Bluberrys!

Hallå där, köp blåbär!

Hade ingen skola på schemat idag, drog dit iaf. vid 14 och lira boll. Fick ett fett faceshot och blödde minimini näsblod.. :( aj! Mina fötter dödas btw av inomhusskor! jajaj, bara att stå ut haha;) Götet kommer bli nicebajs!

Har sedan pluggat, tror jag fått in en bra del nu iaf. men pallar nog inte mer plugg. Känner på mig att det kommer en dugga imorrn, men intenting är ju skrivet i sten som man brukasr säga.

Nu ska jag laga en matlåda, och sen kolla på Maria Wern med papp! Sen blir det sova up, upp vid 6 imorrn!

Nattinatt! :)

Tjaba!

Hej hå! Tjena där snyggingar !

Riktigt segt med plugg! Har två feta böcker, en på engelska, en på svenska, men ingen lockar speciellt mkt.. hm.. E fan aptrött me, ska slagga snart. Har typ kommit in i en fel rytm för att jag sovit på dan, och sen kan jag inte sova på kvällen, natten... Men inte idag, hoppas jag somnar som en stock! Lånade hem kurslitteratur över natten eftersom jag inte skaffat den själv än :P palla, heheh... SÅ den ska vara i lådan innan 9 imorrn! Inte så fasligt tidigt iaf. Börjar ju vid 9.30 så sak samma!

Tror jag ska läsa ngra Auppsatser som vi ska granske istället! :) Spännande va, frukta inte... ;)

Igår körde jag hårt i gymmet, men bestämmde mig ändå för att gå ner och köra kondition idag. Sprang en mil, och sen kände jag det vill jag lova. Kicken och piggheten satt i e en halvtimme kanske, sen va jag lika trött igen, och frussen, det e så kallt i skolan, i biblioteket. Menmen.. Imorrn blire fotboll med gbg-gänget, nice! Ihelgen drar fotbollen igång igen, skaändå bli nice tror jag, dock inte lika mkt skolan-gymmet :( men men, ajg tränar ju iaf. ! Dock måste jag ut till älta två gånger på söndag för att göra fystester eftersom jag inte kan va med den 5e då vi såleder åker ner till götet och spelar student-SM!

KOmmer bli nice tror jag! DOck vet jag inte riktigt hur det kommer gå för vårt lag.. Hade stor ambitioner för ett grymt mix-lag, menmen, folk kommer spela dubbelt, det löser sig när vi e där, det blir grymt, det vet jag ;)

PÅ fredag e vi lediga, eller jaa, inga lektioner! Dock, dock, ska vi dansa på sacomässan!!! Fråga mig inte hur det gick till, jag e ju ingen dansare, haha. ... men men, det e kul iaf. vi ska dansa vår expressiva dans där på scenen. Får ju mat, tischa och lite casch för det, så det e det väl värt. Har väl inget bättre för mig iaf. man ska ju ta vara på chanser och pröva på nya saker lix! Sedan hör och häpnad ska jag jobba i garderoben på "älta dansar" stort! Folk måste ju tro att jag e dansare på riktigt.., fast det e jag ju ;) hahah..

Neemen om jag skulle ta och göra en sista satsning på fysiologin nu, och hänga tvätten också!! Sen blir det sova. Har bunkrat med alla mina tvshows som jag inte sett än,, blir ngt att se fram emot! Bonde, desperate, grey´s, cougartown... jajaj, det blir gött!

Nattinatt sweetipies!!


Hemma!

Hej! nu va man hemma igen! :) Nice att man typ inte gjort ngt i skolan på typ flera veckor. Sen när man kommer hem är det typ panik-läsa i en bok som typ ingen har! mÅste fixxa den imorrn! Palla att den e på engelska också !! men men det e väl bra träning antar jag. Kanske kan läsa lite i ngn annans bok imorrn i skolan...hmmm.....

Sen såg jag att jag blivit tilldelat ett tidigt appass att jobba i cafeterian nästa helg, palla, ajja, får åka hem och sova mellan det och match... man pallar ju en natt uutan vidare sömn, och jag ska ju bara sitta och sälja bulllar, inte som att jag behöver vara aspigg då inte..;) Inget ska hindra mig från barre+pub! looove it!

Juste! Barca va iaf. nice ! Hemkommna idag:) Det va nästan sommar där asså, tomas gick runt i shorts, men jag bangade;) Fotbollen va riktigt nice, och hela stämmningen på camp nou va grym! Här hemma e den lite aggressiv, där e det joy till sporten, så det ska va! :)

Dock skönt att komma hem och kunna äta lite riktig mat med fibrer i! Får typ ont i magen av att äta "utemat" varje dag, ni vet hur det e. Men det e viktigt att magen mår bra!

Jajjja, eftersom jag inte fixat någon damnit bok, får jag väl se vad jag kan hitta på nätet om "The Cardiovascular System and Its Control", nice.. Imorrn blire gym iaf. efterlängtade gym! Jag känner faktiskt för att plugga och träna och tagga till! Synd bara att jag inte har boken :( men men. FInns en annan svensk som verkar fett bra, men vad jag förstår kostar den typp 700 pix, onice. Kanske  får bli den enelska iaf. det e ju den läraren förljer. Bra träning också!

Sen måste jag komma igång med A-uppsatsen, jäklar vad det blev mycket helt plötsligt, palla! menmen , så det e, hade iaf. en ide att skriva om frukostvanor och hur det påverkar typ koncentration etc. om man äter resp. inte äter frukost, låter det interssant, input? jjaa, det blir ett senare problem. Får ta tag i det där imorrn:) Nu blire dusch, läsa vad jag kan hitta, sova --> Skola!







Deff

Tjaba!

Imorrn bär det av till Barca. 04.20 går taxin, dags att sova snart. Paus från skolan = kan inte behövas:( ÅÅh vad jag vill va me på herrmiddan i helgen, bajs! men men, det kommer flera.. jag ska ju iaf. till barcelona, nu är det som jag e sur över det, men verkligen inte (lite bitter över timingen dock)! Glad att det inte var förra helgen faktiskt :) Kunde vart nästa helg, men jaaja, nu får jag sluta orda, inte alla som får åka iväg sådär. Kanske ändå e bra! Inte tänka på ngt. Bara njuta av resan. Det e typ 19 deegrees där, fett nice:)

Idag köde jag fetaste gymmpasset, tränade även igår! Mina biceps brachii sväller verkligen! för att inte tala om deltan, eller pectoralis major, latsen och alla antebrachii-muckler. Jag e redan biff, men jag kämpar på med chinsen, och det går frammåt!! Till sommaren kommer jag va deffad, så akta er!;) Hoppas på en fet superkompensation till tisdagen! :))

Puss & Kram!

gih-fotboll=nice

Idag= inga lektioner. Mötte upp alex och reggie för gym innan fotbollen, nice:) 2/3 av grabarna grus anslöt, och sen vare fotboll för hela slanten, med resten av sköna goteborgs-gänget! iaf. del av.  Skrämde petter och mackan som smitit iväg för lite pingis, men dom rörde inte en min, eller jo, som garva, coola grabbar! Sen vare som sagt fotboll = sååå jävla nice!!! :))) varmt och svettigt, men nice:) Sen dusch och hem. Skippade alla kvällsplaner för en kväll med tv & surf! nice:) nu är det dags att sova lite snart tror jag! FB är ett beroende utan nådighet!

Det suuger att jag inte kan gå på eftersläppet till herrmiddagen i helgen. gaah vad jag ville gå!! Dock får jag se det positivt:) Ska till Barca och kolla fotboll! :)

Funtar på att träna någe imorrn me, om jag inte har allt för ont i mina sargade revben, får se helt enkelt. Sedan vilar jag hela långa helgen tills på tsdag, Och då får jag en supereffekt! Det blir asbra! PUSSPUSS


beroende?

Hej, jag e fan beroende av facebook! palla. Bore verkligen dumpa det ett tag! Men i helgen åker jag till barca och ser på fotboll, då blire inte så mkt FB kan jag tänka. Sweet,.., eller inte?

Nu ska jag snart käka ngt och pallra mig iväg tilll skolan för gym och fotboll. Ut i snökaoset! eller e det kaos? jaja, later folks!:)

Bra humör!

Nu blev jag på bra humö, flera saker inverkade:) Det e kallt, men jacka på! Tagga!!:) Snart ere käk, gott sådant! mmmm.. du ska jag dansa loss till spotify! :)))

Vinter!?

Hej där i höstrusket!

Det var fasligt vad det började storma nu på eftermiddagen! Rena rama orkanen, nästan! Dags att plocka fram tjockare jacka med andra ord. burrrr sa kasper!

Idag hade vi lektion på förmiddagen. Lunchade i skolan, och sedan drog jag reggie och alex till atn för at kolla ett och annat. Hitta såklart någe. Gäller att hålla i pengarna;) Nee, men det e så kallt i skolan,  så jag köpte typ som en tröjja/jacka. Inte jacka, men jaa ni kanske fattar;)

Igår hade vi inga lektioner, dock hade vi viktigt fotbollsmöte vid 12. Dröjde sedan kvar i skolan aslänge med alex. Först gjorde vi ingnting, sen träffa vi frida. Sen gick vi och träna, sen kom frida dit, sen kom jens dit. Sen blev vi hungriga. Aa ni hör ju. Det gick inte snabbt! Vi bestämmde oss för en tidig midddag i kunshallen/arna(?) Efter det matkoma och astrött hela kvällen;)

I helgas va det också fullt upp! I fredags var det barre och pub i skolan. Spökboll stod på schemat, och vi var utklädda till bin! Kunde gått bättre resultatmässigt, men det va kul iaf. Efteråt blev det lite fotbollstrix, och det tackar man ju inte nej till! ;) Efter detta dusch och ombyte, sedan pizza och hem till kristins nya studentlya! :) Hängde där ett bra tag, blev typ 16 pers i den lilla lilla lägenheten. (tidigare rekordet var tre pers) vid halv 10 drog några tillbaka till skolan, vi resten drog vid 11. Sedan hängde  vi iskolan till 3 typ då dom stängde, en iväg och käka. Sov sött vid fem. Hade riktigt jävla kul denna dag. Trodde toppen var nådd, förra barren, men icke;) Efter nästa har jag fotboll dagen efter:( så det känns ju som man borde komma hem skapligt då iaf. Ajja, det får lösa sig!

På lördagen skulle mamma firas! 50 bast! jag var där och hjälpte till dagen lång, blev dock lite trött framåt kvällen, men det va god mat, och mycket folk som alla hade roligt. Lyckat!

Söndagen, jaa, vad gjorde jag då? Juste det, sov länge, köpte ett kort till mamam och gick dit och firade henne igen. Sen ladda för ny vecka. Vi hade ju dock inga lektioner, men va i skolan hela dan ändå, nice:)

Ikväll bär det av hem till mamma. Måste packa lite grejs! jobbigt. Imorgon inga lektioner, dock gymma i skolan:) + lämna tillbax min gamla låne-klaripet!

Ha det bra vänner!


Fotboll!

Heey!

Har varit i skolan på fotb-träning:) nice! men jag fick en blåtå! Inge nice det, har typ aldrig haft det förut, har sluppit det, men nu så!, fett pain imorrn väntar jag mig...Man vill ju ha tighta skor, så att dom ska sitta nice, men aa inte för tighta. Mina budo e ju nice, kanske ska köpa nya iaf. hmmm., får se, imorrn kanske:)  Fotbollen va iaf. yay-kul, men jobbig, e ju lite förkyld, så jag vet inte vad, men jag andas typ bara med munnen, och så blir jag astorr, palla..;) men men, det blir nice:)

I morse hade vi föresläsing om våran A-uppsats som vi ska skriva, vettefan vad jag ska välja för ämne... hmmm..

Imorrn e det barre+pub i skolan! phett nice! jag anmälde klasse, nu ska vi ffan taagga! hehe, spökboll, passande ellerhur?

Ser ni förresten vicken nice header lilla soffis har fixat? :) sjukt nice:)

hade bra!

RSS 2.0