BACK

Hello suckers!

Nu är jag tillbaka. Sammanlagt har jag kört 200 mil och 3 lilometer, fett! Gissa om jag e trött nu? Var ändå tvungen tat dra upp vid sju och åka och lämna tillbaka bilen:( ville ju behålla den;) Min dator e på gotland, och jag orkar nog inte ladda upp bilderna på den här datorn, så bilde kommer helt enkelt senare. Om ett bra tag faktiskt.

Nu imorrn e det gotland i ca två veckor, sen får vi se vad som händer, costa del sól? :)

PUSS PUSS


ROADTRIP

Hej! Blir sur när det e mycket att fixa. Pallar inte. Springen omkring som en galen höna, och det dyker bara upp mer och mer saker att göra, just det,, just det , just det , likaom, ni fattar!!!

Imorrn e det roadtrip på g, så jäkla nice! Blir borta en vecka. Ska köra hela dagen imorrn, bäst jag sover nu, men just det, måste ju fixa det, och det och det, palllaaaazaaaa.................! e hungrig också.

Trots allt, ROADTRIP = :)

ses om en veck!  PUUUUSSSS

BAJS, JA JUST SÅ

Tänkte att det kanske var dags att uppdatera nu... får spel på sega datorer och så, då kan man bara slå sönder dom eller något! Idag spela vi match, såå jävla kefft asså, vi förlorar "seriefinalen" med 2-1:((( Dom gjorde sista målet med typ 2 min kvar, typiskt! Men i augusti efter uppehållet, ska vi sänka dom, rejält!

Nu ska jag duscha, sen sova, sen jobba! :)


HAPPYFACES!

Södras utspring:


Sariz <3



Torb <3


Pemlan <3


Vi  leker inte, vi ÄR

Nu e jag trötter, ska sussa läänge!:) natti<3

heeelg helg helg

Imorrn ska jag sova länge.

Nu e jobbet slut för denna vecka, jobbade 10 timmar idag, för man vill ju hinna med så mkt som möjligt när man är timanställd:) Nu på kvällisen har jag, soffi och Sars planerat våran lilla (STORA) roadtripp som har utsatt start 23 juni, alltså bara några få dagar. E riktigt tagg! Två dagars jobb nästa vecka, sen drar vi:)



Han inte hem till middagen, men uppdukat var det i vilket fall:) Nu ska jag spela vetgirig med det lilla livet<3 puss och kram!

BUISSIE BUISSIE

Häj där! Jag e buissie, jobbar, tränar och äter är vad jag gö, och lite strunt där emellan om jag hinner med;) 

Igår:

LONGBOARD

Tjena morsor och brorsor!

Ska jag säga vad jag har gjort idag?;) Jag har köpt en longboard! + hjälm + en massa skydd, men det är ett måste iaf. såhär i början, dom e  riktigt schnygga också förresten;). Jag och T racade iväg i mammas audi och chackade en bräda helt ekelt. TYcker faktiskt att jag redan utvecklats bara på en dag:) NICE

Jag har även hunnit med att spela match, såklart såhär på en söndag liksom.!:) Riktigt jävla skön match var det, riktigt skön! vinst med 5-2, men vi hämtade upp ett underläge, 1-0, 2-1, känndes så jäävla bra! Vi har inte förlorat en match på hela säsongen än, helt sjukt! Nu har vi bara en match kvar innan serien vänder efter sommaren. Så jäävla nice. Hjärta <3 laget

Har ätit en riktigt god, middag. Ska gå och ta en dusch, och sen krypa till kojs. Ska upp och jobba imorrn sörrni! PUSS










STUDENTEN (bildbomb)

Så jäävla underbart! Studenten, alltså heeelt sjukt egentligen. Vad ska man göra nu liksom!? Hela dagen var så galet jävla kul, glädje! Va med klassen hela dagen, och sen kutade vi ut:)

Flaket var också så jävla nice, men man hara ju men efter;) För det första fick jag en burk i huvudet som slizade upp ett jack precis ovanför ögat. Det blödde ganska mycket från början, blod på kinden, blod på tröjjan, men det slutade rätt snabbt sen iaf. som tur var, så jag körde iaf. Blev lite skrajj där i början att jag skulle behöva sy det där, och inte skulle kunna åka, men som sagt var, såg det blodigare ut än vad det var... Sen lyckades jag också falla helt handlöst ner i sörjan a öl, och burkar, och ja vem vet vad det var på golvet. Har därför ett fett jävla blåmärke på nedre delen av ryggen, men jag ommer inte ihåg att det gjorde ont? Man hittar ju lite ömma ställen och blåmärken eftersom, men det är ju så det ska vara, ellerhur?;)

Mottagningen var också riktigt nice. God mat, trevligt folk och mycket presenter. Vid halv elva drog de sista, och även jag in till slussen där jag träffade lisa och nina. VI åkte sedan in till slutskivan och roade oss där ett tag. Galet varmt, och tjockt med folk blev det!, närstan kaos va?



























Nv3b <3

Helt jävla sjukt!, jag kommer inte att gå till skolan på måndag och träffa alla igen. Jensen är förbi. Vad konstigt det känns. På ett sätt nice att man e klar liksom. Men samtidigt helt tomt. Känns verkligen inte som ett sommarlov nu. Verkligen inte! Nu e det sent, jag ska sova, tomorrow blir det mer! Helt galet sjuk känsla jag har nu, vågar knappt tänka på det. <3333333333333333333333333333333333


snart så..

HEHE, soft dag, studentförberedelser med klassen. Lunch. Studentmottagning hos magdi. Träning. Va så snäll och skjussade hem jojjo , thina och leo. Felt bad for them när det var tvåsiffrig väntetid på tbanan, och sen e det ju ändå kul att köra;)

Imorrn, assså, 1 , bara EN dag kvar till studenten sen, asså gaahhh, blev så jävka tagg idag. Ska bli riktigt niccccce!!

Klassens dag imorrn, ingen träning, måste käpa en gulspenna, tjos!<3

soft, soft, här e allt bra! tummen upp, tummen upp yeah, yeah!!

HEJ MÄNNISKOR!

soft, soft, soft. Glassar runt är vad jag gör.

Igår åkte jag och sofia in en snutt till "smaka på sthlm" i kungsan. (kungen av kungsan). Åt en lovboat, och köpte en polkagrisnapp;) mums! Fantastic four stod för underhållningen, haha, vilka pajsare sköna typer det där;) Sedan åkte vi hem och borrade ner oss i tvsoffan. Jag åt lasagne i mängder, och vi kollade på MTV, hhah!

Idag, har jag lallat runt. Vi spelae match, vinst igen! stört nice. Vi e så sjukligt bra just nu, inga insläppta spelmål än på hela säsongen, stort!

Känner mig lite pömsig nu, så jag ska ta en låång dusch och sedan tänka på refrängen. Måste ta igen all missad sömn sedan ett halvår tillbaka, visst?!;) PUSS på er!




stafett-nej

Igår, jensen summergames med skolan, kul, men sämst att allt avgörs på den apjobbiga staffetten. Fattar inte vad det är med mig, har världens jävla träningsverk efter den där, tom i bicepsen typ av att kuta den där streckan. Fattar inte hur den kan vara sååÅ jobbig, jag tränar ju fan 4 ggr i veckan, lite måste jag väl tåla? men men, lite mat och ingen uppvärmning kanske bidrog... hmmm? älskar iaf. min "NV - breda lijnen-thisscha"<3 och tag-rugby.

Igår kväll va jag hemma hos magdi och slappa lite. Kollade på någon konstig film som vi egentligen inte hängde med i, men men. SOv sedan aslänge idag, och har absolut inte gjort ett piss. Nu e jag snart suge på middag:)

relaxa folks -->

LÄS!!

Måste bara länka till detta som min kära vän Thina har skrivit, så rätt!
















.

SÅDÄRJA

YEZ, headern är bytt mot en i lite somrigare stil,  like it? Det gör iaf. jag:) foffi<33

I helgen spelade vi match, i söndags rättare sagt. Derbydags mot nacka minsann, grejjer det vet ni!! Vi vann iaf. efter en mkt välspelad match från vår sida. Vi har inte släppt in ett enda spelmål i hela serien i år, stört bra! Nu ligger vi delad etta, men med bättre målskillnad, vi har gjort sjukligt många baljor.

På kvällskvisten drog jag in till stan med brudarna och så nya STC, som den lilla fashionistan jag e;) hehe.

Idag har jag tagit det rätt lungt faktiskt, ingen stress såhär i sommar liksom. Chillade hemma på fm, skola på em. Träning på tidig kväll+mvträning med poppen (skiitkuuul:)). mat. Emelies skiva sen kväll. Jag älskar deras tema, fluffiga gulliga rosa saker. Massa olika färger och skit, asmys. Hemma tidigt dock, men på tuben var det en äcklig snubbe som satte sig bredvid mig och började svamla. Sen la han sitt äckliga huvud på min axel, usch!! Det första jag gjorde när jag kom hem var att tvätta den förpestade koftan sådär lite snabbt. Nu hänger den där nere i tvättstugan och droppar, thank good, så jäävla äckkligtTT!!!

jajaj, hoppas morgondagen blir lika fin som denna dag:) pallrar nog ändå mig iväg till skolan för att få veta mitt betyg i DAk A. Men det kan ju bara sluta på ett sätt!;)

Tjosan!

RSS 2.0