Tonårsliv

"Tonårsliv" är den serien som just nu går på svt. På måndag (kl 21.30) är det den femte delen av åtta stycken. Serien är en dokumentärserie där man följer tre tjejer under några månader. (Lite liknande svt:s förra dokumentärserie "Singelmammor".) Alla är arton år, men de lever helt olika liv.

Cecilia går tredje året på gymnasiet och kämpar för att få godkänt i sina kurser. Hon har dystelexi som upptäcktes sent, och därför gjort att hon inte fick den möjligheterna hon borde ha ått föräns senare. Hon är glad och sprallig tycker hon själv, men har däremot väldigt svårt att lita på folk eftersom hennes pappa har svikit henne så mycket.

Monica har tagit ett sabbatsår från skolan eftersom hon har fått barn. Hon bodde med sin pojkvän tills dottern Felice var fyra månader, men det funkade inte för de kunde inte hålla sams, så nu bor hon istället hemma hos sin moster. Idag har hon en bra relation till sin mamma efter mycket stul under sin uppväxt. Bl.a. tog hon droger, kom till ett behandlingshem, rymde därifrån, för att till slut inse att hon inte kunde håla på så längre. Nu har hon dottern Felice, och är även tilsammans med hennes pappa, dock lite från och till.

Joanna bor hemma med sin mamma och sin tvillingsyster. Hon har i sex år kämpat mot anorexia, och hoppas nu bli antagen på en mottagning som ska få henne att bli frisk igen.


Jag tycker dom här tjejerna är ascoola, och jag rådiggar verkligen svt:s dokumentärserier. Titta!



Cecilia, Monica, Monikas dotter Felice och Joanna från "Tonårsliv".



Och här är singelmammorna. Pernilla med dottern Camilla, Joni med sonen Silas, och Malin med dotter Alicia i vagnen.

PUSS OCH KRAM

Kommentarer
Postat av: soffan

ÄR HON TSM MED SIN PAPPA??????????????

2009-04-19 @ 16:43:38
Postat av: Tora

Åh jag och Kak älskar det också!

2009-04-19 @ 16:45:28
Postat av: Anonym

Felices pappa fattar du väl? Ja visst edet bra tora:)och kaki

2009-04-19 @ 21:49:50
Postat av: Karin

yea, anna dom är bäst. idag är det tonårsliv!

2009-04-27 @ 19:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0