31 jan 10 12.28

Helgen börjar lida mot sitt slut, men det gör inget. Hoppas det är ngn mysig film ikväll klockan 9 på tv4, söndagens höjdpunkt;) ska kolla, vänta. Nej bajs, det är innan frosten som typ sänts jag vet inte hur många gånger redan, kan dom inte komma med ngt nytt som Johan Falk, diggade faktiskt dom även om alla andra tyckte dom va sämst;)

Har precis ätit frulle, men måste nog dra i mig ngt ytterligare innan jag taggar iväg till träningen. PUSS

Sariz fixa bääzta myysz<3


Har myzt hela kvällen med Tora, Karin, Sara, Lord och Emelie:) <33

Nati nat nu<3

hungrig.

Hej hej!!

Idag har jag vart och tränat, styrka, sen friskisgympa:) Blir det imorrn också efersom det är så kallt ute:) Sedan har jag musiserat ett tag på em, och sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska rulla iväg till Sara nu snart för pirra och TV, softa järnet;) E riktigt hungrig nu!! Det var jävligt kallt ute idag förresten!!?? huua säger jag bara! känndes som vi satt på skidbussen när vi skulle till träningen i tyresö imorse. Jaja hade:)


fredagkväll=skola

Känns som jag fått mycket skolrelaterat gjort denna fredagskväll:) Inte varje fredag som det är så;) Men egentligen är det faktiskt en ganska bra kväll att plugga på. Man har ingen tidspress eftersom man har flera lediga dagar framför sig, och man ska inte upp tidigt nästa dag, egentligen den perfekta pluggkvällen, hahah;) Fast iof. skulle jag skicka in loggböckera ikväll, och jag ska upp tidigt imorrn, eller ganska tidigt och träna, så jag sa emot mig själv, men det skulle kunnat vara så:)


Denna Kväll
  • Middag på Indian Noha
  • Loggboken Projektarb.
  • Loggboken MT
  • Bokat handledarsamtal
  • Svarat om datum på "KTH-student för en dag"
  • Lyssnat in låten som vi ska köra på la musica
  • Skänkte 50 spänn till Haiti med SMS när reklamen kom på Spotify (Skriv Akut och Sms:a till 72 900)
  • TV
  • Snask
  • Socialt ungänge

växthuseffekten, hmm..

Nu är jag mätt så att det står härliga till;) Jag åt kungsräkor sizlar, gott gott!! Nu ska jag skriva min loggbok, kul att jag inte fixat det tidigare..

Jag tänkte
förresten på en sak. Växthuseffekten är väl inte bara att det blir varmare? Det är väl att det blir större skillnader, kallare på vintern, och varmare på sommaren, så borde det iaf. vara. För grejjen är väl att vårt ozonlager blir tunnare. Det leder ju i sin tur att det ja blir varmare när solen skiner på oss, men även att värmen försvinner fortare eftersom skalet runt oss inte är lika tjockt. Jag menar så är det ju på månen.??


musiiken

Är så tagg på musiken, kommer bli fett nice! assoft att vi bara e tre pers i gruppen:):)

Nu blir det Indian Noha för maaat, yes!


sov

Idag var det sovmorgon på schemat. Skulle egentligen uppp vid 9 iaf., men jag stängde av klockan och somnade om. Gick upp vid 10 och har hunnit med ytterligare ett avsnitt av PH, ska ta det sista nu snart:) Sen e det skola som gäller och sen har jag fn. inga planer, måste däremor skriva min loggbok och skicka in, jag glömde skicka in förra på rätt tid:( jaja, har iaf. hittat japanphoto som underlättar enormt för mig, jag känner att det kommer gå bra:) Nu ska jag käka, later

<33

älska japan photo, jag e fett taggad på mitt projektarbete!!





.

<33

älska japan photo, jag e fett taggad på mitt projektarbete!!





.

pisssed

jag blir så jävla pissed på alla pissdatorer som bara står och matar, är det inte så, va va va???!!!

Londonpotpurri! Låter bilderna snacka för sig själva, enjoy!












skavsår..

Nu mår mina fossingar bra:) Strumpor och tofflor!! Har haft en mördar-tre-timmars-träning i orminge. Först löpning ute, och det var typ snöstorm och snön piskade i ansiktet. Hade en snöhög på huvudet när jag kom in i tältet efter mina fyra (iaf. reducerat antal) varv. Sen va det träniig ine i tältet, som inte är varmt. i två timmar till. Asså jag säger det, mina fötter klarar typ precis två timmars träning innan det är skavså som gäller. Men jag tänker fan inte bli fast i luekoplast-träsket denna gång. Sen fick vi bullar och varm choklad efter som våran sportchef åkte och köpte, för att ingen klaga när vi sprang. De va gott. Nu e jag hungrig igen, längtar till frukosten.

Idag var en stressdag, men den bev inte fullt så stressig so jag trodde. bussrna var ju kaos också, men det va rätt mysigt att sitta där inne i värmen ändå:) Träingen var tidvis pain, både mentalt och fysiskt, men den hade också sina glimtar. Smålagsspelen, kul, ring kul, ja mkt mer hann vi inte. Men det e så kul när man satsar och kämpar och typ ramlar för att man kämpar och ibland visar man några sjyssta skills, hah;) SKÖNT gäng iaf. :) som fan

Antagligen blir det skidor iaf. fast i Svenska fjällen. Vore jävligt nice om det gick i lås så att det blir skidåkning även i år!

Nu ska jag sova hörrni, ska upp med hönan imorrn, börjar vi 8 el 8.30, har faktiskt kollat planeringen, men blir inte klokare av den..? hmm... jaja. Förresten ska jag bli bättre på att lägga upp pics, har blivit lite segt med det på senaste tiden. PUSS PUSS

blizzard!?

Nu e jag trött, kom hem för ngn timme sen, har varit igång hela dagen med inspirerande aktiviteter. Känns som jag oft skriver att jag e trött, men denna gång e det trött i kroppen. Men ska man ha fått ut det mesta av en dag ska man väl vara utpumpad nr man kommer hem, e det inte så? fast man måste ju vila också, det e klart..

Imorrn e det träning i Quesadatältet i orminge, 18-21 tror jag minsann att tiden är. Slutar 16.10 tror jag bara för att vi ska ha PA-lktionen just imorrn, men men, tänker fan inte gå dirr från skolan imorrn, det får ta den tid det tar. Annars måste jag kånka min bag från typ 930 till 2130, och det händer ju inte, nej jag ska hem mellan! Ska kolla sl nu, nice med körkort i dessa lägen... Ska ju förresten bli blizzard imorrn fick jag höra..! vi får väl se, vi får väl se. men ingen löpning då va?

Nu ska jag sova, natt

klar

Yes!

Har nu kirrat cooper, gick hyfsat faktiskt. Hade iaf. inte försämrats från föra tillfället, så det blir ingen extra löpning för mig iaf. skönt. Sitter för tillfället och kollar på afrikanska mästerskapen straffläggning, spännande-...

Men ska försöka pallr a mig upp och sova nu snarast, ses imorrn sweeetoes!!!!<3333

coooperrrrnicus

Hej!

Jag har bokat en test-körlektion, nästa tis är det:) Ska fan ta körkort snart asså, läängtar!! Har ju inte skrivit på hela helgen nu, så jag kan ju berätta vad jag har gjort, har egentligen inte varit så buissie, men men,

I fredags chillade jag hemma hos tora med sara ngn gång på em och jag berättade hela londonspektaklet;) Sen behövde dom dra, men jag hängde kvar eftersom kaki hade kommit hem, och vi kollade på nicea bilder från deras hotel på teneriffa, asså dom äger det;) Ne skojja, men fett lyll att åka diit, 16 feb eller hur var det?



Sen hem, käka middag, let´s dance och sen åkte jag Sofa och Sara till Dovas där jag fic skrika London ytterligare en gång. Kom hem i skaplig tid, och gick och la mig på dirr fetrsom jag skulle upp och träna på lördagen.




Lördagen innehöll som sagt träning. Friskis i Tyresö,  först fys, rygg + armar, sen ett gympapass, tycker det e fett kul!! men inte så jobigt iof. Sen skulle vi också göra brutalbänken i en speciell maskin im ngn vet? Man lägger sig som på en bår, och sen spänner man fast fötterna med en spak. Sedan trycker man in ngra knappar och så tippar någon en tillbaka så att man häner helt upp och ner med fötterna i vädret. Sedan ska man upp och nudda fötterna så måna gånger man kan och man måste ned med huvudet i båren mellan varje nudd;) Gjorde typ 14 ca, men det roliga var att jag typ inte kunde komma ner sen. Man skulle trycka på knappen på spakarna igen, men jag hittade inte dom, så jag började garva och så hängde jag där upp och ner och alla garva åt mig;) christer fick hjälpa mig ner, och sen sprang jag in till det andra passet, haha:)

På kvällen chillade jag endast, Indian Noha till middag, och sofia kom över en sväng aswell och kolla på robbansson. Sen gick jag och la mig.

Söndagen sov jag och sen gick jag upp egentligen för att plugga, men belev det ngt vettigt gjort?? Sen var det träning igen, och det blev tidigare än vad jag hade tänkt. Var tvungen att åka typ 4 redan, så hela dagen försvann där. Sen på kvällen var det Blåsningen, David Helléniius är ju bara för rolig!:) Sedan försök till ytterligare plugg, dusch och sen johan falk:) Jag tycker faktiskt att dom e bra! Lite anorlunda med att han spela dubelt och så, jaaa.

Ikväll är det cooper som gärller, fan , men jag ska tagga!!!! som fan

jaja

Hej alla!

Idag har jag som sagt chillerillar om man kan säga så. Drog till skolan vi 12 och hade en datakunskapsuppgift som inte var mkt att bita i. Sedan satt jag i ett grupprum och fick ta del av malin, lisas och ninas film som verkligen inte e fy skam den!! :) Chackade en macka och lite frukt, sen hade vi ledarskap. Det var allmänt kaos när vi skulle bestämma vem som skulle ha när och vilken sal man skulle ha i, men alla fick iaf. ngt.

När jag kom hem bäddade jag min säng, för allt var en sån röra, sen la jag mig på sängen och lyckades somna, trött även fast jag inte ansträngt mig max idag.

Imorrn har vi estetiskt val för första gången, undra hur det artar sig. Ska ju ha la musica, I let you know. Det e iaf. inte i skolan, utan ngn anan stans som jag måste ta reda på vart. Tror förresten att jag ska läsa lite fysik nu för omväxlings skull. CHILLA GALLET! ja gör det


sovmorgon

Har haft härlig sovmorgon hela förmiddagen, men nu e det snart dags att tagga iväg till skolan, gäsp.

sometimes I

Jag blir så jävla irriterad på den här datorn ibland. Hatar när saker går segt, man palar inte sitta och vänta på att datorn ska tugga ju, irriterar mig såå. Istälet stänger jag av den. Har lyckats med att försöka skicka ett mail med en stor bunt bilder i utan att komprimera dom först, men hur skulle jag veta. Nu ligger den där i utkorgen och gnabbas, och om jag ens försöker ta bort det så försöker den öppna helvetet och hänger sig.

Blev iaf. fett glad när jag såg att vi började 12.30 imorrn. Projektarb har vi ju ingen lektion i, kemin redovisade jag ju idag, och sen har jag den sena indval,. Blir alltså från 12.30 till 16 imorrn, överkommligt.

Har inte haft tid att sova ut sen london, så det får verkligen bli imorrn, på tiden det. Att bero på det så ska jag lägga upp ett litet sammandra av resan hade jag tänkt,  men jag vill ha alla bilderna först, en det kommer. Det e ju därför moina data fuckka yrrr för att jag försöker skicka allt..

Har   idag haft en heladag i skolan, nice det;) Redovisningen i kemin gick galant;) sedan svenska c och slutligen labb, haha.:) Sen segade jag ig hem och käka middag.. Iväg till tröningen, quesadatältet i orminge?? Missade såklart tuben vilket betydde att jag kanske skulle hinna. Tbanan rullade in på slusen två min innan bussen skulle då, jag langa löpet, och busschaffisen hade precis stängt dörrarna och vridit om raatten när jag kom där vinkandes och stannade den;) empis och linnea garva åt mig när jag kom på bussen anfådd osm fan. Sen var det som vanligt nuförtiden painlöpning. kl20. Från kl 21 hade vi planen. Skulle egentigen sluta kl 22.30, men ngn släkte lyset vid 22, så vi drog 20 över efter lite mörker cillerill och en kittel/hög-attack med mig i botten, inte kul, skrek fan som en gris. Nu e jag iaf, hemma. Ska bli skönt med två dagars välbehövlig via efter träning mån tis och ons.

Temat på skivan blev iaf. 007, den 26 april på Rose, 120 :- välkommna!!

När jag kom hem hade jag förresten fått en fin födelsedagspressent från handelsbanken:) ett litet usbminne i an ask:) dock inte så mkt minne, men fin va den iaf.:)

Imorrn blire PH.mara på ffm tror jag, har ju missat hela veckans:) Nu ska jag sova iad. kl 1 senast!!


hårt slit

Hejhej!

Min mail är fuck. Den hänger sig för jag försökte skicka ett stort mail, så jag ska låta den tugga i fred snat.

Först va ja i skolan idag. Hade första lektionen med datakunskap, och det verkar nice, läraren också. Förra terminen hade jag ju fek a och ma e som indval, och nu denna termin har jag datakunskap a och sv c. Så jag hoppas att det kommer bli en relife att inte hela tiden behöva räkna matte. Tog förresten mitt vg i matten. jaja liksom. Den e 50 poäng. Har redan 200 p vg för fucking engelska som jag egentligen är bäst på;) Så nu har jag sammanlagt 250 p vg, ska försöka håålla det så också.

Vi fick förresten också skivbiljetterna, så det e bara att börja kränga dom då. Temat är dock inte bestämmt, förslag? (kommentera gärna)

Har hållt på att kolla abonemang på mobben, men alltid massa dålda avgifter..  hmm., får se hur jag gör.

Har precis vart på träning, nacka ip. Först en timme fotboll på en jävla isbana ( va nere på rygg och tugga gräs redan efter 5 första, höll fan på att bryta handlederna, jag fattar vekligen att man kan göra det. Platt fall ner på händerna, men det gick bra:)). Men det ska tillggas att det ändå va kul såklart:) Sen skulle vi painjogga i typ 40 minuter i ett spår med massa kullar och trappor och grejjer, så nu e jag lagom död i krppen. Självklart hade jag ju träningsvärk efter igår med eftersom jag inte har tränat på tre veckor nu, men det gick ändå hyfsat. Secial k när jag kom hem. Ska sova nu så fort som möjligt.

Glömde ju skicka in MT-loggen i fredags, men det e lite fult tycker jag att ge en upppgift som ska in samma kväll, en fredag dess, även om den e liten. Glömde iaf. helt bort den, och kom på det typ igår. Vetefan om jag pallar göra den nu, fast den ska ju iof. inte vara så advanced vad jag förstod, ska nog kirra nu. haha, puschade ju på lektionen och sa att jag låg på en 10, alltså att jag var klar för att börja träna vilket jag också var, men sen glömde jag såklaart skicka in, men men vad ska han göra?

Har förresten missat hela PH denna veckan, men man har ju hört ett och annat. Avsnitten lades ut på syndicated player kl 23 idag, så det blir väl en ny minimara om ngn dag:) tors?

Bilder från LD kommer soon, vill ha malins bilder först:) Sen kommer ett litet potpurri:) Fatta pain i kroppen jag kommer ha imorrn,? och ytterligare tränin 20 -22.30 seeeent mee!! jajaja, sov sött getingar!


glajjorna köpte jag i en souvenirbutik:)) tyckte dom va coolisch,
vilket inte resten gjorde, men de vande sig till slut. ;)

TRÄNING

Japp, ska lägga upp fler bilder sen, men det får nog bli imorrn, för idag ska jag sova;)

Har precis varit på träningen som sagt, riktigt pleasent. Lagom sådär. Löpning ute, och sen cirkelträning, En härlig genomkörare, men mina ljumskar kommer inte vara att leka med imorrn. Måste kolla schemat förresten. PUSS

hem

Nu e jag hemma igen. Kom precis hem. Har rest hela natten. Vi började vandra mot bussjäveln kl 1. Sen har det varit sova från och till tills nu. Ska käka (har inte ätit på mer än 12 timmar!!), och sen sova ett par timmar. Sen antagligen upp och käka ngt mer, och sen iväg till fysträning. Skönt att komma igång igen tycker jag nog. Får berätta mer sen, men det har iaf, vart super-great, pleasent!


London my friends, London

Upp kl 5 imorgon och iväg till london!:) se you monday!!













..

puuuh

Har precis duschat, och ska nu lägga mig och sova, 11 egentligen efterson det är upp 7 imorrn, första tidiga på ettt tag nu;). Idag har jag chillat galet faktiskt, va en sväng i skolan me, men det var endast en lektion, så det var väl inte allt för jobbigt. Fick förresten ett mail från ma-läraren, jag klarade vg, puuhh.. Men nu e frågan om jag ska åka till västra på tisdag?? Vet inte ens om chansen är stor att jag kan höja mig, men vem med, jag gjorde det förrra året? Jag har ändå redan bangat två mvg:n , hhmmm. Tål att tänkas på. Kommer ju typ missa träningen också, igen, fast när man e sjk kan man ju inte hjälpa det, och jag har ju faktiskt fått "årets närvaro" tre år i rad nu, hahaha, min tränare är så stolta;)

Kollade iaf. på Paradise förut. Och han pontus,, vad e detmed han egentligen. Askonstig. Han har en massa fix och trix för sig hela tiden, och sen kollar han in i kameran hela tiden. Tror han spelar. Men undra hur det hänger ihop. Om man såg trailern för nästa vecka gick han ju typ och jaga en apa, och gjorde schh-tecken till kameran, aaa, spännande vekligen, men nu måste man  vänta ända till tisdag för att se uppföljarprogrammen, men men, man får roa sig med annat. På lördag e det ju london T.ex.!

Nu ska jag sova hörrni!!; men sweet dereams samtliga!


13 jan 10

Ne ne, inget bra på tv idag inte, eller jo morden i ms, men jag kännde bara inte för det. Laget tränar som sagt var nu, eller det e nog slut nu. iaf. i Quesadtältet i orminge? Tydligen skitkallt även där inne, men ingen snö på planen:) varma kläder gäller alltså. Känner att min sjuka börjar ge sig. Har fortfarande ont i halsen, men inte alls lika mycket som det var förut, verkligen pain!

Imorrn har jag tydligen bara en lelle konstaterade jag, alltid lika härligt. Fick en glutt på vårt antagligen schema för nästa termin också. Inga dirr överaskningar. labb ons, ledarskap tors, fredag halvdag med estetiskt och religion. Undra hur den estetiska verksamheten kommer att arta sig?

bajs

bara bajs på tv idag




palla provet!!??

När jag kommer till skolan säger matteläraren: - Du får göra om provet, bara så att du vet.

Asså vad skulle jag göra liksom?, jag velade länge och väl, och sa tom. at jag inte skulle göra det när jag väl hade gått in och satt mig, Men sen gjorde jag det igen iaf. Hoppas det blev ngn förbättring från det förra, men jaa, jag vet inte. Han skulle nu maila resultatet iaf. men asså palla. Men om jag inte hade gjort det, så hade jag bara suttit där ute och , aa, inte gjort det, men hoppas det var ngn mening med at jag gjorde det igen iaf. Sen kunde man tydligen komplettera på västra nästa vecka, men vetefan om jag pallar det?, får se hur det går på denna först,...

Sen hade jag bara kemi, vi gjorde inget. Nu e jag aphungrig! ge mig mat!, tack! drar.

mornin

morgon bro´s!

Sitter i soffan, e fett seg. Ska kolla PH sen. SÅg att dom lägger upp alla 4 avsnitt kl 23 på tis i sann marathon-anda, så det finns alltså 4 färska. Sen blire skola, ma+kemi. INGEN TRÄNING IKVÄLL HELLER!:(

fotboooll!!!

Fan vad sugen jag e på att spela fotboll igen alltså!!! Med mina röda fotbollsskor, dom har fan stått på hyllan i typ 2 månader nu!!!! Träningarna började idag, men jag e ju krasslig, så jag fick permis för det. Igår var jag inte så sugen på det, tänkte att det skulle vara kallt och uschligt, och snöigt, och jobbigt, men nu kände jag bara tt detinte spelar ngn roll. På med underställ och en myzzig overrall, och du e i hamn;) GREAT!

Okej, vi har spelat inomhusfotbol senast under jullovet, men känslan av en riktigt ren vrist-träff, kan man aldrig få inomhus, iaf. inte med mina budoskor. aaa, asså fan vad nice!!! Jag vill bara ut och skjuta!! Nu ska jag vila denna veckan också, e jag frisk på måndag blir det antagligen extra fyspass på måndagen, och sen träning tis ons lör sön närsta veck, och sen fystest på måndag. Riktigt härligt, om jag får bli frisk!

Idag har jag vart i skolan igen som v. Var där först på fek A, men den slutade tidigare, mvg till mig, yay!, och jag kände mig lite trött, så jag drog hem, käpte en macka på vägen och la mig i soffan en timme och kollade på vänner. Ritigt soft. Sen tebax till schulen för två lektioner till. Först fysik, och jag blev faktiskt riktigt taggad på att anteckna, och det höll i sig nästan genom hela. Sen en halvserri historia, hah!

Efter skolan drog jag hemmåt, packade ihop mitt pick och oack hos pap och drog över till mamma där hela familjen var samlade runt middagsbordet. Lax och potäter bjöds. Efter middagen kollade vi på mästarnas mästare:) Fett kul för en sportintresserad som mig;) och nice att vara med också, kul ju, skulle inte banga;)

Nu sitter jag och chillerillar i min fåtölj. Ska duscha sen, och kanske läsa en bok för omväxlings skull;) Imorr fm, tänkte jag göra lite på mitt PA. SKA göra.

Slänger upp några bilder från helgen. Middag från Palmyra..

..och en suddig sara på en snöhög:)

hALLÅSKIJJ!

Hallåski! Nu ska jag uppdatera!:)

Har varit i skolan idag, fast jag egentligen e sjuk, inte kul. Hade ett viiktigt prov, men jaa, hoppas på vg iaf. måste måste måste, i let you know... kanske, hehe.

I helge har jag mest chillat på SöS. T bröt foten i torsdags, så jag har varit där titt som tätt. Ganska nice var det iaf, där. Har typ kollat på tv. spelat playstation, och lite så. Sen ha jag ju som sagt var varit sjuk själv, så jag skulle åka och kolla om det var ngt man kunde få penicillin mot. Betalade 150 spänn för att läkare skulle känna på halsen och sen lysa med ficklampan. Han sa i princip, det ser fint ut, det e en virusinfektion, det sår över av sig sälv. Ngt som jat typ kunnat konsatera sjäälv. Men då frågade jag om han inte kunde ta ett prov, så jag skulle få lite valuta för pengarna åtminstone, men inget napp där heller, bara att vänta tills det försvinner, suck.

Sen i lördags skulle pap sova på sjukhuset, så jag skulle sova hemma själv, och precis när jag höllpå och soma lät det som om ngt ramlade ner, asså det lät mycket, blev inte så stämmningsfullbeskrivning. Men då vände jag mig om , och då hänger lampan,(glasplafond) i en sladd i taket, och så har det blivit ett hål. Visste inte riktigt vad jag skulle göra då, men jag löste det ganska bra om jag får säga det själv. Tog av glas-skärmen, och skruvade ur lamporna:) resten hängde kvar i taket tills pappa kom hem nästa dag. Och sen stälde jag en stol med en mjuk dyna under den också:)

Nu är typ det som måste vara gjort i skolan denna vecka gjort iaf., så nu ska jag bara chilla ltills nästa termin;) Det som läkaren faktiskt rådde mig att göra var att ligga i soffan och titta på tv och käka chips:) skulle vara ngt va? PUSS

Back to shuul!

Yay, skola igen.... när jag slutade, ingen fek, yes! gick jag till hm och köpte lite saker:) Sen hem, kolla på vänner, BÄST, och äta den "frukosten" som jag inte gjorde imorse till lunch eftersom jag hade pain i halsen, har det dock fortfarande, vilket betyder ingen träning idag heller... seeegt..! That´s it!


kul, jävligt kul!

Inte har jag problem med att komma upp på morgonen inte, nej nej. För det första kunde jag inte sova, somnade kanske tre, halv 4 vad vet jag, fast jag gick och la mig vid halv 12. För det andra måste jag nog köpa en ny bäddmadrass, för den jag har har blivit..a inte som den har varit om man säger så, jag får ont i ruggen av den, den avlastar inte rätt. Sen för det tredje, så har jag apont i halsen, trodde det var på väg att gå över, men ikke. Varje sväljning är pain och grimaser om jag inte dricker ngt varmt som nu, då är det bara halva pain. Men det är liksom inte halsmandlarna som är svullna, det e typ bara ont ont ont i svalget, aotch! Bafucin nästa.

Drar nog till skolan iaf. och kollar läget, inte så lång dag varken idag eller imorrn, så det e väl positivt. Sen måste jag hitta en födelsedagspress till min bror me.. hmm..

Hoppas ni e pigga och krya iaf. PUSS



payback is a bitch!

Måste vända tillbaka dygnet känns det lite som, funkar ju inte annars. Kollade på schemat för imorrn, och till min glädje, gick vi fm vilket innebär ingen labb för mig och kort dag. 9 till 12.20 sådär en nice start. E jag typ klar i skolan vid den tiden jag äter frukost annars, så jag mmissar ju ingenting på det:) Igår förresten ringde jag till banken själv, hihi, men det gick finemang!

Idag har jag ätit frukost och lunch, räknat typ 2 mattetal, catchat up i PH och övningskört!. Har blivit mkt köra nu dessa dagar, men det e nice. Vi körde, eller jag körde, typ skanstull, zinken, slusen, nybrokalen, ja lite runt i stan, och sen hem. :) Sen lyckades jag tom. backa in i garagenedfarten, och in i garaget, rätt knivigt, men jag fixa´rt! hehe, har snart läst typ halva körkortsboken som jag har tänkt göra ända sen i somras, men nu ska jag snart börja läsa om säkerheten, kann ju vara bra:) När jag kom hem sedan ville jag ha ngt att kolla på, och jag kom på att PH antagligen hade dragit igång igen, hade helt glömt det! och till min störa glädje afnns typ en hel veckas färska program!! yes! Man jag fatta inte riktigt, varför valde inte bara anneli christoffer? för att hon inte ville ha hem catja eller?, hon sa ju det förut?. E jag helt efter eller, ,men det vekade somingen visste vad som hände? Annelie var den sista man trodde skulle åka. men som en gammal vän alltid har sagt, payback is a bitch!;)


min ända nyårsbild btw med min outstanding 2 mp-cam!

Sjuk + Avatar

hoj hoj vad min dator e seg idag!! varför? ja vad vet jag?

Igår var jag och åkte skrillor med pappsen på hellas, såg vår fina isvaks-vak. haha. Men det e ju så jävlans kallt när man ska knyta skridskorna!! helt sjukt! ajja, sen åkte vi iaf. ett tag, inte så länge, två varv blev det, men jag fick ju pinna på där med mina hockeyrör i typ dubbla frekvensen ;) Sen övningskörde jag igen! såå kul ju! åkte till ältakrysset, numera mina hemtrakter, och kköpte korv och handlade, mmm. Sen körde vi till gubbängens IP:s parkinglot, stor och utan bilar, och hal. Där gäjsade jag runt ett tag, fast det gick inte att få riktig sladd på bilen, men det va kul ändå!:) Man måste ju öva på halkkörning när det väl är halt ute ju!

Sen när jag kom hem duschade jag och deckade sedan. Fick typ en släng av halsont-ontihuvudet- och sömnsjukan. Så jag somnade ett slag. Sen gick jag ner för  middag. eefter detta gick jag nästan och la mig på dirr halv 10 släckte jag lyset(frusen). Vaknade sedan asvarm 00.20 och det kändes som on det var morgon. Resten av huset hade inte gått oh lagt sig än, så jag gick ner och kolla vad som var the 411. Pappa skulle precis kolla på kommiskarie Lewis eller vad den heter, brittisk deckare, så jag joinade med en kopp varm choklad och en hönökaka:) 1,5 h senare gick jag och la mig igen, ont i halsen, ont i huvudet, och jävligt trött. Vaknade slutligen vid 12 dan efter, och sjukdommen var borta:) okej, jag va inte på topp, men bara lite seg sådär. .Idag har jag sedan ägnat mig åt lite matte, och sedan har vi sett Avatar i 3D. Helt ok faktiskt, men man ska nog se den på bio, inte på en liten TV. Nu ska jag äta min gooda apelsin, och sedan försöka sova tidigt igen, tror ni jag lyckas!? bye bye baby´s!

2010...hmm

Idag har jag övningskört, tränat och ätit pannkakor! Nu blir det m i m. Aa klura att det om ni kan!


jaaääs

äej nu va det ett tag sen igen. Men min data e inte kry än ser ni.. Fast om typ algunas minutos::)

Nyår var jag som sagt med Sara och Lord:) Vidtolvslaget befann vi oss på strandvägen,. och såg typ coolaste fyrverkeriet jag någonsin sett. Typ tefat, hjärtan och glitter himmel:) kallt var det ju också. Sen gick vi till et ställe, och va där till ja,..3 typ. Träffade philip där också, en trevlig överraskning:) Sen var det den knökfulla tuben hem, haha, och sen i säng. SOmnade med tinnitus och brännsår på tungan.

Seedan har jag inte haft så mkt för mig. Igår va jag hemma och idag va jag i stan med sara och sofia. HIttade en trevlig väska som jag köpte+två riktigt nicea basic-linnen på bik bok:) Förresten, så hyrde vi sthlmsnatt och kollade på, så jäkla skön den e!! Vet ni förresten att en av dom som va med där och typ spelade sig själv har ju precis kommmit ut med en bok om typ sin crime-time eller vad man säger, Liam Norberg. Vill ha den boken.

Nu ska jag duscha och sen sova, eller nej läsa först. Imorrn måste jag ringa gymmet och fråga om vi får köpa gymkort för en vecka till. För vi börjar ju inte med laget igen förräns den 11 jan, fystester, taaaggga!!! Ajja, nu måste jag dra! Puss puss hetingar;)!


RSS 2.0