mina nike e bäst!:) doch plockade jag på mig ett par mv-handskar.

Nu efter lungch drar jag till skolan. Sen åker jag direkt hem till empis och sover där + halva laget. Imorrn är det träning och match, och sen middag fram emot kvällen, gott! Sen drar jag dirr till toras studentskiva. Nice att komma dit med fotbollsväskan...;) menmen

Igår köpte jag övnings-teoriprov till körkortet, ska nog prova ett nu:) får se hur det går:)

Ses och hörs på ett eller annat sätt, PUSS PUSS

BATTLE

yo bloggen!

Nu var det ett tag sen känner jag.. men det har varit mkt att stå i. Träning varje dag denna vecka typ. Träningen igår var sämsla, tråkigaste mest lama på levighet, men idag var det riktigt kul:) Vi tänkte ju langa "sleepover" till fredagen på det tänkta träningslägret som nu togs bort, men vi tar det iaf.:)

Imorrn skippar jag skolan. Hade bara en timme iaf., ska fixa riskettan istället, blir kul. Nu har jag precis ätit midaggh och sitter och glor på kvällsöppet med ekdahl. Fredde och mona battlar. Man måste ju vara med på noterna nu inför höstens val nu när man är myndig. Båda har väldigt bra tugg i käften, men det är svårt att ta in riktigt all den infon som dom pumpar på en gång. men men, måste ju bli lite allmänbildad, så nu ska jag slå på ljudet igen, adios amigos!


rainy day

woho

nu regnar det ute, bara så ni vet.

Har ngt med fotbollen varje dag denna vecka, så ingen tid till annat typ. Kul att jag typ e förkyld också, ska jag verkligen träa idag? jajja, jag får se. Kanske blir lungn eftersom vi hade match igår, och i lördags och tränade söndag. borde vara. tog iaf. sovmorgon idag. Ska packa mina saker så jag kan åka dirr till träningen efter skola, och sen hem till mamma. jajja, better get going

deluxe grandé!

Fett pro jag e!.,, gjorde grymmaste nacho deluxe, men dom blev as-grande;) Nu trippar jag iväg till sars, tjo´s!<3


wake your as up!

Blev tidig morgon idag:) Upp med hönan kl 5:40 för körlektion vid kl7. Det gick bra faktiskt, börjar bli redo för uppkörning sa han:) ska nog ta typ en lektion till eller ngt åt det hållet. Sen vandrade jag till skolan,. Va där halv 9 i mkt god tid. Prov kl 9.40. hoppas det gick bra. Sen hade jag inga mer lektioner för dagen eftersom jag kirrat alla uppg redan::) SÅ det blev hem, handla på vägen, och sen ssoooofta! Har precis stöttpå ytterligare en störd dator, vad är problemet. kan inte allt bara funka istället? Tur att jag har min panther iaf.:)

SKa kolla på kemilabben nu som jag lovat molle, sen då? vem vet,?

Nu håller snön på att smälta bort iaf. såg att det skulle regna på fredag, får se hur det blir. Förresten blire åre på påsken, fett nice. later


slime?!

hola!

Nu börjar det bli sovdags. Har vart och tränat haha, de va kul! Det e nästan som man bor där lite, ganska myys. Man har sin korg med sina grejjer, och man får alla kläder där. Omklädningsrummet är faktiskt riktigt trevlligt;) Men ska jag säga vad som hände när vi kom dit? asså inte väärsta grejjen, meenn..., Iaf. när vi kom in i omklädningsrummet hade det ju fastnat en massa snö under skorna. Men grejjen var att det inte var snö.! Det va typ slime! Typ för att man inte skulle halka eller ngt, men helt wacccko! Så blev det en mjuk kladdig slimekudde under fötterna, nödvändigt. Men men, det finns värre, mycket. Sen var det dusch och hem, vi fick gå tidigare, för många va sjuka. Assoft med partey i bilen på vägen hem;) ja sen har jag fixat och donat. Har spelat in desperate och cougartown, så jag får kolla på det sen, den som väntar på ngt gott...

Har ni förresten tänkt på en sak!? När man kollar ut genom förnstret är det vår, solen och det. Men sen när ma  kommer ut e det typ 5 minus, burrrrr!!

okey, nattnatt!! <3<333


!!!11

fuckkkingjävlaidiotanslutning. när man behöver det så funkar det ju fanfan fanfanfanfanafan alsriiiigggg1!!!11 Blir inte ni fett irriterade på det. Man kan ju inte göra ngt, för det är ju jävla osynliga signaler i luften osom inte fucking funkar.... asså det måste vara den andra datorn. tur att jag aldrig anv'nder den. största idioten.

japp

You folks!

vad händer?

Själv har jag fullt up mmed kemin??! varför är det som det är? är det här mkt svårare än det vi gjort innan, ja! det vill bara inte gå in!. Man får väl hoppas på att det på ngt vis har gjort det iaf. även fast det inte känns så, vanliga turen;) hah-. annars va det schuule idag, sen har jag fan pluggat på detta hela tiden, seegt, nu blire dusch tror jag minsann:) träningsledigt idag. puss puss

Den här kör vi på musiken, den e bäst!


damn!

Har verkligen svullat idag, eller ikväll. Feting lasgne-middag, min favis. Detta följt av prinsesstårta i mängder. Sen melodifestivalhäng hemma hos tudden med chips och godiz, nize!

Annars då? jag har spelat match, vinst med 5-1, känns bra, rena sommarn på planen. Imorrn blire järnet på kemin och träning. Min helg har så långt som tills nu involverat så väl ambulans som bilkrock, but i´m still standing srong!

se ya loozzersss<33!!


nog

nej! nu får det vara nog! har suttit med mitt PA hela kvällen, men nu har jag få någorlunda spejj på det, såå det ska nog fixa sig. SKa vis 10.30 imorrn:)

Kycklingen som vi skulle äta till middagen idag va dålig, så vi gick och chacka pirra istället. Nu e jag rejält hungrig, men jag får npg allt hålla mig till frullen.

Spelade ju DM idag, kan inte säga att det gick överdriver bra, men snyggast va vi iaf. damn vad jensen har satsat på matchställen!

Imorrn blire sovmorgon, sen skola, sen middag! see yaa all! nattzzzz..<3

back in the game

Yo bros!

Hemma igen efter en minst sagt kul kul kul sälentripp:)!! SOlsken tre av fyra dagar, and i love it! Men verkligen, att åka skidor är en av de bästa saker jag vet. Man kan bara cruisa fram i backen med världens fart, men ändå är det så hmla soft! RIktigt bra sällskap, och riktigt bra väder, vad mer kan man önska?! <33








morgon

häi på er!

Bright day today! ljust så att man bländas nästan. Pallar inte löpa idag, känner verkligen inte för det, så jag skippar. Nu måste det bli lite kemi. Sen måste jag packa. Sen får vi se hur det ter sig. later

KID SVENSK


PK

Idag har jag varit ute och sprungit, jobbat med mitt PA, och sen tog jag och sara en fikis i PK-huset. Nu sitter jag och kollar på Kid Svensk.



hets

Tenixen!!

Sitter och försöker beskära bilder såhär på morgonqvisten, inte. Tror jag kommit på ett sätt nu som kan funka. Känner mig ändå lite mer tolerant för datorernas påhitt nu efter en snart en halv termin i datakunskap;) Nu täkte jag nog gå ut och ta en springrunda i snöyran, men det är mycket annat som måste göras också, usch! det e ju ändå lov!! bara att gneta på. får se vad dagen ger, hooppas ni har det bääst!! sseee ya!!

RSS 2.0