TRääning!

Hej bloggen!

Grym träning idag:) NIce, och det gick br aför mig, vad mer kan man begära?

Jag går omkring och blir hungrig hela tiden, men man måste ju äta närman rör på sig, så e det bara:) Nu e jag dötrött, så jag ska slagga nu:)

Idag har vi sysslat med djupdykning i skolan. Tryckutjämningen funkade även i framstupa läge på väg ner, som den inte gjorde förut. Så jag kom ner på 3,90 m och lyckdes få upp dockan, nice:) Efter kunch skulle vi leda vår uppvärmning, det ick super, jag va DJ;) Sedan var det redoviskning på våra styrkestationer, och sedan köra två varv. Slutade tidigt idag, och gick hem och käkade och sov en halvtimme innan träningen. Tränade sedan som sagt, och de va nice:)

Imorrn ska vi börja med styrketräning med fria vikte i gymmet istället, spännande!

Ses Hjärtan<33


Hur måås, gås?!

Heey sweetisar!!

Förra veckan var helt speckad. Denna vecka blir nog lite lungnare, och tillbaka till fotbollen med. Nu e det bara en vecka kvar! Sista matchen i helgen, taaagga!! Undra om poppen kommer imorrn så det blir ngn mvträning:)

Börjar kl 10 imorrn. Det är ngn uppsamling av labb. Jag har ju varit på labbarna, men ndrar nog dit iaf. Det ges ju tillfälle till att plugga tilsammans med mina nyfunna klasskamrater och en lärare att fråga:) kan man ju inte meissa!

Tisdag börjar jag 13, då blir det iaf. sovmorgon. Har hänt upp vår pressenning på tork här hemma, men den vill inte torka, och den e asstor också, palla liksom. Hoppas det e någorlunda torr tills imorrn så den inte ligger och möglar tills nästa år!

Asså jag måste bara säga att vår insparc var grym. Har redan sagt det, men kan säga det igen. Under middagen bjöds det på grym underhållning, tänker inte dra upp allt här och nu, men det va gaalet nice:)

Nu ska jag läsa på lite om dans inför imorrn, och packa träningsväskan. Smell you later! PUSS


<3 <3 <3

All kärlek åt GIH och H1A!! Dom som inte har gått på GIH vet inte vad livet handlar om!

Är så jäkla nöjd med vandringen under veckan, och insparken igår, stört kul har vi haft hela bunten:)

Vandringen var såklart jobbig, men inget man tänkte på eftersom vi ahde så kul under tiden. Det e coolt egentligen att man kan leva ute sådär i flera dagar som vu gjorde med sitt liv på ryggen:)

EFter att vi kom hem i fredags kväll skulle vi upp på lördag och tillbaka till skolan och insparken. Kom till skolan strax etfer 11 på fm, och drog där ifrån vi halv 4 i morse:) Vi taggade som fan inför insparken med vårt hippietema, och allt vad det var:) Vi kämpade med uppdragen mm, mm och gissa vad...?..vi vann!! H1 = så jävla grymma!!

"Sluta klaga, bränn ditt fett! H1, H1, H1"




Vandring

Nu bär det ut på vandring! mIn rygga e fet. Det enda som gör den tung är den jäkla presseningen på typ 10 pannor som jag "erbjöd" mig att ta... bajs, den dödar min rygg!

Jaja, hoppas det blir najs, bara vi och naturen:) Puss och kram, ses på fre, lördag! :)))

Ut på tigerjakt!

Heej mina fina!

Imorrn bär det av till åkersberga och österåker för paddling mm, mm. Vandring, borta tills på fredag, sova under vindskydd. Hela livet i ryggsäcken:) Nä men det ska bli najs, faktiskt, även om det regnar, det kommer bli nice. Äventyr!

Idag har vi provat på lite vandring, bygga vindskydd, paddla mm, mm. Riktigt sköjj!!Kläder efter väder är det som gäller haha. Jag har åkt på att bära en pressening, com både tar mkt plats och är tung, men jag tror jag har hittat ett bra sätt att förvara den på:)

Nu ska jag iväg och köpa lite mat och grejjer, ska försöka hitta ngra bra strumpor ocksåå, får väl se vad jag finner:)

Förresten är det bara ca 2 veckor kvar på säsongen, sen e det uppehål och sen jaa... vat inte. Kanske ska söka ngt jobb nu när man har lite tid att jobba på, vore nice:) jajaj. vi får se vad som händer. Ska iaf. föörsöka få med mig kameran ut på vår vandring så jag kan knäppa ngra bilder och visa sen:)

Pusspuss



Glaad soffis i Upp to the sala <3

hej

heey folks!, warrupp?:)

Imorrn börjar jag sent, så jag får äntligen soova ett tag;) Idag har jag hållt igång hela dagen känns det som. Dans och cirkelträning på förmiddagen, lunch och sen en låång, men intressant, föreläsning i anatomi.:) Sen åkte jag ut till älta och tränade:) Hittade förresten ett par stövlar på stadium som till skillnad från alla andra stövlar var sköna, så dom har jag nu beställlt!:)

Imorrn blir det dans och förbereda vår muskelgrupp!:) Träningsfri kväll. Bajs, vad tråkigt inlägg,.. men men;)

Hahah, zlatan e patrick ekwalls gud;) hehe, nighty!

Speckat!

Har nu avklarat min första vecka i skolan! Grymt händelserik!

Igår hade vi en så sjukt rolig lektion i äventyrpedagogik. Man måste ha varit där för att fatta. Men vi gick en riktigt skillad hinderbana i en av idrottshallarna som krävde både styrka, sammarbete och koncentration. Den tog typ en timme att göra hela, så det var ingen liten fishinderbana inte. Jag kan berätta kort om gårdagen;)

Var i skolan i simhallen vid 10 för introduktion och sen simning:) Sen vare lunch, inget supergott hade jag med migm, menmen.. Efter detta hade vi äventyrspedagogiken som var slut vid halv fem. Då bytte vi om och klädde ut oss till renar eftersom vi fått temat samer till förinsparcen. Detta följdes av diverse stafetter, aerobics med mera i gymnastiksalen. Eftersom vi vann utklänaden kom vi delad etta:)

Efter detta duschade vi och bastu för dom som ville, och sedan begav vi oss med klassen till en chinees resturant vid öm-torg, gott! och då var man hungrig vill jag lova. Under insparcen hade vi fått reda på att det gått sk. "fusknollor" i vår klass hela veckan. Alltså tre pers som egentligen går i tvåan. Helt sjukt vad lurade vi var. En kille som snacka engelska med franske brytning kunde helt plötsigt felfri svenska och aaa, helt sjukt, jag är fortfarande förundrad;) Sen under middagen blev det helt förvirrat, men inte pga. det, utan en annan sak, så tom tvåorna inte fattade ngt. aja, fråga mig irl om du vill veta:)

När den seena middagen var avklarad vandrade vi tillbaka till mässen i skolan där det var partey! hemmåt vid två, men tuben stod helt still, så jag var hemma vid fyra. Därför hanna jag inte sova och är nu bajstrött, och i behov av försvarets hudsalva.

Nu måste jag fixa ngt käk, och sen får jag se om jag kanskie knallar över tilll sara framåt kvällen:) Föresten kanske jag borde göra ett ryck med bloggen, under sommaren har det bara inte blivit så mkt skriverier, men vi får se hur det ter sig:) Skolan och träningen tar ju en stor del av min tid:)

Usch vad kallt det blev idag, men det e bara för att jag e lite krasslig, jag ska kämpa för att hålla liv i sommaren! :))) Puss & Kram


RSS 2.0