Allt och inget!

Hoi!

SKivan avklarad för dena gång;) Superduperbra fixat var det iaf. askul med alla saker, ja ni som va där vet ju själva!:) Kvällen avslutades med en smått kylig, men händelserik långprommis! Sen va det hem i säng för att få sina timmar. Fixade ändå en lektion dagen där på förljt av träning på kvällen. EFter träningen, Saras skiva:))) man fick ascoola armband som lös när man bröt dom för att det blev en kemisk reaktion i typ. fattar ni? träffade sebastian och jimmy där också, evigheter seeen!!! Gick ändå skapligt för att hinna med tuben och hem och sova. Hade lovat Nina (och mig själv) hard work på m-kvisten, så 8.00 befann jag mig i skolan med frukosten i värran;)

Bajsjobbigt att denna vecka är så speckad i skolan och med fbollen, så nice att några vänliga själar lyckde skjuta upp en av inlämningarna tills på söndag!<3

Nu ska jag sova för att orka morgondagen! PUSS

btw, vi nailade vickan cup ikväll, bele nästa!:)))

soet!

Idag har det ju varit en jäklarn´s fin dag må jag säga! Har mest glidit omkring. Satt på verandan/altanen/stenscenen(?) och schtekte ngn timme på förmiddagen. Det var rena sommaren där!! Sen gick jag ocks köpte en piggelin<3. Sen gav jag mig ut igen på biljettutdelning, men jag hitta bara magda. Sen bitch-smsade jag med sara. Och sen sen sen gick jag in för att hämta en fotboll hos pappa. Fastnade såklart där. Kollade på tipslördag (AIK-Häcken) och somna såklar i schäslongen... tills Tora ringde och gjorde mig fri från billetterna. :) Sen kolla jag andra halvlek och sen drog jag hem till mamma igen. Thai till middagm, sen lira jag lite boll på gatan med T.

Nu blire millenium! sista delen. Det blir en väldigt lungn helg. Lika bra det så jag blir frisk/friskare.

Som sagt! nu börjare om 2 min! SOET


Klarblåhimmel och skinande sol idag! Ska ut och njuta av det fiina vädret!


Halvdokumentären

Någon som såg halvdokumentären om det plan som stannade pga. askmoln förut? Väldigt intressant tycker jag, det var tydligen efter den händelsen man förstod att det inte var br aatt flyga i askmolnen. Gillar såna där slags dokumentärer, men helst ska de sluta lyckling!:)

Nu ska jag sova länge! imorrn e re friday!

nonegg

Okej, jag ska sluta negga nu. Okejom jag e sjuk, det går ju över, förr eller senare iaf.! SNart ska blir ny heddizz, ellerhur foffizz??

Är det någon som hatar snarkningar btw? Jag gör det, bli fullkommligt furius av dom!!

Nattzi på errr <33

ofta

Att vara sjuk är verkligen inte min grej! hatar att jag inte kan anstränga mig, inte träna, typ inte springa till tunnelbanan. När jag andas utomhus får jag typ hostatack för den kalla luten tror jag de e., och så börjar det klia i halsen och sen måste man ju hosta. Då kan jag ju inte ens gå till träningen och hänga., eftersom jag borde vara inne. Kul att vi har seriepremiär i helgen. Kul att vi har våran gotlandsmatch nästa helg, som jag känner redn nu ligger i farozonen.

Okej visst, jag brukar bli sjuk ibland. Men ofta är det bar alite ont i halsen ngra dagar, och sen kan jag typ träna igen, men så e det inte den här gången. Vet inte hur jag ska bli kvitt det här, känns inte som det kommer försvinna. Men det måste det ju göra.

Sen kommer jag förlor all musten, för man äter ju inte lika mkt när man är sjuk(man känner ju ingen smak heller!!) och då komer jag va helt lealös i benen sen när jag väl får börja träna igen. fan också.

jag är trött typ hela tiden, och därför sover jag mer för att jag hoppas att jag skabli frisk fortare då. Det borde jag också bli eftersom kroppens immunförsvar byggs upp när man sover, och det är ju bra. Men iaf. får jag int i ryggen när jag sover, så idag hade jag det, inte så nice, men samtidigt måst ejag ju sova!

Sen alla skolgrejjer, asså, jag bajsar på dom! Essäää, hemprov, talanalys, musikuppgift, fysikuppgift, projektrapport. Allt liksom. Hoppas that´s it! kanske ska göra allt ikväll, vad säger ni? ta igen mina sovtimmar som vakna istället?;) jaja, får väl se det.

pain!

yo alla!

Hade världens headace hela dagen idag, brukar vanligtvis vara skonad från sånt skit, men inte idag inte. Tog två alvedon, och gick på kalas. Dock hade jag ingen vidare aptit, men men, lite tårta slank självklart ner iaf.;)

Missade dock toras teater på morgonkvisten:( hade verkligen velat se den, men jag var snurrig mm, så jag halvsov ända tills halv 4 då det var dags att samla sig. Hoppas jag lyckas sova bort det tills imorrn!

Det är vekligen pain att ha så ont i huvudet, jag lider med alla som har det ofta, peppar peppar. KOmmer inte ihåg när jag senast tog en alvedon. Måste typ ha varit när vi fortfarande gick på fältet! men men lite ska man väl lida;)

Detta blev en lungn helg, ingen fotboll, typ bara vila, men det behövs faktiskt ibland också!

puss puss

green light tanx!

sweet kväll, nej! Ont i huvudet, jag som aldrig får det, men men, ska sova bort det nu. Måsta bara säga att jag rockar på alias, hehe, ngn som vill spela sen?

Måsta bara berätta. Idag när jag skulle köra hem råkade jag svänga fel i en korsning där det normalt är väldigt, väldigt mkt bilar. Nu var det på kvällskvisten, så detta var för tillfället inte fallet. När jag skulle svänga vändter råkar jag köra in på fel sida av körbanan. Alltså motströms i trafiken eller hur man ska säga, inte bra!

Tänkte först satsa över den upphöjda delen som skiljde körfälten åt, men hejdade mig eftersom detta kunde inneburit skador på underredet av bilen. Istället får jag ändå plats att göra en hel svängom och ställer mig i svängfilen, dock meter efter stopplinjen, på väg ut på den större vägen igen.

Naturligtvis har jag lyckats att hamna framför den sensorn som känner av om det står någon bil där, och därmed slår om till grönt. Till följd av detta blev det alltså aldrig grönt, och där stod jag. Det var som sagt var inte mycjet trafik, så jag lyckas efter lite backning och lite manövrerande att få bilen över sensorn, och den gröna lampan lyser klart som en komet från skyn! Gasen i botten..

Det var kvällens, tyckte ändå att jag lyckades ta mig ur min egen-skapade "situation" bra och relativt smärtfritt! *helt smärtfritt. NATINATT på er soeetoes! <33zzz


soommar, sommar och sol..!

Vårvädret idag är verkligen speckat! ;) Har hört att det ska komma snö till helgen.. ngn som hört samma?

Idag är det träningsfritt, så jag ska baara chilla. Annars idag har jag varit i skolan, gjort ditten och datten, lite seå. Sommarn e iaf. på väg, 1 som e säkert!!



Thats what i´m talking about!

Idag fick vi en ny mv-tränare! Han va asbra, och träninngen var så jävla mycket bättre och roligare än förr, hoppas verkligen han blir kvar hela säsongen!


http://sv.wikipedia.org/wiki/Kristoffer_Bj%C3%B6rklund

Great träning, min mobbe funkar att smsa med och pannkakorna står på bordet! Ibland leker livet, "the sky´s the limit!";)

cill´n

Lystrar precis till sofias ljuva toner från mysteriet på Gholm som klinkas  på pianot;)

Efter högskoleprovet drog jag dirr till tyresö för middag och bowling med laget. Härligt att träfffa mitt gulliga lag igen efter e nvecka ifrån. Hade satt på mig min discootröjja som lös i lamporna, nifattar? Men asså man ser så jäkla många pers som man känner/känner igen på provet.

Trodde förresten att jag skulle skriva på frans. Såg igår kväll/natt att så inte var fallet, -Värmdö here I come tänkte jag!

Nu ere chillin. Imorrn ere match, på måndag skola. skriver kortfattat, hoppas ni förstår. Nu ska jag sätta på en tvätt och spela galen

bajs

jag kan inte skicka sms med min mobbe, varför inte+?


ÅRE

Jävligt nice vårväder här i åre man kan lätt gå utan jacka, skinande sol. Så jäkla värt att åka tåg istället för bil. Imorrn bli det åka av!


PÅSK

Idag e det påsk! Har i fått några påskägg eller? själv ska jag snart ge mig ut och leta...

Sen måse jag ju skriva och lämna in loggboken, nu liksom, dete ju för fan ledigt! MEN MEN, gör det nu, så jag få det gjort. Ikväll blire påskmat, imorrn drar vi till Åre:)


PUSS OCH KRAM

LOV

YOSCHMO!

Nu e det lov igen, härligt!

Ska t an dusch, sen ut och övningsköra:) vad gör ni nu såhär på lovet då?

På sön åker jag till Åre, på lördag e det HGprovet som jag kallar det.!



WAFFLES!

RSS 2.0