I´m back!

Halloj.

Oj, seg upppdatering där, men det har ju hänt grejjer;) nee, men virus-programmet på min dator gick up för två dagar sen, så jag har inte velat interneta på den, och den stationära är inte riktigt min grej längre även om den ändå är rätt nice:)

Jaa, i tisdags fyllde jag år iaf. KUL! Då vare partajj vill jag säga;) alla va där! haha, men jo typ alla var här, släkt och vänner och så. Vi hade lagat en kycklinggryta med cocosmjölk som iaf. jag tyckte va asgod!! Tille efterrätt var det såklart marängswiss!!; yay! godaste mixen:)!! Sen vandrade vi ut, och jaa, dom som va me vet vad som hände:) fick iaf. använda mitt leg för typ första gången, så det va ju trevligt. Måste iof. göra ett nytt nu, palla liksom. Egentligen är det konstigt att det kostar att göra pass och id-kort och sådär, det borde vara varje människas rätt attt ha legitimation ju, det borde va gratis.

Okej, men idag e det nb¨år, jag har käkat med the family nu, asgott! ska träffa saris vid 11 och sen in till Lord:) vi höres!:)

Puss


TORA








wainit

Det va jävligt mkt gnäll idag va?

Imorse steg jag ju som sagt upp tidigt och gick och tränade, det va nice. Körde både måndagens spänstträning och intervallerna för söndagen:) + mage, rygg och armar, så sen va jag rejält trött. Tog lång tid på mig att komma därifrån, för jag pallar ju inte stressa;) och sen har om ju bastu där också:) Sen va det hem och handla massa mat, som hem igen och åka och hämta dom där borden som vi hyrde igår, och sen laga all maten, hoppas det blir gott!! E trött i ögonen redan nu, så jag hoppas jag kommer sova gott:) PUSS


TOra 18 gummzz!!


upp upp och iväg!

Igår kunde jag verkligen inte sova. Det e fett jobbigt när man inte somnar ju. Gjorde lite mental träning eftersom det är det mitt projektarbete i MTn ska handla om, (just det, när ska jag göra deet?) Men det funkade inte heller.. Jag har väl antagligen sovit för mycket, typ 10 timmar varje dag. Känns som jag gått upp mitt i natten nu, men ändå fett bra. Somnade kanske 4 och nu upp vid 8, typ 4 timmars sömn, men jag e inte trött! yes! Ska iväg och träna, och har precis kolat öppettiderna, 06.30 till 21.00, så det e lungan. Har precis ätit havregrynsgröt så att jag står mig:)

Jaa, igår gjorde jag inte heller mycket, börjar kännas segt nu, måste hitta på ngt. Typ gick upp jättesent, och innan jag visste ordet av var det kväll. Va hos sofia lite, men sen mötte jag T och köpte thai, gott! Sen chillerillade jag hela kvällen, och kolla på tv och så. Tittade på damernas detektivbyrå, var sådär, ngn som såg den? Tyckte den var ganska dull iaf. men men.

Gud va bra att jag gick upp 8!!

hell yeah, I´m a rockdiva!

Häj!

Vad gör ni? Själv har jag inte gjort ett piss. Har fått en gitarr förresten, så nu ska jag bli en riktig rockdiva;) hah! Jag och mamma har varit i en bod till villaägarförreningen och lånat bord för jag fyller år och det ska komma folk. Vi lånade även bort till  studenten , nu! Men varfför inte liksom? Nu ska jag vadra över till Tora förresten och sedan vidare till sofia. Får se vad som händer sen, bye bye baby´s!



tofflorna<33


segt.

Hej där!

Helt seg dag. Har inte gjort ngt av nytta. Men det e iof. bra det kanske ibland. Gick inte ens utanför dörren. Imorr ska vi som sagt vandra över till pappa vid två. Känner mig lite rastlös, eller att jag behöver röra på mig,, så jag ska nog kirra det imorrn. Gymmet e ju stängt, men man kanske drar på sig understället och snöskorna och tar en runda? mmm, jag tror nog dedt. Vill åka pulka också förresten, det e ju roligare än man tror, e det ngt som vill åka med mig, kommigen nu!:)

Nu ska jag iaf. natta så att jag kan komma upp skapligt imorrn. Nattzz<33

25e

Hellow homies;)!

Hade ni bra julafton? Min va iaf. bra. Lungn sådär, men hade faktiskt inte den där riktiga julkänslan ändå, ngn som håller med? Fick iaf. en rubiks kub av min bror, som jag var helt upptagen med hela kvällen:) Vet hur man löser 2/3 av den, men måste bara lära mig finichen också:)

Idag blir nog väldit chillig dag också, förresten så hade jag ställt alarm på 10.30 för jag inte vill gå upp 12 varje dag. Men när tror ni jag vaknar? kvart i tolv! tror min mobbe börjar bli lite schleeten, när den bara inte ringer sådär. ok för den här gången, men tänk om jag skulle upp och göra ngt viktigt. Nu hinner det ju typ bli mörkt tills man har ätit frukost!!? Är det förresten ngn som vet när den mörkaste dagen på året är?

Imorrn ska vi hem till papp och ha en till julafton kan man säga med f och f också:) So long friends!


Jul, jul..

Idag är det julafton. Sov läänge.. Sen gick jag upp och åt lunch:) gröt såklart. Sen öppnade jag min julstrumpa, hihi, där i var det marabou, dime, en tandborste och shampoo, nice tomten!

Känns inte som det är julafton idag ändå, hur känner ni? Är det samma känsla som det brukar vara? Ja e ju iaf. hos mamma, s jag har ju aldrig firat rul på julafton i det här huset, så det borde ju iaf. va annorlunda:)

Nu ska jag borsta tänderna och så, men vi hörs sen hörrni! Puss och Kram<33


God Jul!


Dan före dopparedan..

Nämen tjena!

I morsen blev jag väckt kvart i 8, inte kul. Gick upp vid 9 och käka. Drog sedan iväg till gymmet. Pallade inte stressa, så jag tränade ett tag. Sprang sammanlagt 8 km, cykla ett intervallpass på 20 minuter + mage rygg och armar:) Måste ju utnyttja gymkortet innan det går ut till nyår:) Kom dit vid kvart över tio, åkte där ifrån vid kvart i ett, men som sagt det e ledigt, så stressa ej!

Sen åkte jag hem och åt lunch och bytte kläder, och sen åkte jag in till Sofia och Sara i stan som satt och huttrade på en bänk i kungsan;) nej skojja, i kungshallarna va dom och åt lunch. När jag kom dit va dom i princip klara, så vi gick vidare till lite olika ställen, bl.a. Akademibokhandeln och Hm home, har ni varit där förresten? Sen tog vi tuben och kom hem rätt skapligt. Svänngde förbi pappa och kollade på topmodel och eurosport watts, ganska kul;) hehe.. Sen hem till mamma där granen va klädd, och käka middag. Undrar om jag ska sätta på en film kanske, hmmm, trött e jag ju som vanligt också;)

Imorrn är det julafton:) Vad ska ni göra?  Jag ska va hemma hos mamma med lite släkt bara, och sen två dagarr efter jul ska vi till pappa, med dom andra:) Har typ ingen aning om ad jag ska få, har inte önskat mig så mkt. eller jo lite, men jag pallar inte ha ngra förväntningar. Samtliga, ha det bäst!


Julmyz

Sitter hos magd och julmyser. Vi har precis klätt granen med ljus! Nu har vi poppat popcorn, sånt man kan äta hur mkt som helst av:) Idag blir det med säkerhet sova tidigt, 12 sharp alltså:) Natti på er! <33

unique

För att vara oersättbar måste man vara annorlunda.

Stan med maggan;)

Har träffat magda i stan idag. Vi gick runt och kollade, jag köpte en klänning, magda köpte ett kort och gick till optikert där jag snodde godisar, mmm.. Skippade lunchen idag, så härligt med tidig middag:) Sen ska jag ta mitt pick och pack och dra hem till mamma, ikväll ska jag dock hem till magda:) Jag och T har förresten klätt granen idag också, FINT

God N.

Blev inte sova tidigt trots allt, fel av mig. Har städat mitt skrivbord nu, asså på datan, så nu e det typ helt tomt! nattz på er <33

Marvinsklubben!

Ikväll va jag på fika och spelning för marsvinsklubben:) Väldigt trevligt och mkt kakor!! Två set med klädbyte inplanerat:) Sen va det överraskning med hemlig gäst..:) det va en tjej som blåste eld, coolt! Hon fick typ tändvätska i ansiktet efter ett tag, så det blev lite flammor i ansiktet, såg inte kul ut för henne, men det gick bra:) Det var svinkallt ute som ni säkert vet, och när vi skulle hem missa vi precis tvärisen. Så vi tog den åt andra ålet istället och tog tuben hem istället:) Så nu e jag hemma:) vet inte om jag kanske ska sova tidigt idag, vore skönt faktiskt:) mmmm.. lite bilder från kvällen:


Marsvinsklubben




Stan mm.

I morse tänkte jag egentligen gå upp skapligt och tagga iväg till gymmet, men så blev det inte.. Gick upp halv tolv, och skulle egentligen träffa sofia vid elva? Men hon va också lite seg i starten, så kvart över tolv tog vi iaf. tuben in tilll stan. Vi vandrade omkring, men så småning om blev det libanesiskt i Kungshallen:) Gott! Vi gick runt lite mer och jag köpte en julklappis:) mkt. istappar från taken, gäller att akta sig! Sen gick vi till ringen och drog runt där lite, och såklart in på ica i en evighet, och jag va astrött.. Sen va det hem för käk!


20 DECEMBER 2009 22:18

Hej ni!

Idag klev jag som sagt upp ca 5.30, inte nice! Sen driig jag iväg och spela cup. Första matchen va kul, men sen spåra det lite om man säger så.. men det var iaf. kul att ha en dag med laget, och sen träffa jag foök från mitt gamla lag och min gamla mvtränare som jag snicksnackade litet med:) Så jag e ändå nöjd med dagen. och sen kom jag ju hem mkt tidigare än vad jag trodde vilket betydde att jag kunde följa med till mina kusiner som fyller 20:e och 22:a :) Så jag spenderade kvällen där, eller en del av den iaf. Jag lyckades somna i tv-rummet, men sen kom T och skrämde mig så jag skrek, asså han tycker att det e kul för att jag skriker, men va fan ska man göra, bättre det än att bli stum iaf.

Ska nog gå och lägga mig snart för jag e trött. Ska upp och träna med Linnéa förhoppningsvis:) sen bkire stan och sen julfika, klockan 18, bara en fråga, varför ligger fikat på middagstid?;) Vi får se vad resten av veckan bringar, spännande..

inte ok..

E nu uppe, hade ställt klockan på 5.30, men den ringde inte! vaknade istället av ett sms från linnea att jag kunde få skjuts av henne:) så nu behöver jag innte åka förens om ca en timme. :) Ska ju spela cup över dan, så jag sitter här och äter en bra, men inte så god portione gröt så att jag ska stå mig ett tag iaf. Hann fan bara sova i typ 3,5 tim!, så pigg som en lärka e jag självklart nu..


just dance.

FUCKIIIN DANCEMIXXX


Saab


Hade velat att min bil skulle vara en Saab!!

S- äker
a- lltid där
a- ction
b- äst


Tung bas



Tung bas på Odelbergarn- 23.40


Spotify

Jag är typ sist med spotify, jag vet.. men <3 it :)

Jag och sofia sitter och mixtrar med lite saker vid mitt köksbord:) Inget plannerat idag, men det e ju nice eftersom det e ändå första lediga dagen . Imorrn ska jag spela cup och det e samling 7.30 såå, ja men det blir kul iaf. så det e bara att pallra sig upp!!:)

Nu har jag iaf. köpt nästan alla mina julklappar igår kväll, thanks to sars, bara till T kvar, yes! puss på er!



Avslutning final!

Yo folks!

Nu har avslutningen ägt rum, HAH. Ett skämt att vi låg först i "utspringningsjakten" meen jag klagar inte;) Här kommer lite bilder för attt sammanfatta dagen:)


Fika med Nina och Malin innan avslutningen, sweeet:)


Och vilka vandrar in? Ser ni eller? Jag kände igen Andreas blonda huvud så fort han klev innanför dörren;) och Catja såklart. OMG OMG!!


Sen gick vi vidare till avlutningen! LEADERS!


Efter det vandrade jag vidare till ringen och mötte Sara och Sofia:)


Nu e jag hemma igen och julmyser med sofi och sars och emelie tittade förbi mee:)

GOD JUUL ALLA!!

Avslutning

Ska träffa molle och ninnie vid 12, so I better get going!


bio

Heej! har ni saknat mig?;)

Nu är det jullov! Har precis skickat in min sita gjej:)

Jag och sofia tog en bio nu till kvällen, myz i biomörkret:) Vi såg "Flickan som lekte med elden":) Nu måste jag läsa den tredjeboken med så jag kan se den också. På ett ställe när Lisbeth blev överfallen av R.N blev det jättehögvolym, och läskigt, så jag skrek värsta tjejskriket, sofia tyckte att jag skämde ut henne.. men det e ju bara reflexer faktiskt, och det e ju bra att ha bra reflexer. Nu blire bonde-resan, med pankisar och siirap, MUMS! See ya folks!


hihi..


bio!!

lunch

Tjaa!

Kom precis hem från skolan. Vi va typ 8 pers, och sen hade jag fek och klara ett läxförhör. så då behöver jag inte kompletera sen efter ju, känns bra! Tog typ en evighete att komma till tbanan, och sen när jag väl kom dit såg jag att mitt tåg precis gick, men det var typ 5 min sent. Men sen var det så långt till nästa att det inte ens stod, så jag fick vänta i mer än 10 min till, men det gjorde inte så mkt idag. Torsdagar e nice asså. Slutar vid 12.25 och ingen träning, helt ledig dag känns det som även fast jag va i skolan. Nu håller jag på att laga llunch. Potatis (asså älska potatis<3), ködebullar med stekt ägg och lingonsylt, gott va?!:) Sen ska jag nog mysa ner mig i soffan och kolla på PH och sen bonde, kanske tar lite glögg sen också, det vore myyz. PUSS


snow wow!

Om jag sa att det snöade jävligt förut, så e det ju ingenting mot nu!! asså ser ni! Litte spännande imorrn om det blir kaos och allt står still, vem vet? Fett myyzz såhär när man e inne:)

Förresten, på uniceft hemsida finns det julklappar som man kan köpa, eller aa, man ger dom till dom som behöver det, typ gröt, vätskeersättning, vaccin etc. det e ju faktiskt fett bra! jag skulle typ kunna köpa det och ge till alla istället! Alla borde fan göra det! iaf. om man tänker köpa ngt onödigt till ngn för typ 50 spänn, då kan man lika gärna skicka iväg 10 kg gröt som räddar liv! Jag ska iaf. köpa ngt sen efter jul, det lovar jag! fast då kanske de inte finns kvar iof....hmm.

Check this out!: http://www.unicef.se/stod-oss/gavoshop



Kyleffekt -20?!! brrr..

tjo bro´s!

Precis hemkommen från träningen:) blev helt slut, vet inte varför?? det va ju bara en vanlig träning. Intervallet, vi körde 14 km/h idag, duktiga, dock bara tio st, men men. Vi skippade mage idag, för det körde vi i måndags och så körde vi rygg och armar istället, ska ju klara en chin sen!! asså jag va fett tagad förut på det! e det fortfarande, men det känna som det går segt. Men faktiskt, jag har blivit bättre på armhävningar:)

Känns som jag inte ätit någontig idag. Typ en vit macka till frulle, halv pastaportion till lunch och sedan två bananer, en för och efter träningen, det krävs dock mer för att driva den här kroppen;) så nu blire mat! Pap e på julbord, vill också ha julbord, inte ett enda i år än ju, julen känns långt borta även fast det bara e typ 9 dgr, OMG!då fyller jag år om typ 14 dagar:)

Idag i skolan har det vait rätt soft. Först kemi, vi gjorde typ inget, eller jo lite, just det, måste checka min inbox! Sen va det lunch och sen matte. VI fick reda på proven som ju gick sämst, för många inkl mig. HAH. Tydligen e jag klar G, så sen får jag typ det betyg jag får på sista provet fatta jag det som, men egentligen, vad betyddet det vi gjorde innan då? va det bara "övningsprovn" då eller? aaa, tål att tänkas på.. Jag ska iaf. satsa järnet, asså verkligen, komer aldrig att nöjja mig med mindre än ett VG, då e det fan stöört!! Fick tips från molle att kolla på gamla nationella prov, så det ska jag göra, taack:) eftersom han typ har tagit från dom hela tiden. Annars gäller det väl att repetera ochså, och sen fixa fusklapp. Asså tillåten:) Annars va lektionen helt ok vi jobbade ju inget, förutom jaa, vissa saker, kurragömma med min bok, klotter i min kalender, stickskador på mitt block och plundring av mina fickor, KUL.

På fredag e det avslutning, ska bli skönt men skulle kunnat köra en vecka till, lätt. Man vill liksom spara lovet till då det verkligen behövs, fattar ni? Men å andra sidan e det kanske för att det blir softare nu eftersom terminen går mot sitt slut, vad tror ni?

Nu e jag som sagt var riktigt hungry! ENJOY!

snökaos nästa..

Jäklar vad det snöar nu! iof. härligt om man har rätt kläder och så, men annars blir det kallt och uschligt! Men när man e inne e mysighetsfaktorn hög. Snart blir det skidor igen, eller snaRT och snart, på sportlovet ska jag till Zermatt:) NICE



Hoppas ni njuter av snön medan den varar:) eller?

snö idag

Idag var det snö när man vaknade. Har blivit riktigt kyligt under dan nu, inte så att man vill vara ute precis någon längre stund.

Idag när jag kom hem från skolan va jag lite frussen, så jag tänkte att jag lägger mig under täcket och försöker fårstå lite av den matten vi gjort på lektionen tidigare. Men som alltid slutar ju detta med att man somnar istället, klockan var nu ca 15. Klockan 20 över fyra vaknar jag igen, och måste dra till träningen, slänger i mig en banan i alla hast och rusar iväg till tunnelbanan. När jag kommer till gymmet har empis legat och sovit i omklädningsrummet sen kl 16 haha:) Skönt att det bara var spännstträning idag, för ngt annat hade jag inte pallat, e trött! När jag kom hem va käket klart, alltid lika glad blir man då! Seees!


snö på gatan

usch!

Det är så hemskt med alla som gör illa sig när dom spelar fotboll, jag hoppas verkligen inte att jag behöver uppleva det. Idag var min bror och spelade cup där dom hade filmat alla matcher, och då var det en kille som bröt benet! Jag såg det själv nu på film, och det gör typ ont i en att se sånt! Jag kan nog inte själv föreställa mig den smärtan, men det finns ju ingenting man kan göra för att hjälpa till när det väl har inträffat liksom.

För två helger sen när jag va och spela cup var det ju en tjej som bröt foten. Man såg verkligen att foten var helt sne, och ja, man tycker bara så synd om den personen. Just nu är det tre stycken, nej fyra stycken i mitt lag som har trasigt korsband, två har opererats, och de andra två väntar på operation. Men jag tycker bara att det är så sjukt att det ska behlöva vara så, fast det finns väl inte mycket man kan göra åt det. Många som dragit av kosbandet har ju inte varit i någon riktig närkamp, utan det har bara hänt liksom. Man tränar oftast nte för att bygga upp musklerna och stabiliteten runt knäna och det är väl därför det händer, DET bode man verkligen göra i alla lag sen man e liten för att förebygga detta!

Vissa säger ju att man inte ska spela inomhusfotboll om man har haft en korsbandsskada innnan. Det är ju mycket tvära vändningar och inte så bra stötdämpning för knäna som det är utomhus på gräs. Fast utomhus kan det därmot vara att man fastnar i gräset och vrider till knät om man har fel slags dobbar. Jag tror det viktigaste är att man går in i en situation eller närkamp till 100 %, för det är oftast den som inte gör det som skadar sig! Och det man borde satsa på är VERKLIGEN förebyggande träning som jag sa tidigare! Folk överlag är så dåliga på det, och det är så onödigt. Jag säger inte att jag är bra på det heller, för det e jag inte, men det beror väl på att de övningarna kanske inte är de roligaste, men hur kul är det sen när olyckan väl är framme?


Här är kanske två år sen:)

Idag har jag annars varit hos Sara på lussefika, sen drog jag direkt till träningen, och fick skjuts hem av Linnéa:) Sen va det käk och PH. Sedan skriva klart det sista på min "Djupdykning på 1900-talet" så nu e den klar! Nu måste jag bara göra knä-övningarna, och sen ska jag sova! Natt natt<33

home

Hej i stugorna!

Kom precis hem från Sofia. Va ju där och firade hennes födelsedag:) Blev ju dubbelt upp eftersom hon ej vissste om the surpise;) Det va iaf. fett god quinoa-sallat!! jag menar det verkligen!och trevligt sälle. Eftersom man fortfarande e et litet glin blev det hemgång för mig, men it´s ok, min tid kommer;) och sen hade jag lånat ut mina kläder till emp-gumman, hoppas jag får tillbaka dom!;) heh. Jag insisterade på att ta 160:an till gm-plan, och sen tuben, och tora gav till slut med sig, vem pallar vandra liksom? Nu sk jag röjja sängen och sen sova, imorrn blir det julmys och träning! yay! Glögg e ju så¨gott! mm,.. PUSS GODNATT!


HEI

mornin!

Vad gör  ni? Jag har precis ätit frulle och måste nu skriva ett bajsigt arbete, men men, får göra det nu, för sen har jag ingen tid på hela helgen egentligen. Ikväll ska jag ju till sofia, ska försöka dra dit så fort jag e klar, eller har kommit en bra bit på vägen, men det e ju inte så att man pallar sitta i typ fem timmar med det iaf. så, det kommmer jag nog göra. :) Skulle ju egentligen har tränat igår, men jag gjorde det i torsdags istället, fast då palla jag int egöra hela för onsdagens träning låg fortfarande i kroppen.. så det blev 5 km löpning plus ett spinning-intervall-pass istället, men det va ändå rätt bra:) Förresten har jag faktiskt blivit starkare i armarna efter alla tynga maskiner på gymmet.) NICE ELLER HUR?!

Igår förresten var jag först i skolan, 9 pers där på morgonen, men det va rätt kul:) och sen blev lunchen askort av ngn anledning, och sen va det lite mer skola. Efter det väta jag i skolan ett tag, för jag skulle träffa lord, tott och sars vid 15.30, men tiden var inte inne än. Det var julmys i skolan, väldigt myyzzz.. Vid ca 14.50 tog vi bussen till slussen, och sen tuben in till stan. Det blev glass på montis, väldigt gott, men när jag hade ätit upp halva kom jag på att jag egehtligen skulle ha strut! men men, inget att göra. Sen kom sofia och maria förbi av en slump, så hon joinade med en glass:) sen anslöt även empelie och vi blev en riktig hop av folk;)

A sen gick jag på en julkonsert, och sen drog vi hem, var tröööt då.. Men det var ju jäkligt nice när vi kom hem. För det första hade T ätit upp alla grillad kyckling, min middag!, sen hade en lampa exploderat, så det hade gått en propp, och då funkade inte boxern, fattar inte riktigt varför, och då funkade inte heller datorn eftersom att trådlösa sitter i en kontakt som va av.. men ja det löste sig till slut iaf.

Men nu ska jag get going! och ni med? PUSS

catja/madeleine



någon annan som tänkt på att dom e ganska look-alike?

irriterande

Jag blir så irriterad!

tjou!

Hajjol alla!

Nu ska jag sova tror jag, SKÖNT! Ska jag berätta om min dag? aa, först vaknade jag i morse, gick upp vid 8 prick, ändå rätt sent. Sen åt jag frukost, fanns typ inget frestande, så det fick bli yoghurt med havrepuffar., men men. Sen glodde jag på vakna med the voic, och chillade. Efter det packade jag ihop och fixade iordning, och gick över till papp. Kollade på uggly och t havregrynsgröt, men den va inte så god, men men. Vad lagar ni om ni inte vet vad ni ska ta? nudlar blev jag fett sugen på nu iaf. men jag menar en dec havregryn har man jua alltid hemma, nästan alltid iaf. Efter det bara det iväg till skolan.

Matte första, rätt nice för vi hoppa över en massa, men jag blev trackad, ajja. Sen var det kemi, och jag och nina jobbade på så att det brann i knutarna, INTE! Sen gick chrille hem, så då gjorde vi det me. eller jag gick och hämtade en sked och åt min risifrutti på vägen till båten, asså jag har verkligen tröttnat på risi, men vad gör man , förslag på annan lättintaglig, lättilgänglig mat som inte e vitt bröd tack!, dödskivor.... Sen träffade jag iaf. Linnea på gymmet, och vi tränade på riktigt bra:) Jag fick ha det jobbiga löparbandet, men det ger väl mer iof. ;)

Efter detta var det dusch och hem. Käka pasta med pesto, och sen bar det iväg in till storkyrkan där magda och co skulle konsertera;) Asbra var det, min favvo var "det är en ros utsprungen" har ni hört den? den e bra, men det som var spec. va att alla stog runt i hela kyrkan och sjäng, så det blev fetaste surround-effekten! annars e mina favvis-jullåtar bered en väg till herran, koppången, helga natt och välkommen hem;) aa typ dom.

Efter konserten var det hem och fixa. plocka upp träningsväskan, äta kärleksmums och ja plocka fram böckerna. Har iaf. fått lite gjort på min hist uppsats om internet, därav citatet tidigare:). Ska va inne på sönda, men en hektisk helg väntar, eller nej iof. inte lördagen, eller jo middag hos soffi:) men annars e det också hektiskt.

Tors: jobba hist + fek, fm skola fram till ca 4, sen fysiklabb ute i det friska, och sen ska jag träna tror jag för det hinner jag nog inte på fredag, hmmm, tar ng med mig träningsgrejjerna, fan vad nice om jag hann det imorrn:)

fre: probably luciakonsert kl7.30 sen skola 8.30, blir tajt! skola till klockan två. Sen träffa lord och co för glass och gossip;) Sedan hem till morfar för ytterligare konsert med mam och åk. Sen hem som blixten till idolfinalen , eller? jag tappar alltid interssset för idol ju längre det går, verkar vara tvärt om föa alla adra.

Lör: plugga obviousely, middag soff:)

Sön: plugga/sova (what is needed?)fm, antagligen gymmet då vid 12-13 för att kunna passa in sariz lussemys vid 14. Sedan träning i stavan vid 17, för att sedan komma hem 20 för att märka, ja vaddå? antingen har jag redan lämnat in mitt arbete, eller inte, vore ju det bästa, annars kan jag se fram emot även en slitig sön-kväll, MYSIGT.

Detta blev ett väldigt låångt inlägg, eller? men det kändes som det var länge sen jag skrev långt nu. Känns så hektiskt annars, man måste ta sig tid, var sak har sin tid liksom. Jag tror det här är bra för min förmåga att skriva, bara låta det flöda liksom, that is the shit! Sov gott älskade vänner!

Shofia 18!!




Busis<33


.

  • Även om Internet ibland kan kännas utelämnande, tror jag att den även fungerar som en slags trygghet för att man vet att man alltid har möjligheter. Man känner sig inte instängd.

Anna-dagen

halloj!

Igår hade vi överraskningsfekke åt soffi som fyllde 18, mkt trevligt, hon fattade nada, fast jag råkade nästan förstöra allt när jag skickade ett sms fel, aa, mer om det sen. Nu ska jag käka, sen blir det schuulen, och sen iväög och träna. Sen ska jag försöka hinnna hem snabbt och käka, och sen ska jag iväg igen på magdas konsert, blir tajt, men vem gillar inte en utmaning?;) får skriva mer sen, och en grattishyllning till sofia kommer såklart också:) PUSS

idrottsdag

Idag var det idrottsdag på schemat, yay!! Dock tycker jag att det var lite sämst, för våran andra volleybollmatch blev Wo, och volleyboll i tiom inuter, dett e ju fan bara tur!? Jag tycker det borde vara typ innebandy, fotboll, basket och volleyboll, hade vart fett ku, men men , vad gör man. Och förresten, räknar dom med att folk skolkar eller, för ofta att tre skoler får plats i sjöstadshallen, bara vi behövde ju två avslutningar där för att få plats förut, ajja, kanske? Skulle egentligen träna vid fem, och jag ska träna, men jag pallar inte åka till gymmet för empis och linnea är sjuka, så då kan jag lika gärna göra mina upphopp här hemma idag, kul, ska nog ta tag i det nu:) Sen blir det dusch, och sen plugg.



japp, nu va det tomt iburken, see ya gals and guys!

!!

Såg precis att det va nytt lärasrekord den 3 dec!! 11 unika besök, inte illa de;)!

sova

nu ka jag sova, skulle bara säga hej. Imorrn e det idrotsdag,, kul! IDAG HAR JAG ÖVNINGSKÖRT, OCH SEN TRÄNAT, ASSÅ VILL HAKÖRKORT!! SKA FIXA EFTER JUL:)(inte meningen med caps lock)

NATTI PÅ ER!!

STANDARD SELECTION GO GO GO!!

hahah, gilar era tankar om hetingen vid globen;) men ja han gick av där, så chansen är stor att han kanske inte bor där, men har rör sig iaf. i dessa trakter, fast jag har aldrig sett han förr. Definitivt inga snoddar på jeansen, ganska prydlig, men ingen portfölj, tror jag haha:)!!

nU BÄR DET AV OM CIRKUS 30 MIN PUSS

Plugg hos sarizz

Nu sitter jag och ppluggar hos sars. Har gjort lite fek, men det e plättlätt, så nu avancerar jag vidare till mitt projektarb eftersom jag ska ha handledarsamtal imorrn bitte och måste samla ihop mig så att säga.

Idag hade va yrkesdag i schuulen, jag kolla på civilekonom och brottsmålsadvokat, spännande.... Sen drog vi och luncha på Hållplatsen, Nina och Malin, libanesiskt, mmm, asså den där såsen:) Efter det var det hem till lyan och chilla och käka en portion havregrynsgröt, mkt äta, alltid:) Sen var det träning med empis och Linnea, härligt svettigt. Sen kom jag hem och käka middag, och sen bröt jag arm med pappa, fast han vann:( men snart ska jag ta han!! Jag skriver när jag har gjort det:)

Ja just det, jag skulle förklara förra titeln. Jo, när jag åkte tunnelbana i söndags såg jag typ världens snyggaste kille. Asså det var inte bara en i mängden, utan det var liksom så att jag undrade, är det ingen som märker det eller, -Hallå!!? Han var liksom bara helt perfekt snygg. Mm de va det;)

Nu ska jag fortsätta med det jag gör:) PÖSS


RSS 2.0