Cykla

en lite snabbis bara, igår sprang jag först ca 5 km, sen va jag hemma och lagade min punka,phett duktigt jag var;) Sen cyklade jag P och T till Mirre och badade, ca 3 mil då, och idag ska vi cykla till fastlandets blåa lagun. typ 3 mil dit och 3 tillbaka, jobbigt. men nu ska jag käka, puss puss!

Natti!!

Villle bara säga god natt till mina små änglar:) Kom ihåg att det är viktigt med en god natts sömn, minst 8 timmar för dom flesta för att kroppen ska få tid att återhämta sig efter dagens strapatser:) Puss puss <3<3!


Sail away...!

Här är lite pic's från seglingen:)


Sofia och tora posar på the bridge, eller vad det heter;)


Leksaksboden hade ett stort utbud;)


Goda bullar, mmm...


Cool sailor..


Tora, gör en burrig min, för det var burrigt, men myyzzigt..





Håll till godo;)!

Daaannii!

Idag var jag på hm i stan bland annat med sofia och sara, och när jag gick ut bland hyllorna skymtade jag någon med en hatt, och jag tänkte att han skulle kunna vara danny...fast jag trodde absolut inte att det var det. Men då gick jag runt en stolpe, och då såg jag dannys flickvän Janna, och då kolla jag en gång till på snubben, och då va det DANNY!! Omg liksom..! Vi gick omkring i affären lite, och det gjorde dom med.:);)  Men det måste vara fett jobbigt att vara känd, fast han e ju inte mega-känd, men äbndåå... man såg att han typ kolla ner och inte sökte ögonkontakt, verkar jobbigt,.men som det var ju inen som egentligen besvärade honom, men så... ja han har ju valt att hålla på med de själv, och han tycker väl att det är askul, så det kompenserar väl...

Sen tycker jag att vara radiopratare verkar vara fett chill arbete!:) bara sitta och snacka gojja och skämta och ringa till folk mm, verkar askul! 

idag har jag varit med sofia och sara i stan och köpt marängswiss bl.a. blev inget fynd för mig idag:( men men , man kan inte göra det varje dag... Sen gick jag hem och jogga och sen käka middag, och nu e jag hos sofia och tittar på beck, späännande,...fast jag har redan sett det, såå....

Såå sweet gullig han e;) <3<3

Nu ska jag titata klart på beck och sen får vi se vad som händer, pussheej!!!<3

23:59

Hejsan;)!

Idag har jag varit på en liten seglartripp om man säger så;) Men det var ashärligt iaf. :) Jag, Sofia, Tora och Maria. Vi var ute i kanske två timmar, vädret var inte prima, men man måste komma ihåg att det iaf.. inte är värsta slaskvädret och att man oftast kan ha shorts på sig, (typ the only one plagg som existerar för mig på sommaren), och att man kan vara ute utan att frysa röven av sig;) Jag  hade pasta och kyckling med mig, mums! Och vi köpte goooda bullar på marinan med mkt pärsocker, det e så det ska va! Sen var det långt till bussen skulle gå, så vi vandra till affären igen, och planer om en egen spexad båt växte fram, tänk vad härligt:)! Lite besviken över att det inte blev bad, men nää, inte besviken, men det fanns liksom inget bra bad-opportunity;)

Men det gjorde inte så  mkt. för sen åkte vi till miro och bada och käka middag:) Har övertalat pappa att köpa siumfötter till mig, och jag tror nästan att jag lyckades. Vi har två gamla par, men det e ju fett tråkigt om det e ngn som blir utan ju! Det var förresten typ första gången sedan förra sommaren  som jag var där, för länge sen!! Men på hemvägen blev det som vanlgt när jag kör lite exitement, nej, men det var inte fr att jag körde just, meen... När vi körde på en raksträcka, så plötsligt springer det ut en grävling på gatan några meter framför bilen, och jag typ skriker värsta tjej skriket, men reagerar ändå bra och lyckas bromsa så att den klarade sig över vägen, annars hade det inte varit kul!

Nu har jag köpt lite olika böcker på adlibris, ska ju komma igång md att läsa, jo men det blir nog bra, 4 pocket för 156 spänn blev det, helt ok. De böckerna jag köpte var, ego girl, 14 år till salu, låt den rätte komma in och champagneflickan.. hoppas dom är bra, och att det blir spännande och intressant läsning nu då. Ska hinna läsa kklart den andra otori-boken innan den kommer! men det fixar sig:)

Imorrn bär det av och hälsa på kussarna på vindö, ska bli skojj, bada från deras nya brygg-place kanske,., hmm undra vad det blir för väder? Nu ska jag käka lite räkor, och sen ska jag slagga:) har bilder från idag, men dom e i min andra dator, kan kirra det imorrn typ:)Sov gott mina snutte-gull! <3<3<333<33



Här var när vi körde cross-cart på öland förra helgen:), Jag var ju bäst såklart, ne ok , men nästan iaf;)

A

Yo bro's!

IMorrn blir det segla, och äntligen lite sova på morningen;) Fast imorrrn skulle det enligt väder-ola bli regn från örebro och stockolm och norr ut, mmm, får se hur vi klarar oss;) Men det går säkert bra, jag langar iaf regnjacka;)

Idag har jag jobbar och gnetat, har lagt inn min tid i ett proram, så det känns bra, Typ 95 timmar tror jag att jag har jobbat nu sammanlagt alltså:) På lunchen var jag i k galleria och då såg jag en mjukisklänning som kosta29,50, och då var jag ju bara tvungen att prova, och det var söt sådära, så jag köpte den, jag menar, vad gör det om jag inte använder den, 30 spänn liksom?!

Sen lyssnade jag såklart på rix fm semester, väder-ola sjöng på som vanligt, fast sommarflirten var inte lyckad idag inte, men det var kul iaf. Jag skulle vilja skriva mer men jag måste duscha innan tott, zoff och kak kommer vid 9, men kanske hinner jag med ett till innan jag slaggar eftersom jag får sov-morgon imorn, halv 10 hemmifrån, får jag sova minst till 8 iaf. ;)

puss och kram;) !!! <3<3<3


Här kommer en solig vinterbild mitt i sommaren, men en sån här bild är inte snö-äcklig, utan bara härlig:) Någo som håller med?;)

Väder olas låtar e bara för grymma!!;)

Tjo på er!! Jag jobbar på och hinner inte göra mkt annat. Men när jag jobbar lyssnar jag på rix fm, och det bästa är ju rix fm semester med jonken och väder-ola;) Dom e assköna och väder-ola ska alltid lägga in massa låtar om vad som som han i princip improviserar till ett härligt beat, det e grymmt kul! Tala ut, och semesterförten:) Men en sak..., dom har sagt att olas nya låt är nytt för veckan i typ tre-fyra veckor nu det e lite konstigt...men men ..

Till mat hade jag lagat en god penne-pasta, duktig jag är, har gjort tre portioner:)


På jobbet var det ett program som inte funkade, eller det har aldrig funkat bra, så då fick jag snacka med supporten , och sen kunde han som jag snackade med ta kontroll över min dato om jag godkände en grej, så jag kunde se när han flyttade på musn i datort, fett coolt, hacker-maner på den;)

I rix-studion kom miss match på besök, ngn som ve vem?? Dom va iaf. med i mello för tip 2 år sen, dom e fett bra, kanske ska köpa deras skiva...får se, skulle komma en ny till hösten som verkade rätt bra också, dom hade en nu också.,.,..jaaa, får se;)
Ska också köpa böcketr twilightarna på engelska,  och caolina gynnings ego girl.

Nu ska jag ut och lubba, ska göra inervaller i en lång trappa också, men det kommer nog gå bra hoppas jag, ska göra en spellista som jag kan ha:)

Till SLut måste jag bara visa uppmin nya bakgrundsbild på min favorit gosse;) E han inte sweetast, asså den där blicken,...mmm, jag ar det i telefonen och blir så glad varje gång jag ser den:)


Puss och kram på er mina älsklingar, och grattis på namnsdagen lord om du läser det här:)<3<3

Öland mm...

Drar en snabbis nu, e ju buissi buissie trots sommarlovet.. Hinner bara jobba äta sova träna i princip, men måste ju dra in kosing när man väl kan och har ett jobb;) Detta var gårdagens outfit:)



Imorn ska jag jobba halvdag, och sen käka med zoffan och emsi:) Sen drar jag till Öland över helgen! Sen blir det lite jobb och chill de kommande veckorna, sen drar träningarna igång, och kräftfiske:)



Här e jag, sitti'n on my job.. Idag när jag kom dit var det någon som hade bytt plats på skåpen med mig och min graanne, helt förvirrat blev det, men ganska komiskt, men varför liksom?

Nu ska jag jogga, sen packa klart, och sen sova, längtar tilll att sussa sen:).... Sov gott mina gullesnuttar!!<3

Jobba, äta, träna, sova....

Hej snuttisar!

Jag jobbar hela dagen, och sen e det ju inte mkt tid kvar!! Det blir hektiskt, hinner knappt vara hemma, och inte ens blogga!!

Såg när Månsa sjöng för Kp Vickan idag, asså han e ju bara för skön!! Okej, vissa tycker typ han e astontig och lalala, men jag tycker han är asskön!! Man blir så himla glad av att titta på honom, och han kör alltid järnet oavsett, way to go!! hans danser kan ibland se lite roliga ut, men vad gör dt, dom e ju synkade och välplanerade, och gör en glad:)


<3<3

Dagens OF såklart, posen? skämt å sido...


Hoppas ni har det bra:) Emelie hemkommen? Godnatt på er:) <3<3

Hard work work!, hard work work!....

Hej Vänner!

En snabb update innan jag går till sängs, sömntåget är här nu!

Idag har jag jobbat, hela dagen 8 till halv 6, rätt bra, men jag vill ju ha så många timmar som möjligt eftersom jag är timanställd;) Träffade sofia vid eg kl 7 kom hem vid halv sju, nästan borta i 12 timmar ju, men sen e det ju resväg ock sån skit också, men ändå ganska skönt på morgonen, men inte på em.

Måste verkligen städa mitt rum, och ska göra det också, men pallar inte just i detta nu;) E okcå nästan inne på att köpa en slags overall på gina t., men jag får se, om det blir halva reapriset slår jag till på dirr, annars får jag se, ska hålla koll var och varannan dag, kan  checka på lurren;)

har en ide till ett inlägg, kanske kommer immornn, men det i lite klyschigt kanske, men jag tror det finns folk som skulle uppskatta det, inklusive mig, hihi.. men får se. Nu ska jag sussa, upp 06.15 imorr, havregrynsgröt kanske.

Dagens otufit var länge sen!:

Jag säger bara, vad är liet utan shorts, min ständiga följeslagare;) <3 Godnatt på er och sov gott!


Hey, let´s go!

Tjenix!

Idag blev det tyvärr inga bilder, lite synd, men men..

Jag har iaf. spenderat största delen av dagen med sofia. Inne i stan. Nice var det, vi käkade och köpte lite saker, jag köpte en tischa, en hängselkjol, ett halsband, och en nattcreme:) det gick på ca 300 pix, rätt bra jobbat tycker jag!. Om jag får säga det själv är jag en gud på att fynda;) I´v got talent... (eller hur det nu stavas).

Sen var det hem och käka grek-inspirerad middag med fam., souvlaki om någon ver vad det är? Typ grillspett kan man säga;)

Det som gäller nu är att jag ska utt och corra en runda! Våra tränare har ju så snällt lagt upp ett minta sagt speckat programm, så jag borde börja med det, men jag e fortfarande mätt från middagen, så jag försöker dra ut på det eftersom jag vet att jag kommer få håll, most likely! Men ska dra när jag e klar med det här. Resten här i huset tittat på HP 3. För att liksom komma i stämmning till premmisen på onsdag, som vi för övrigt redan kirrat biljetter till. Kände mig tvungen att läsa boken innan även denna gång, så det e avklarat. Har läst mycket böcker faktiskt,, men det e bra, för det e faktiskt en av mina svagheter. Inte att jag är dålig på att läsa kanske, men jag läser så lite i vanliga falla att det faktiskt skulle vara bra att få in en vana med att läsa. Det tror jag e väldigt bra övnng till vad som helst, inte minst högskoleprovet som jag planerar att göra igen i höst.

Imorrn e det jobbet som gäller:) Ska försöka dra in lite kosingar, och därför åka tidigt, så att jag får timmar:) Gladeligen ska jag möta sofia vid eg immorrn 07.06 och ta tube in mot stan. Det känns ändå nice eftresom jag kan bossa över mina kvällar själv, och jg känner mig fri för jag kan styra över min egen tid liksom. Det känns inte som att jag ska jobba, nästan som att jag ser fram emot det:) sen ska jag väl även hålla igång med löpningen, men den kan jag också styra själv vilket e asskönt!



Sov gott mina sweeties!! <3<3

Vill även passa på att hälsa grattis till Molle (malin) som fyllt 18! Grattis:) om du läser det här!!

Mornin

Helllow! God morgon!

Ska dra in till sta nu snart och käka lurre med Sofia! Får se vad dagen erbjuder!?

Här är lite bilder från nätet på keffalonia!





αντίο, φιλί και αγκαλιά!

Back again, let the show begin!

Hej på er mina små hjärtegull!! Nyss hemkommen från grekland!

Riktigt nice vecka har man haft med mycket sol och bad vill jag säga! I början var det lite disigt, men ändå som en varm svensksommar, typ första dan. Men sen blev det bara varmare och varmare, och i torsdags var det ca 37 grader, inte och leka med! Våran reseledare, stoffe som vi kallade j´honom, asså han hette cristoffer, sa att det skulle bli 40 grader på fredagen, men han var lite ute och cyklade;) Dok tror jag lätt att det var det där idag:) Men det gjorde ingenting, en vecka i stekande sol räcker gott för mig, iaf. för tillfället! Solkräm som kletar mot tshirten, och när det blir FÖR  varmt e väl nackdelen, men jag ska verkligen inte klaga! Det var asnice! Framförall det som jag blev så imponerad av var det klara vattnet! FÖrsta dan när vi kom dit så tog vi ett dopp vid 5 tiden sådär. Jag tror det var mitt livs härligaste bad! Alltså klart vatten och aa, det var nice! Och det va ändå inte den bästa stralden nog. Myrthos heter en känd och faktiskt n av grekland och kefalonias mest fotograferade öar. Vi tittade ner på den när vi var ute och åkte i bergen, men vi badade inte där, för det var strömmt, och brant ner, och vi hade en väldigt klen bil vill jag säga!. Dock var vi någon dag senare på en anna strand som liknade Myrthos, och det tror jag nog var de bästa badet! Det var även den dan so det var som Varmast! Det var som i en liten vik, och vattnet var turkost, och klart! Riktigt härligt! Självklart efter en solresa får man räkna med lite bränningar, så jag har några hot spots om man säger så!, inte skönt, men lite missar i smörjningen. Körde med 50 i fejset varje dag, men blev ändå lite bränd på pipen lite, men iof. var jag inte så bra på att bättra på så lite försvinner väl när man badar också.

En kväll var vi och åt på en resturang som hette zorba. Sen skulle dom ha någon dans där, typ grekisk folkdans, och sen var det typ så att dom bjöd upp fplk från restaurangen. Fast det var som ringdans, så det gjorde inte så mkt, självklart tvingades jag upp, men det var faktiskt kul! Kunde sagt nej, men jag levde lite på yes man stuk,, och det ska jag faktiskt börja lite mer med tror jag, man måste ju uppleva livet!

Självklart fanns dt ju även öite spänning med på resan, och det hände faktiskt så sent som idag! På planet.... Vi har precis lämnat startbana och är på väg upp i luften när det börjar pipa där bak, vi satt ganska långt bak. Folk kollar bak, men planet fortsätter, men alla undrar varför det piper. Pipet slutar men efter ett tag börjar det igen, men nu piper det från två ställen. Planet slutar plötsligt och stiga och alla undrar vad som händer. Hjärtat började slå snabbare, men jag höll mig lugn till skillnad fran en annan tjej längre bak som typ fick panik! Sen började det strömma till fleraflygvärdinnor, och bransläckaren var ute i högsta hugg! Folk blev mer och mer oroliga, och dom höll på och böka med brandsläckaren, och man såg även att dörren in till cockpit var öppen för konsultation med kaptenen. ..Lite senare hör man kaptenns stämma i mikrofonen då han meddelar att det var ett brandlarm på en av toaletterna som hade gått igång, men att man hade hittat varken eld eller rök, och därför skulle fortsätta mot stockholm! Under denna tid ahde planet tagit en extra sväng runt kefalonia, en ö som tillhör grekland som är ungeför n tredjedel av gotlands storlek, men eftersom problemet verkade löst kunde han svänga tillbaka och på ytt nta kursen. Jag för min del hade tyckt det var säkrare att gå ner och kolla vad som var problemet innan man fortsatte flygningen, jag menar, det måste ju ha funnits en anledning till att larmet gick igång, tänk om det var någonting utanför eller i motorn som orsakade larmet, jag menar, det knde ju ha varit någonting! Men tur som det var, så gick allt sedan bra! Jag sitter ju här och skriver i detta nu! En riktig rysare!...

När vi var där var det ocjkså väldgt mycket svenskar, så man fick akta tungan med vad an slängde ur sig;) Nej men inte så många riktigt, men ändå många, det var som en svensk koloni, svenska flaggaor och så lite var stans, och på en restaurang spelade dom mamma mia och evert taub på svenska för att det tre sällskapen som var där var justa svenska,och många kunde även ord som hej, varsågod, tjena kompis, osv. asså på svenska. Men dettta beror på att det finns direktflyg från stockholm dit, så därför åker många svenskar just dit. Det roliga var att man ju kände igen de flesta av de och man såg dom lite var stans på ön.

Men allt som allt var det en väldigt trevlig resa! Lagom lång och allt, men liksom det coola e ju att i förmiddags låg jag på en starnd på en ö i grekland och simmade runt i medelhavet! GREAT! Skulle jag säga! viklet jag även gör;) GREAT!!!



Planet!






Nu ska jag iväg till magda och säga hej och hejdå, för hon ska iväg till France! Smaskigt värre;)!

Pussheej!

Adios Amigos!

Nu drar jag till Grekland, Keffalonia, det e inte kefft;)! See ya!

Mina Älskligar!

U 21-Landslaget under ledning av Söderberg och Lennartsson, vilka grappar!!! De levererrar, de har tam-spiriten, och dom är riktigt goa och glada:) Måste ändå säga att även om vi åkte ut i sista matchen, så var det den mest spännande och roligaste, iaf. sista halvtimmen. Jag, T och min morbror satt och vrålade varje gång det blev mål!! Så jävla gött som man säger i götet!:)

Ni äger landslaget för tillfället!










<3<3

You´re eighteen my friend!

Sara, min älskade vän har fyllt arton år!! Grattisssss!!! <3<3<3



Sofia, min vän!

Idag har jag fixat lte ärenden i stan och så. Skulle köpa en ny bikiniunderdel, för ni vet hur dom blir när dom blir gamla, slöa och så, vildet hände mig, men men. Ville iaf. promt ha en grön som jag hade innan, men alla i rätt storlek var slut i stan!! aaah! Så det fick bli en liten visit av kista galleria, vilken jag iof. inte har någonting emot, men en lång resa blev det iaf. Sen träffa jag sofia och vi käka glas, och gick runt i stan,. Jag var påjakt efter en solkräm, men till slut blev det en spray , men jag tror den blir fett bra ändå, lätt att smörja ut och så:) Det e nice:) Sen skulle jag köpa en baby oil, men jag ville inte fråka hemköp killen, så jag frågade is tället vart lotions och sånt fanns. Längst ner i butiken sa han, så vi spatserade dit, och mycket riktigt, men dock inga baby-saker. hmmm... Då tog jag mig i kragen och frågade vart babysakerna fanns,
-baby-sakerna, svarade hemköpkvinnan.
 -Jaaa, sa jag, oljer och så.?
 -Jaha, jo det fills i andra sidan av affären!
Jaha sa vi och gick tillbaka föbi den andra killen och in i affäen i andra sidan, kul, men skit samma. DÄr var dom iaf. Jag tog natusan, men precis när jag hade bestämmt mig för aloe vera flvourn, så komme en annan snubbe fram och sa, -Den där e asgod! Eller ngt sån, och jag ba, -Ok! Och sen gick han bara, lite underligt, fast jag tog den gröna iaf.:) Sen var det hemmåt för middag mm. :)

<3<33<3

21:21

Nu blev jag fett irriterad igen eftersom det inte går att ladda upp bilder, fett tråkigt att läsa då! Och jag som ville göra tre inlägg som jag redan hade planerat att lägga upp bilder till, men nu gick dom i stöpet, får bli två då, ett kan vänta, men då verkar det också lite efter sen, men det får ni stå ut med.

Jag har ju varit på gotland nu,så jag tänkte berätta lite om det, och fipp och flopp från den resan och så:)

Efter skola jobbade jag ju en vecka, och sen åkte vi till Gotland! Midsommar, och lugna dagar.. Vi gjorde inte speciellt mycket tog det lungt och så, vädret var sådär, och kallt i vattnet, men det blev endå två tre stycken dopp:)

Sen efter några dagar började vädret att stadigt gå mot det soligare, och det var rena högsommaren, vi stekte på beachen, men det var fortfarande rätt kallt i vattnet. Blev en tripp till blå laggan, et riktigt smultronställe tycker jag, fast dock har det varit bättre, vet int evarför, det var bara en känsla jag fick.

Sen blrv det även en dagsutflykt till Visby, trevligt värre, där träffade jag Lord, och Tora. Och lord hade jag inte träffat på typ 1 år eftersom hon har varit utbytesstudent i Costa Rica, mycket spännand;)...kom till baka spansktalande trots flera års av franskudervisning, hmmm..., ne skojja, men jag var mäkta imponerad;) Det blrv lunch på ett litet mycigt ställe, typ skafferiet eller ngt hette det, men dock började det inte så bra... Vi hade tagit de största vattenglasen och tagit slut på flera kannor vatten och var fett stolta, och så skulle vi sätta oss. Jag tyckte dock att vi skaulle ta ett anat bord, men nej, vi skulle ta det lilla runda vingliga bordet. SJälvklart spiller jag ut hela vattenglaset, typ en halvliter i knät! Vad ska man säga?!, svalkande var det iaf. ;)  Sen blev det klubba på kränku och glass på glassmagasinet, mmm, smaskens!! Sen skulle Tora åka hem, asså till fastlandet, så vi satte henne på frjan utan mobilpengar;) SEn skulle vi försöka ta  oss hem, dock till olika ställen, med det gotländska bussnätet, som var bra, men ganska glest med turer, och så har jag 8 km till närmaste station, sååå. På vägen dit träffade vi ochså lords syster Linnéa, som hade utforskat det gotländska biblioteksnätet, mycket trevligt. Det blev en klubba till på kränku, och sen vänta på bussen i typ en timma, men tiden flöt på s¨åå det var no problemas!

Efter ytterligare dagar anlände mina kära kusiner! Dock utan en liten spellivink, eller snarare stor, 176 cm närmare bestämmnt. Det blev lite mer fart i huset, och dom hade även med sig sin 8 veckor gamla hundvalp, en flatt var det, för de som är hundintresserade;) Väldigt gullig, och väldigt liten. Den var faktiskt inte så vild och bitig, men lite bets den. En gång hoppade den upp och hängde sig i undersidan av matkassen så det blev två bithål, och en gång tog den en sida ur min tidning, men men , det är bara början, Wolley hette han förresten, fast det uttalas som roboten eller vad han är, wallie typ:) Sen kom min sista kusin som hade varit på metal town  på götet, och helt frälst på det;) Vdret höll i sig, men riktigt schtekiga temperaturer;)

Här ville jag då egentligen lägga upp en bild på Tora och Lord i Visby, i en härlig vy.Men för er som läst inlägget, så funart det inte just nu iaf. , så det e ju lite synd, men sofia kanske kan fixa det om det börjar funka igen:)

Puss, Puss <3

21:59

Hola amigos! Estoy en casa otra vez! Tenéis vacaciones muy buena? Lite knackig spanska, men iaf.

Asså varför går det inte att kadda upp bilder!!!!!? Lackar jävligt mycket på det, så jag har lust att bara stänga av hena skiten, plus att jag inte har något flow i fingrarna, för lång tid utan dator... Nu blev jag bara på fett dåligt humör, för jag skriver fel hela tiden, fett inrriterande, och när jag blir irriterad börjar det klia i näsan, och då blir man ännu mer irriterad så att man måste gå och snyta sig, så jag gjorde precis det. Men aaaahhh, nue jag irritated!! för det kliar som fan i näsan!!

Det här inlägget började glatt, ch det varmin intention med det, men nu pallar jag inte skriva det idag!

Vill bara säga att jag såg yes-man, och jag trodde den skulle vara jobbig med Jim, men den var faktiskt helt ok. Fett kul att lea som yes-man, vill pröva det någon gång:) Fast lite dangerous också;)

Bajs, fast inte på er, utan på detta.

<3<3 till er, eller Soff<3


21:41

Kollade precis viket datum det var, och tydligen andra juli!!?, trodde det var juni fortfarande, men men...

Mina vänner, har varit utan dator, eller iaf, internät i ca två veckor, därav uppbehållet. Men vänta... skriver mer senare, lovar. Men  nue jag iaf. hemma!!

Un momento porfavor!;)

RSS 2.0