Jag sträcker upp mina händer, Känns som det här kan vara början på någonting stort!

Hej!

Nu var det på tok för längen sen vi sågs, bloggen och jag. Har haft fullt upp vill jag säga. Med jobb och träningar denna vecka. Det e nice och ha jobb, men eningen segt att utföra det, ngn som håller med?

Upp kl 6 lixom och dra till jobbet. Gittar där ifrån vid 16.30, och åker direkt till Älta<3 för träning. Duschar, packar ihp och tar bussen hem. Knackar på dörren vid halv nio och möts förhoppningsvis av en färdiglagad middag. Äter. SOver. Det är min vecka, i princip.,  men men, jag ska inte klaga, det är jag själv som väljer att jobba, och när man får cash flow på kontot glömmer man allt hur segt det var;) men de e nice

Visste ni förresten att man kan köpa godis i askar eller vad man ska kalla det, fett kul tycckte jag. Jag valde en gul.

Visst käns det nästan som sommaren är slut? Man har hunnit med mycket, och det käns som en evighet sen man tog studenten. Eller veckorna på gotland, var det typ förra året? NEJ. Sommaren är inte alls slut! Skolan börjar typ 30 Augusti, det är en hel himla månad kvar! Jippie:)) En månad är såå jävla lång tid. 1/12 av ett helt evighetslåååångt år, lite längre än ett jullov, typ en tredjedel av hela långa sommarlovet kvar! det e inte fy skam det inte!

Ja, vad ska jag göra resten av den långa sommaren då? Hmmm... Imorrn ska jag iaf. grilla, magda fixar;), innan dess är det träningsmatch på kanalplan, och fört och främst ska jag se till att få åt minstone ska vi säga 9 timmars säömn, låter bra!

Nästa vecka e jag ledig. Ska var på MIrooch chilla järnet, fiska kräftor och så. Fast sen har jag träningar också såklart, men det är ju inget problem i år eftersom jag har körkort och kommer proppsa på att få låna bilen, nice. Dock är den inte riktigt kry vår bil. Gullegrisen<3 måste in på lagning. Har tydligen tappat kraften i motorn eller ngt i den stilen. GÅr som att den har 50 hkrafter, fast det egentligen har 150. Inte bra det, och heller inte alls bra att köra omkring med egentligen!

Visst är det härligt att vara ute? På sommaren ska man vara ute! Hemma har vi dörren öppen hela tiden, det är så härligt!! Vi sitter alltid ute och äter, även om det är kallt, bara det inte regnar så! Efter maten tar man en tur på studsmattan, aah, det är härligt med sommar:)))

Måste bara säga att Oskar Linnros e min nya favvis. Lyssnar på skivan om och om igen, och jag älskar att de lite längre låtarna är blandade med kortare nästan enbart instrumentala bitar med känsla och stil, SUPER! Jag kan inte lyssna på någonting annat än honom, men jag e rädd att jag ska lyssna sönder låtarna, och det vill jag verkligen inte! Nåja, <3 oskar iaf.

Vad ska jag göra nu då?, antingen kryper jag upp i soffan och kollar på luftslottet, eller så går jag och lägger mig och lyssnar på p3 dokumentär, blev så himla sugen på att göra det förut, men den e blockad på jobbet:(, jajaj, få se!!

Vi hörs och syns vänner! Njut av sommar´n för fáan!



SOVA I MIN EGEN SÄNG

Hotties!!!

Har ni saknat mig?, jag vet allt...

Nu e jag hemma igen, känns som jag inte vart hema på evigheter, vilket iof är sant, iaf typ mer än en dag. Efter gotland köpte jag p och t en sista minuten cypern på tors em. Planet gick 6.45 nästa morgon. NIce. bad och chill och nice. Hahah, ändå rätt roligt, för när man åker charter ser man typ samma människor hela tiden. På arlanda, på planet, på hotellet, på stranden, på bussen, på planet hem.... NU e jag hemma. Ändå skönt att komma hem igen. Man blir ju egentligen inte så värst avslappnad av att vara ute och flänga på detta vis, skärpning!, hehe. Lön idag, nice. Man blir ändå tagg på att jobba nästa vecka då!.

Har lagt up ett fett abum nu på fejjan, sofia tjatar så att jag får skavsår i öronen, hehe.

Vad händer i höst, skola antagligen...nu ska jag fortsätta surfa ett slag, sen sova, äntligen i en nice säng, som är min säng!! undra när jag vaknar morrn måntro??! natti!!! <333



Fig tree bay - (Larnaca) - Cypern

RSS 2.0