hALLÅSKIJJ!

Hallåski! Nu ska jag uppdatera!:)

Har varit i skolan idag, fast jag egentligen e sjuk, inte kul. Hade ett viiktigt prov, men jaa, hoppas på vg iaf. måste måste måste, i let you know... kanske, hehe.

I helge har jag mest chillat på SöS. T bröt foten i torsdags, så jag har varit där titt som tätt. Ganska nice var det iaf, där. Har typ kollat på tv. spelat playstation, och lite så. Sen ha jag ju som sagt var varit sjuk själv, så jag skulle åka och kolla om det var ngt man kunde få penicillin mot. Betalade 150 spänn för att läkare skulle känna på halsen och sen lysa med ficklampan. Han sa i princip, det ser fint ut, det e en virusinfektion, det sår över av sig sälv. Ngt som jat typ kunnat konsatera sjäälv. Men då frågade jag om han inte kunde ta ett prov, så jag skulle få lite valuta för pengarna åtminstone, men inget napp där heller, bara att vänta tills det försvinner, suck.

Sen i lördags skulle pap sova på sjukhuset, så jag skulle sova hemma själv, och precis när jag höllpå och soma lät det som om ngt ramlade ner, asså det lät mycket, blev inte så stämmningsfullbeskrivning. Men då vände jag mig om , och då hänger lampan,(glasplafond) i en sladd i taket, och så har det blivit ett hål. Visste inte riktigt vad jag skulle göra då, men jag löste det ganska bra om jag får säga det själv. Tog av glas-skärmen, och skruvade ur lamporna:) resten hängde kvar i taket tills pappa kom hem nästa dag. Och sen stälde jag en stol med en mjuk dyna under den också:)

Nu är typ det som måste vara gjort i skolan denna vecka gjort iaf., så nu ska jag bara chilla ltills nästa termin;) Det som läkaren faktiskt rådde mig att göra var att ligga i soffan och titta på tv och käka chips:) skulle vara ngt va? PUSS

Kommentarer
Postat av: Tora

Oj! Glasplafond<3

2010-01-12 @ 13:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0