Vinter!?

Hej där i höstrusket!

Det var fasligt vad det började storma nu på eftermiddagen! Rena rama orkanen, nästan! Dags att plocka fram tjockare jacka med andra ord. burrrr sa kasper!

Idag hade vi lektion på förmiddagen. Lunchade i skolan, och sedan drog jag reggie och alex till atn för at kolla ett och annat. Hitta såklart någe. Gäller att hålla i pengarna;) Nee, men det e så kallt i skolan,  så jag köpte typ som en tröjja/jacka. Inte jacka, men jaa ni kanske fattar;)

Igår hade vi inga lektioner, dock hade vi viktigt fotbollsmöte vid 12. Dröjde sedan kvar i skolan aslänge med alex. Först gjorde vi ingnting, sen träffa vi frida. Sen gick vi och träna, sen kom frida dit, sen kom jens dit. Sen blev vi hungriga. Aa ni hör ju. Det gick inte snabbt! Vi bestämmde oss för en tidig midddag i kunshallen/arna(?) Efter det matkoma och astrött hela kvällen;)

I helgas va det också fullt upp! I fredags var det barre och pub i skolan. Spökboll stod på schemat, och vi var utklädda till bin! Kunde gått bättre resultatmässigt, men det va kul iaf. Efteråt blev det lite fotbollstrix, och det tackar man ju inte nej till! ;) Efter detta dusch och ombyte, sedan pizza och hem till kristins nya studentlya! :) Hängde där ett bra tag, blev typ 16 pers i den lilla lilla lägenheten. (tidigare rekordet var tre pers) vid halv 10 drog några tillbaka till skolan, vi resten drog vid 11. Sedan hängde  vi iskolan till 3 typ då dom stängde, en iväg och käka. Sov sött vid fem. Hade riktigt jävla kul denna dag. Trodde toppen var nådd, förra barren, men icke;) Efter nästa har jag fotboll dagen efter:( så det känns ju som man borde komma hem skapligt då iaf. Ajja, det får lösa sig!

På lördagen skulle mamma firas! 50 bast! jag var där och hjälpte till dagen lång, blev dock lite trött framåt kvällen, men det va god mat, och mycket folk som alla hade roligt. Lyckat!

Söndagen, jaa, vad gjorde jag då? Juste det, sov länge, köpte ett kort till mamam och gick dit och firade henne igen. Sen ladda för ny vecka. Vi hade ju dock inga lektioner, men va i skolan hela dan ändå, nice:)

Ikväll bär det av hem till mamma. Måste packa lite grejs! jobbigt. Imorgon inga lektioner, dock gymma i skolan:) + lämna tillbax min gamla låne-klaripet!

Ha det bra vänner!


Kommentarer
Postat av: Tora

asså är det en i din klass som heter reggie?????????

2010-11-14 @ 19:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0