ORKA

JAG ORKAR INTE SÄTTA MIG IN I ALLA PLUGGRELATERADE GREEJJER, PALLA!!

mmmm

All cred till grytans tillagare: tora och sofia! Och till de som förgyllde resan; Tora, SOfia, Sara och Clara, puss på er! även ett tack till toras MF som gjorde detta möjligt:)!

Hemma igen!

Hej ni nu!

Nu e jag hemma igen, eller ja, vi kom hem i onsdags kväll efter en redig språngmarch till pendeln;) Det var iaf. riktigt myyzz på fårö, så himla gött att bara chilla typ. Det vi gjorde var typ att ena dagen gå en saftig promenad till norsholmen (var det det?) och sen tillbax såklart. När vi km hem var klockan typ 4 så det bara av till affären på dirr. Vi köpte upp halva lagret på kyckling, och till middag blev det asgott, marinerad kyckling a la clara och sen potatis och rotfrukter i ungn med en riktigt good tsasse. mmmm.. Jag kan inte säga att jag var så himla delaktig, en jag skärde iaf. potatis och skrubbade dom och sen gav jag morotschips och massage;) haha,. Dag2 var det vi gjorde typ att åka och koolla på ingmar bergmans grav och biograf typ. Och så kolla vi på raukarna. Det blåste och regnade, meen det var sån himla ower att stå där och kolla ut på det upproriska havet. Det e verkligen mäktigt! Sen va det in i bilen igen och bulle med sofia i knät. Så var den dagen avklarad, nästan. Nä men vi äkte till affäre och köpte upp resten av kycklingen, och sen blev det världens goodaste thaigryta tilll middag, all cred till den!!:) Jag var ute och sprang på stranden, det var också power, när jag började var det ljust och ngra där, men sen blev det mörkareo ch mörkare, så när jag gick upp var det typ kolmörkt! Sen chilla vi gaalet, eller det gjorde vi hela tiden. Sen var det hemresa ärsta dag, och den tog ju hela dagen. Orup var på samma båt både dit och hem, och loke gladiatorn var på hembåten, men det var bara jag som kände igen honom;)

Igår var jag först och tränade och sen träffa jag magda. Vi dråg runt i stan hala gaden, och jag köpte som en lång skjorta och en tisha, på rea såklart, asså jag e bästa på att hitta saker på rea, fett smart ju, tycker ni inte? det e ju billigare liksom. Sen hitade magda också till slut käder med, fast jag tyckte västan borde hängt med aswell, men men, vad ska man göra?;) Sen va det chill på kvällen ,med idol och så. Idag ska jag plugga, borde börja nu typ, och hoppas chilla ikväll me om inget dyker upp.

PUSS PÅ ER!

Fårö om 20 minuter

Nu bär det av till Fårö, mötas på gatan om 20:)! Ska bara grabba det sista, sen kör vi;) puss

HG

Nu har jag skrivit högskoleprovet, kan inte säga att det gick så jättebra, jag blir typ förvånad att jag ens hade rätt på ngn? Jag hade iaf minst 74 av 122 typ runt 1,0 kan jag tro, hoppas 1,1 så var iaf de 400 spännen värda en lite förbättring från förra gången, men aa. Tror inte det e min grej asså, men jag kommer nog igen nästa år igen ska ni se,, haha, mmm jag gr det nog en gång till iaf. 3e gången gillt kanske, eller vad tror ni? ska typ läsa böcker böcker böcker, det e typ det som e the shit! tydligen.... Nu ska jag se typ mammas pojkar, sen hänga tvätt, sen packa lite. imorrn e det STÄLLA OM KOLOCKAN GLÖM INTE DET. 1 timme mer sova mmm. imorrn e det samling 9.45 ute på gatan, då traskar vi icäg ot fårö, undra avd jag ska ha för kläder hmm, blir nog mina nya älsklingstights, och ngt mer:) Ses imorr brudar! Och puss och kram till alla andra som jag inte ser imornr, hoppas alla får bäst lov! PUSS!


jag ser lite uttråkad ut, men det e bara för att jag e trött i ögonen, men jag e glad inombords;)

HG-provet imorrn..

Walla!

Kollar på idol nu lite halvt, undra hur det går;)?...

Idag var jag som sagt och tränade imorse, sprang en mil, fett jobbigt, men sen va det nice, en timme tog det. Men sen fortsatte jag typ att svettas, fast jag duschade kallt, haha!! Sen va det skola,och så, sen lunch och sen ledarskaps redovisning, fast jag skulle inte göra då, men jag lyssnade.:) det va kul faktiskt och intressant!:) Sen köpte jag ett par riktigt fräcka joggingskor! Imorrn e det Högskoleprovet som sagt, så jag ska snart gå och sussa, men först kolla klart på idol, och sen lägga min mat i en låda, seen sova:)


Vilka fräckisar va?!

Får inte glömma Bonde<3


#Lov snart"

Tjo broschor! issade bonde igår, måste catcha up såklart får se när. Ganska soft dag idag, fast det kanske inte tycks så, meen. Imorrn börjar vi senae än vanligt, 9.30, så jag ska försöka hinna träna innan skolan, kan funka;) fast imorrn morgon kommer jag inte vara glad åt de, men det e därför jag ska bestämma det nu och sen packa väskan idag plus gå och lägga mig typ 10 då kommer det funka, annars blir det fett stressigt, för jag ska träna i en timme, sen ska jag duscha och så som kanske tar en halvtimme, sen ta mig till skolan, kanske en halvtimme beroende på när båten kkommer, och byata om innan också, det blir typ lite mer än två timmar vilket betyder att jag måste börja träna vid..oj halv 8 det pallar man ju typ inte, meen om jag börjar träna kvart i kanske och duschar på en kvart istället, kan funka;) För jag pallar inte träna sen på em eller kvällen liksom.. men det blir soft om jag komer iväg, vilket jag ska eftersom det e bara att köra på , och sen blir det loov, asså fårö, kommer bli lungt och nice, härligt!!

Här är när jag hälsade på torb i kiorren förra året, inga kunde , bara vi som åt klubba, hah! nej jag skojja, det var faktiskt kunder..;)






Seg?!

Varför är blogg.se så segt?

Idag har jag vart i skolan, kemi och matte stod på schemat, jag satte dit matteläraren haha, ha sa det själv. Ja nui kanske inte vill höra vad det var, meen kortattat: vi skulle lära oss att bräkna vlym med hjälp av integraler, och han ritade en jättekonstig bild med "fel" volym som svängde runt x-axeln, haha, han sa att han fällde kroben över sig själv, men att jag hade rätt:)

Sen var det hem käka en portion gröt, och lite desperate och uggly, ligger efter i alla serier... Sen drog jag iväg till hälsoforum och träna med linnea och emelie, intervaller och grejjer , riktigt svettigt, men mkt roligare än att spinga en timme som jag gjode i måndags.. Sen var det hem, och pannkakor, sen lite plugg, inte mkt dock, och sen oskyldigt dömd. Nu ska jag sova, hmmm vet inte riktigt vad jag ska ta för kläder imorrn, funtar på det nu.. ska iaf. inte på mv-träningen iimorrn. har tränat hela veckan, såå.. jag kanske ska till gymmet imorrn och löpa min fredags-mil-runda eftfersom jag typ inte kommer hinna det på fredag eftersom jag ska träffa folk antagligen, och så måste jag köpa löparskor, och slutar inte så tidigt, och vill inte träna på en fredagkväll, och på lördag e det högskoleprovet! anske intervallträniingen dåeftersom jag inte e hemma på sön? hmm, tål att tänkas på, men sen ska jag vara borta på kvälen, och söndag = Fårö , NIce!!

PUSS PUSS

HEATH

Asså jag visste inte att det här var Heath Ledger. Vi såg "Patrioten" i skolan, och jag tyckte den var asbra! Kan ses igen vill jag säga. Iaf. va han med där. Jag har liksom barar tänkt mig Jokern utan smink, men det e ju inte så likt iaf. inte som han va i Patrioten, men den kom ju ut 2000 typ. Så nu måste jag ju se massa filmer med han i!!! såå fiin! <3




Mattebajs!

Heej! SItter och räknar matt, har gjort det sen jag vaknade, så jävla seegt... Ngn som vet hur det gick på blogawards i går? Nu ska jag fortsätta räkna, hela dagen lång, men jag fattar inget, så ett tal tar en eviigheet, seriöst, jag skulle kunna sitta med ett och samma tal i en timme typ och det blir aldrig rätt, vem fan vill ha det så?

PUSS

PHOTOSHOOOTSNARRE???

naw<3

Hej Ni!

Matte som gäller denna helg, fett seegt... satt typ två timmar med pappa och knåpade på tal, gissa hur många vi hann...?...3 st, fett sämst boken e am störd, det finns ju inget lösningshäfte till den, då får dom ju fan förklara lite bättre!!

Igår vad det iaf. finisch på vårat projekt, filmen. Vi va fett nöjjda med våran film, men det var andra som hade gjort bra också. Men alla röstade på våran film så att dom inte skulle behöva gå på kvällen, och jaa, inet för att dom skulle slippa iaf. men vam kan hindra. Det var iaf. vi 4 som representerade våran klass, men vi spelade upp den andra filmen iaf. men typ ingen av dom andra fatta att den va kul, typ bara vi som satt och garvade, hah!. Jag röstade på ngra tvåaboys som typ dansa med mera;) i sin film, fett sköna dom va! menn dom vann inte, det gjorde vår parralellklass, som va fett bittra för att vi inte rösta på dom, men palla va det, dom hade en bra film, men dom hade ju inte gjort uppgiften. Aaa, sen drog vi hem till Lisa iaf. och kollade på idol, blev ingen middag, för vi smaskade godis, och hade ätit en riktig fet asiatbuffe till lunch, så det behövdes inte, lite konstigt för att vara mig? Sen drog ja hem, och somna sötT!

Idag har jag som sagt räknat med papi, tagit en snabb springrunda, och sen hem till min kusse för han fyllde 15 bast! Stora grappen nu;) När vi kom hem var det fest i källarn, nu gör jag inget, måste räkna matte, gaah, på en lördag-kväll!!!?!, man ba what!?

Nästa helg + weekbeginning blir det fårö, så jävla nice det ska bli! inget skolarbete förler med dit vill jag lova!:) Nu ska jag ta en till äppelkaka.

Förresten ska jag va med och spela DM i skolan, vet inte när det e, men ni kommer säkert höra mer om det sedan.


hah!;)

SEE YOU SWEETHEARTS!

Älsklings Anders Svensson!

Svenne svenne gjorde precis måål i lansdskampen sverige-albanien! Blev så glaad! Alla säger alltid att han e så dålig, och inte platsar i landslaget, och bla bla bla, men jag har alltid hållit fast vid honom och kommer alltid att göra, ni som känner mig vet! Han e min absolluta favvis <333 <3<3 Härlig kroppsfint som lurar hela försvaret och bara går i genom och sätter den lågt vid bortre stolpen, såå rätt!! <3333



PUSS

Äntligen!

Äntligen funkar det att logga, ju! Ni kanske tycke att jag inte har uppdaterat, och det har jag inte heller, men det e bara för att jag inte kan logga in ju! Men nu e jag iaf. här.

Den här veckan håller vi på med ett projekt i skolan, mycket roligt,. Vi ska göra en film, våran kommer bli bäst självklart!;) Annars, ja ganska soft vecka pga. det, så det e nice, men matten e ju inte ooch leka med å andra sidan, SKa till pappa idag och räkna med honom, hoppas jag hinner klart allt typ, kommer krävas många timmar meen, jag borde.  Till middag blir det pannkisar, ska börja snart.. :) Här kommer lite bilder:


Verkligen nostalgi,!, hur många dagar och timmar har jag inte spenderat här?


Jag har en förkärlek till såna här bilder:)


Skolan


En ascool polishelikopter som jag bara var tvungen att zooma in på!





Idag var det svinigt och kallt, så jag fick lov att ta vinterjackan!, känns som det var nyss jag gick i shorts, jag badade iaf. i september, och det var inte länge sen, nu e det snö och grejjer!

SEE YOU SOON! <3333

WARUPP?!

Tjena girls and boys!

Har fastnat vid datan nu igen, inte nice. Har inte skrivit på ett tag nu, för jaa, jag vet inte. Skulle skriva igår, men då var denna sida hängd, såå, det gick ite tydligen. Veckan har ändå gått snabbt, skönt. Ikväll blir det mddag med iaf. sara och sofia, och sen får jag se, vet ej. Nu ska jag göra lite nytta, kändes sinte som om jag hade så jättemycket att skriva om men ajja. skulle bara visa att jag lever;) vem brukar säga så? ngn som vet?


Här var fika med brudsen på javasavi på årsta torg:) mycket myyzz, just det torb du ska få dina 15 spänn också!

PUSS

Nappis!

Hej!

Nu har jag varit hos naprapaten. Han trodde att det inte var någonting farligt, jag kunde träna och så som vanligt. Det var typ som om jag hade stukat ryggen, kanske ngt ledband som gjorde ont nör jag böjer mig fram och tillbaka. Och sen har typ musklerna runt om blivit spännda. Ska nog ut och jogga imorrn em tror jag:) Sen sa han också att jag hade typ överrörlig rygg, för jag kunde svanka apmycket tydligen, så han skulle skicka några övningar som jag skulle göra för att bygga upp stabiliteten runt ryggraden. Aaa, men jag hoppas att det snart försvinner bara, det var bra att smärtan var lokal iaf. och det är den väldigt.

Annars idag har jag varit ute på en prommis med sofia, yra och bonnie. Kul, och skönt att komma ut, har typ varit ine hela helgen känns det som. Har försökt plugga också, och det har faktiskt gått ganska bra, men har det helt hänt upp sig i matten. FÖrst gick det bra, men sen trodde jag inte att jag skulle kunna räkna mer, men sen gcik det, fast knackigt, men sen kom en verkigen slap in the face, så nu e jag helt fast, men jag tänkr såhär: om jag istället gör fysik idag, så kan jag ju sitta med matten bara imorrn när jag fått hjälp av läraren. mMmm det e så jag får göra:)

Snart blir det middag också, och sen typ till sara för film.,..,sen dusch och inte i säng för sent;)

Ska jag förresten säga vad jag har ätit idag, inte så bra... :

Till frukost/tidig lunch, åt jag tre knäckemackor och ett ägg (bra), men sen åt jag ingen lunch för jag hade ju ätit frukost nästan precis. SÅ efter promenaden gick vi till ica, och så köpte jag , eller soff en havreboll och ett winerbröd som jag glufsade i mig. Sen, när jag kom hem var det fika med äppelkaka med vaniljsås även, mums! Till efterrätt till middag väntar även en chokladkaka, får se om jag pallar med den, för nu e jag verkligen sugen på riktig mat!!

Imorrn e det skola som vanligt går fm. För närvarande e det ganska lungt bara matten som spökar lite, och sen måste jag göra klart min projektplan, men annars ganska lungt. I vanliga fall skulle jag nog inte ha gjort så mkt på det andra, men nu försöker jag ligga i för att hänga med bra i skolan nu när vi för en gångs skull inte har några träningar. Jag känner mig heller inte stressad, för jag vet att jag har mycket tid att fixa saker på, nice:)


Höstrusk!....

Idag har jag bara varit inne och hemma, me det e nice att inte ha några uppbokningar. Nu när vi har uppbehåll känns det väldigt lungt, man e typ ledig hela tiden , nice. Jag har ju haft ont i ryggen, men kanske att det kändes lite bättre idag. Jag ringde min tränare som sa att jag skulle ringa till våran naprapat i laget. Av det han hörde trodde han inte att det var så farligt, så jag hopps inte det. Ska dit imorrn kl 17 iaf. så får han kolla på det. Annars idag har jag räknat lite mattte och fysik, och kändes bra faktiskt, och ag kunde koncentrera mig på första gången på länge kändes det som. Men sen var man tvungen att lära sig liggande stolen, och jag fattade inte, så jag får väl googla det  sen , pen du ska jag kolla på ngt programmm, och äta en chokladboll:) mumma. SItter och kolalar på öis-kalmar, står 2-0 till öis.

Höstrusk vid skolan...


Piinsammt....

Såg precis vem som gick vidare i idol och så, och pinsammaste grejjen ju!! När Jihde skulle ropa upp vem som gick vidare trodde den ena tjejjen att det var hon som gick vidare och blev typ asglad, piiinigt..



PUSSHEEEJJJ....!

RSS 2.0