Finally lite ledighet!

Tjoo broshor! E uppe i min nystartade karriär!!, nej men inte riktigt, men jag sommarjobbar och det känns fett proffsigt;) dock har jag börjat gå och lägga ig i sommarlovstider, även om jag går upp 6.30 varje morgon. Men en, imorrn drar jag till gotland i två veckor, och det ska bli jävligt nice att vila upp sig:) Håller tummarna för badväder, har liksom inte tagit sommarens första dopp än, skandal!!

Idag var det avslutning på fotbollen, så det ska bli skönt med lite lov från den med, och bara glassa B). När vi skulle gå till tuben, eller ag sulle cykla höll dom andra på att terra mig och min finaa cykel, kittla i magen när man cyklar e inte okej!

Nu vill jag bara sova, imorrn blir det kneg igen och vid sjutiden tuffar båten över östersjön till Gotland!

Ni får ha det så bra mina gullegrisar:) njut av sommaren och ledigheten! Kanske hiner uppdatera en sista gång imorrn,, who knows??!

PUSS PUSS

Min bebbe <3

Jag tappade bort min kära mobbe idag, nu precis. Skulle hem från träningen, satt och chilla på busssen. På Tuben märker jag att ngt inte står riktigt rätt till, mobben e borta, och det e nästan paniik, nej inte riktigt faktiskt, höll mig lugn;) Drog hem till pappa, ringde ngra samtal. Vi slängde oss i bilen och racade ut till Älta. Där stod bussen och vänta som skulle mot slussen igen. Jag knack på och fråga om det var samma som hade gått 21, och det var det. Sprang till sätet där jag hade suttit , och där, nerkilad mellan stolen och sätet är den!! Min mobbe alltså, jag blev sååå glad!!:)))) Nu är den åter i tryggt förvar:) <3<3



Annars idag har jag jobbat, her faktiskt flytit på bra, och det känns bara så jävla nice och jobba, fett pro!Nu ska jag slagga eftersom det är upp med hönan imorrn, 6.30 :)))) Pusspåer!!

Sandis!!

Igår som sagt var det Sandhamn som gällde:) Upp vid halv 7 och tbanan in till slussen. Dock somna jag igen och vakna vid 7 och fick lite brådis eftersom jag skulle gå kvart öven, men med lite stress hann jag iaf.:) Dock fanns det andra som råkade försova sig, menmen, sånt händer.

Vi tog bussen från slussen vid 8.08, och befannos ute vid stavsnäs 8.48. Båten "Väddö" gick 9.00. VI slog oss ner och jaa, vad roade vis oss med? Jag åt pannkakor, hmmm.. vad gjorde vi egentligen, jaa inget spec typ.:) Vi batalade också, duktigt!:) Väl framme i Sandhamn var det regniga vädret ett faktum, men vi vandrade ändå runt för att se vegetationen;).

SEn kom sofia med sandhamnsbåten, och vi gick för att äta, det blev världshuset för de andra, jag hade dock vina pannkakor som jag dock int ehade hyfs att äta där, men åt dom senare iställen. Sen blev det en långprommis upp i skogen, och sen fika på andhamnsbageriet, myys.

Båten hem lämnade sandhamn 14.40 och jag var hemma vid halv 6 efter en triopp till sara::) Sen blev det midag hemma med morfar, och sen drog jag till magda:) Jag somnade vid ett och fick efter dagar utan mycket sömn äntligen sova ut:)


Sara och Emelie på båten:)


Brygga med änder


Calle-filles garderob;)


Sara och Emelie




Sofia anlände glad i hågen;)


Vegetationen.




På hemväg.

Njut av det regniga vädret! ;)



23.50

Nu står jag och steker pannkakor. Jag e så efter känner jag, har massor att göra fast dagen är slut. Eller jaa, inte massa, men lite, som man borde ha gjort förr. Som t.ex. att jag skulle ha velat tvätta, fast då skulle jag vara tvungen att vara uppe till ett halv två för att häna den plus att den inte ens skulle ha torkat tills morgonen liksom, så det känns ju ovöärt! Jag är ju iaf. grym på pankisar, så det e ju iaf. ett plus:)

Har varit och spelat match, vi vann med minst 8-0, och jag gjorde fetaste räddnigen i början, så det kändes skönt! Och sen fick jag skjuts hem, så jag slapp sitta påkommunalt transportmedel i 30-40 minuter istället, nice! Men sen e ju grejjen det att jag måste duscha också, så då tar ju det tid sen också, så när kommer jagi säng? Men då gick jag till mej själv och sa så här:

-Sova kan man alltid göra senare, men tt fånga dagen som den kommer är någontingg man måste ta till vara på. Du har ett het sommarlov framför dig att ta långa sovmornar, så glöm sömnen för en dag och gå och gör pannkakor!

Okej, inte riktigt så sa jag, men  typ;) Jag har ju faktiskt sommarlov nu, och flera veckor på att vila upp mig!!

Nu är jag snart klar med pankkakorna, tur det, för handtagen börjar bli varma:) Sen e det dusch och sen sängen. Upp med hönan imorrn, halv sju typ. Ska ut på äventyr foalks! Se ya!


Måste ju självklart bara lägga upp dagens outfit avslutningsdagen till ära;)


Kom förresten på att jag inte lagt ut kanon och kalkon för förra veckan, men här kommer dom: (och dom hter nu flipp och flopp)

Flipp: Det kirrade Mvg:t i Matematik D
Flopp: Det usla vädret på jensen summergames

Ser fram emot veckans flipp och flopp, undra vad det kan bli?

Almost there..

Nu är jag i princip klar med mitt sista arbete, men jag ska inte ropa hej föräns man kommit över bäcken;)

Igår var som sagt en regnig dag, men det var ändå skönt att man inte hade ngt inplanerat. Idag har jag duschat på morgonen, och man känner sig faktiskt pigg då:) Vädret ser ut at spricka upp nu ändå, står liksom att det ska bli 18 degrees idag liksom!! och på lördag likaså:)

Sofia walkin in the park!

Yay, bättre väder på g!

Idag ska jag bara åka och lämna mina böcker i schoolen, sen ikväll ere träning och lite så:) Imonn e det skolavslutning vid12. Sen....

Nu ska jag käka och se om man kan kolla på blomstertid med perer magnusson, han e ju grym! Pussheeeeej...

Seeegt-...

Asså, segaste dagen...Jag har typ varit sömning hela dagen! Först var jag hemma och skrev på mitt arbete, fett tråkigt. Sen slutade äntligen sofia, så vi gick till tora, och hon hade bakat bullar:) Sen var vi där lite, och sen gick vi ut i parken på råttjakt;) Snart e det mat, men egentligen måste jag skriva igen! Sen ska det ändå bli roligt med matchen, idag, idag ska vi vinna!! Daniel Majstorovich e min nya favvo i landslaget:) Good luck grabsen!;)


Klockren;)

R.I.P Therese

Jag kännde inte henne, men det känns bara så jävla sorgligt att någonting sånt här kan hända! Jag har suttit och läst på hennes blogg och hennes fb, man kan inte fatta att det är sant bara. En dag är hon där, occh närsta dag inte. R.I.P Therese ♥

Nicea dagar, dom e överallt!

HEj!

Idag var det klassens dag som gällde:) DEn spenderade vi hemma hos Helén i Tyresö. Väldig trevligt , och väldigt chill. Vi åt hamburgare, glass, hoppade studsmatta, spelade fotboll, och åt med glass. Nice dag med andra ord. Sen var det träning, inte så jobbig. Imorrn e jag heelt ledig hela dagen, ingen skola, ingen fotboll. Dock ska jag fixa en grej med mitt sum-jobb 2009 med pappa på kvällen, men ändå fett chill. PÅ Torsdag blir det nog bara att dra till skolan för att lämna böckerna, Vi har lektioner, men ingen kommer ju gå på dem, så varför komma dit? Dock har jag sista skolarbeter kvar, men det ska jag kirra imorrn. Men ändå har ni tänkt på. Om man väl är ledig villl man ju typ inte bara ligga hemma och dega, då vill man ju göra någonting nyttigt. Och när man inte har något skolarbete kvar känns det typ som att man wastar tiden när man inte gör någonting., kan nn inte också känna så.? Fett synd.... Men det gäller väl att hitta sommarens lugn... I sommar ska jag:
  • Jobba
  • Åka till gotland
  • Åka till grekland
  • Plugga trafikregler till körkortet:)
  • Läsa många böcker på åde svenska och enelska
  • chilla
  • göra små roliga dagsäventyr;) och utflykyter
  • Åka till Sandhamn
  • Njuta av det härliga vädret. Även om det inte är strålande sol kan man j glädjas åt att det inte är snö ute och att det int eblir mörkt vid 4.
  • Bada en massa!
Såå jävla nice, och vet ni vad det greataste är?????, mitt sommaräventyr börjar redan på lördag!!!


Slutspurten!

Tja, i helgen har jag faktiskt hunnit med många olika saker, men när jag väl har varit hemma så har det varit typ för att äta eller sova, så därav den dåliga uppdateringen.

I fredags cillade vi galet i stan. Jag, Sara, Tora och Sofia. Sen skildes vi åt ett tag, för folk behövde fixa lite grejjer och så, men sen blev det ändå en fika med sofia och tora, och sen kom även clara dit. Sen drog jag och sofia till kungens kurva, och jag köpte tre par skor som var likadana. Men den bra grejjen var att de bara kostade 200 krrrr, allt som allt. Sen drog vi hem till henne och käka pirra och kolla på talang. Sen kom sara dit, och sen målade vi på hennes vägg. Hästar och lite sånt;)...


Masa studentflak på stan förståss, lite turbulent. Några blev typ avkastade av cauffören för att de hade slängt ner burkar, surt!


Kändis-frissan Bobby stod och schtekte!


Sofia och Tora är alltid redo:)


Mina nya skor! (+sofia;))


Dagens outfit;)


Lördagen innehöll också chill på stan, och uppladdning inför swe-den-matchen, men dock fick vi nog mest peppning av dannebaggarna på sergels torg;) Sen blev det iaf. lunch med emelie och sofia på kulturhusets tak:)




Dannebaggarna peppade!


EMelie avnjuter en cheescake på taket:)


nice panorama-pic. :)!

Har ni förresten sett den här smilisen B) ?? Fett cool, fattar ni?
Godnatt nu, eller snart iaf. mina snuttisar:)

Yo!

Ska ut och käka frukost nu. Sen dra in till stan:) Lägger upp bilder mm. ikväll. Puss puss <3

Soft, soft, häre allt bra!

Heej!

Har iof. inte hänt så mkt. sen igår kväll, me men. Jag gick till skolan, ingen engelska, så det blev lite sovmorgon, sköönt. Vi hade iaf. matten och lite folk redovisa och så, jag gjorde klart mina fysikfrågor, yay och lämnade in! Sen drog vi till subway och käka. Honey oat-limpan e fett good, speciellt när den e färsk som den var:) sådär sweet:)

Jag tänkte att jag skulle börja med veckans kanon och kalkon, vad säger ni om det? Fast jag vll egentligen ha ett annat namn till det, någon som har förslag, skriv gärna!:)

Eftersom flera har bett om dagens outfit, ;) så tänkte jag lägga up det;)


Jag hittade en asnice tröja igår i garderoben, perfekt myys idag när vädret var ruggit;)!

Resten av dagen kommer jag ägna åt att läsa "Disgrace",chilla och uggly betty. Sen blir det träning famåt em-kvälls-kvisten, hoppas det slutar regna. Puss på er små kramdjur!

Jensen summergames, fast snarare raingame;)

Idag var det jensen summergames på gärdet som gällde:) Jag såg fram emot en spännande och kul dag på det gröna. Men redan när jag klev utanför dörren kände jag dugget över de blmmande villaområdet. Bajs tänkte jag, men skit samma. Jag åkte, tog ett tåg så att jag skulle vara där 26 minuter innan jag skulle vara framme vid beachvolleyplaanerna, men det var förseningar. Hade hört att det skulle vara ngt på röda linjen, men nu var det tydligen helt stopp vid slussen, så tåget sodstill vid medborgarplatsen i ca 10 minuter innan vi äntligen rullade vidare in mot stan. Vid slussen var det byte mot ropsten, och även den gick sent. Men vad kunde jag göra? Jag läste min  bok och relaxade, för det var ju inte som om att jag kunde få tåget att gå snabbare. Vid tbanan träffade jag lite folk, och vi vandrade bort mot gärdet. Nu regnade det. När vi kom fram var det regnjackan som gällde, och till en början var vi ca 5 personer där, men sedan ramlade resten av klassen in och vi blev riktigt många faktiskt. Första grenen var tagrugby. Faktiskt ganska kul i vanliga omständigheter, men nu öste regnet ner, och man hade inget fäste på det våta gräset. Men vi gjorde ändå det bästa av situationen och taggade till tusen;) Första matchen spårade ut, för alla var galna och tacklades fast man egentligen inte får det i tag-rugby, men men, det är ändå oftast kul när det går tufft till;) Andra matchen gick bättre för mig, jag tagade faktiskt riktigt många;) fast blev även nerdragen, folk var galna. En gång vid mållinjen var det en snubbe so drog ner mig, men när jag redan låg ner i leran slutade han liksom inte, utan förtsatte försöka ta bollen , man ba va? för det första, palla vara helt galen, speciellt när båda är don on the ground liksom, och för det andra får man inte ens göra så så ofta att inte dommaren skulle blåsa av?! Det gjorde han iaf.. också. Vid ett ställe fick jag också värsta  rivsåret på halsen. Påminner mig om förförra sommaren då vi skulle sluta nian. Då var det en lärare som rev mig på halsen, så jag hade ett sår där på avslutningen. Ajja... Vi vann iaf. båda matcherna, så det var priima.

Sen var det MT-station som vi klara galant! Sen var det dagsför lunch:) hade ju pankisar med mig, mums! Vi försökte hitta ngt torrt ställe att sitta på, och det enda vi hittade var en busskur, så vi satte oss där. Sen efter typ 5 minuter kommer det en tvättkille som typ ska tvtta hela buren, med vatten, det enda stället som var någorlunda torrt skulle han nu blöta ner, fatta timingen liksom!! Men han lämna halva bnken torr, så vi gick tillbaka efeter en tripp till handelsbanken;)

Sen kom vi tillbaka till gärdet, och vi förväntade oss beachvolley följt av brännboll, men icke. Do hade flyttat fram och strukit grenar pga. vädret, så vi gick drekt in på den avslutande saffetten.¤ från varje klass ska springa, och jag fick äran att axla den andra sträcken. Blev fett nervig, jag hatar att tävlingsspringa, en varför liksom?! DEt gick iaf hyfsat, höll positionen, så det var bra. Vi sluta fyra in i mål, men vi kanske klättrar om man tänker på att våra resultat i de andra grenarna var asbra, ajja, vi får se:)

Våran sista springare stupar in i mål. Och e helt utmattad. Spyr sedan, men hämtar sig efter en halvtimme och tar sig hemmåt. Jaa, det var en dag med riktigt äventyr va;)

Igår på träningen förresten fyck jag en saftig snyting i pallet, asså ett skott. Var inte skönt, fick lite näsblod, mensånt går ju över som tur e:) Sen kom jag för sent också, för tåget var sent. S det var typ dit, få en snytng , och hem;) nej inte riktigt så, menmen..



Nu har jag suttit med fy-frågorna, fett segt, me har kirrat alla utom 2, får se om jag kan solva det i pluggishet imorrn. Nu ska jag soova, skönt med sovmorgon imorrn:) !!! Sweet dreams!



Rainy Gärdet, ser nästan ut som en orkan!


Vatten, vaatten, bara vanligt vatten!

Idag är det regn. Hade det varit sol hade jag nog legat ute på gräsmattan med en bok i handen. Nu sitter jag istället inne i en mjuk fåtölj och datoriserar. Helgen var verkligen great, och ibland gör det ändå inte så mycket att det regnar. Och har ni tänkt på att eftersom det regnar nu, så är det ju större chans att det inte gör det sen när vi slutar skolan och man e ledig, det e ju iaf. positivt:)

Visst, jag skriver mycket om skolan i blogge, men e det så konstigt? Skolan är faktiskt en ganska stor del av en ungdoms liv. Men nu ska jag inte skriva om skolan. Gjorde inte det i början, men nu på sista tiden har det varit grejjer hela tiden, så det har bara blivit så att det har handlat om det. Men i sommar e det ingen skola, så det ska bli såå skönt. Jag känner mig iaf. nöjd med mitt år i skolan, hoppas ni också gör det. Våra betyg sätts inte föräns den 15, så de som behöver har fortfarande tid att visa att de kan höjja sig. Om det nu är så att man vill höja sig, prata med läraren, fråga om det finns någonting du kan göra för att höja dig, och kämpa på, det kan löna sig. Nu är det bara ca 1,5 veckor kvar, så fight!

Imorrn är det Jensen summergames:) Hoppas det inte regnar iaf. men man får väl se. Man brukar ju säga att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder, men jag har kommit på att det faktiskt inte alltid stämmer. För hur fan är det tänkt att man ska kunna skydda sig mot en orkan eller tsunami med ett riktigt redigt vind- och vattentätt regnställ?! Jaa, det tål att tänkas på....Jag har iaf. stekt pannkakor till matsäck, med fullkornsmjöl:) Nu funkar det med blåtand på datorn, fast det är fortfarande lite omständigt, för den säger att programmet failar hela tiden, men det e inte så big deal ändå. Jag ska försöka få in vanan med att  ta lite bilder här och var så att jag kan lägga upp dom här:)

Nu ska jag ta en tupplur, en ganska lång tror jag, men först ska jag diska. SEn ska jag packa mina saker till pappa, och sen e det käka och till träningen. Baydå!


Kirrat!

Jag har kirrat mvg:t i matte D! SÅ jäkla skönt! Jag blev så jäkla glad:) Gick till skolan 4 tim efter att vi hade slutat och fick en uppgift och klarade den! Jag ville typ bara hoppa runt, och jag gjorde det lite också;) Asså kämpa på sista biten nu. Jag trodde det var kört för typp 5 dagr sen, men nu har jag ändå kirrat, så kämpa för det ni verkligen vill!


RSS 2.0