abbowww leeen

Asså fy fan vad jag vill ha sommar, riktig jävla sommar. Nu var nästan drpoppen hr som fick bägaren att rinna över! (eller hur är det man säger??!)

Träning i tre jävla timmar i ett kylskåp, elller nej typ en frys blir det ju nästan. Lämnade cribbet vid halv fem, hemma igen vid 10 utan ngt intag av mat, inte okej! Jag blir nästan lite arg! Jag blir hungrig och musten tar slut typ efter enkommafem timmar. Är det för att det är så kallt som det går extra fort eller, jag fattar inte? Ändå hade jag ätit gröt innan då jag närstan fortfarande var mätt från lurrren!? Men varför en tretimarsträning ute i -13 utan något omklädningsrumm eller någon tendens till uppvärmt mitt ute i vildmarken? är det ens okej? Till råga på allt är man är klar, och fryser aschlet av sig så måsten man ta av sig och lämna tillbaka strumporna! Sen e det skjuts till gullmars, och i blen lägger jag kommentaren: -HOppas mitt tåg rullar dirr! Det skulle jag ju inte ha gjort vilket jag kom på en sekund efter, och mycket riktigt. Jag ser tåget rulla in på perrongen samtidigt som vi kör över brom med bilen. Jag har ändå ngt hopp kvar för det stod 11 in på nästa, jag springer, meeen ser endast farträndena av tåget som rullar ut frå perongen. 9 min till nästa, e hemma vid 10 efter en minst sagt "uppfriskande" prommis från tuben i vinterkylan som nu letat sig ner mot -14-graders-strecket.

Väl hemma blir det intag av mat, spagetti och köttfärssås och fett med ketchup. Fotboll på TV. En liten muffin till efterrätt. Tappar upp ett bad som kanske kan värma mig in i märgen, läser lite, käkar sesamkakor, mmm livet leker!

Nu sitter jag här på min säng, längtar efter nattssömn. 5 h, not enough! SOMMAR NU, TACK!


Kommentarer
Postat av: Tora

jag hatar kyla. jag hatar snö. förresten borde vi ses det var jättelänge sen, när drar du till fjällen (OBS MARKOOLIO-CITAT!!!)

2010-02-26 @ 00:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0