sjukt jobbigt, men sjukt kul!

Fick skjuts av Empis till träningen idag, nice eftersom det e ute i orminge, och sämsta tiden, slut 22.30. När vi kom till parkeringen hetsade vi att hon skulle sladda bilden, vilket hon gjorde ett försök till, men körde lite förr långt, sikten var sämst, och hamnade i en snödriva. Försökte backa, men det var för sent. Inget annat att göra än att pulsa ut i snön och putta, men fan vilka biffar vi var, inga problem för oss;)

Sjukt jobbigt löp innan träningen. Men jag hade tydligen fett med energi, så jag bara sprang på i snålblåsten med snön piskandes i ansiktet. Som att springa i sand på denna jävla snömatta, men men. Sedam träning i tältet, en antydan till samma gamla skavsår igen mot slutet, men 22 släcktes lamporna, igen (!!) även fast vi har hallen till 22.30. Jag börjde känna mig mör i kroppen, så mig gjorde inget, två timmars träning räcker alldeles utmärkt om jag ska vara ärlig.

Sen va det ut, och samma visa igen. MEn efter lite slirandes lyckades vi äntligen komma iväg, även och jag och Thina satt med uppknäppta bälten i baksätet och var fett tag på att gåå ut och putta, haha, fan va vi garva.! Sen va det partty i bilen på väg hem. Nu har jag äntligen duschat och nästan blivit varm igen. E dags för att sova nu, komme dock inte bli en 8timmars natt, men men, smällar man får ta. Har ju ingen träning tor, fre= leedigt. Kom på att jag har handledarsamtal imorrn kl 9.15 inte glömma, och inte sen, och sen ska vi observera ledarskapslektioner också, så det blir väl bara till att läsa planeringen till godnattsaga. Special K imorrn.

Var inte ett dugg taggad, när jag rullade iväg kl 19 i kväll, men kvällen bjöd på mer än vad man kunde ana!!:) många skratt, och en riktig killer för kroppen, nu känner man sig iaf. färdig för dagen:)



Kommentarer
Postat av: Tora

gillade inlägget, det var kul :) När ska du ta ditt köris egentligen?

2010-02-04 @ 12:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0